Moje dobrodružstvo do Afriky začalo v Dánsku ráno 4:30 odchodom zo školy, smer letisko. Celú noc som bola hore, keďže som ešte chcela využiť posledné hodiny s mojimi kamošmi ktorých nebudem vidieť celý mesiac.
Náš let mal byť o 6tej ráno no vďaka snehovým prehánkam bolo zatvorené letisko v Amsterdame, naše jediné prestupové letisko. Takže sa naša jednoduchá cesta zmenila na oveľa dlhšie a väčšie dobrodružstvo.
6 hodín sme čakali na malom letisku, ktoré práve prerábali takže rozdiel teploty vonku a vo vnútri bol takmer na nepoznateľný, s poukazom na 75DKK. Z veľkého výberu jediného obchodu som si vybrala Pringles a Coca Colu, na nič viac mi nevystalo.
Náš prvý let do Istanbulu odlietal 13:50 a mal medzipristátie v Dánsku. Konečne jedlo!
Do Istanbulu sme prileteli okolo 7:30 večer kde sme mali 4 hodinový prestup.
Chodili sme po letisku a opäť sme vyhladli. Ak ste už boli na letisku v Istanbule isto viete že sú tam ochutnávky Turkish delight zdarma. Takže sme mali plné zuby sladkého ale aspoň sme doplnili energiu ktorá nám tak chýbala kvôli nedostatku spánku.
Po polnoci som si konečne sadla do najpohodlnejšieho lietadla akým som kedy letela, smer Dubai. Spoločnosť sa volá Emirates. To je dlhý príbeh

 Blog
Komentuj
 fotka
ciernaruzicka  21. 2. 2013 12:51
och, dúfam, že sem napíšeš všetky zážitky, lebo nevydržím rok, kým ich budem počuť od teba
 fotka
tinica  21. 2. 2013 17:36
načo si v Afrike?
Napíš svoj komentár