Chcem len na začiatok povedať, že mám rada svoju babičku, ale len keď je v NZ. Už mi fakt že lezie na nervy, nie len, že tu bola asi polovicu prázdnin (ach strašné prázdniny) ale došla znova, no dúfam že znova odíde.

Včera večer som došla zo školy, a počujem maminu ako nie čo rozpráva, a už som si myslela: ,Dúfam že tu nie je babička, dúfam že telefonuje... dôjdem do kuchyne a aha babička! Tak že ahoj. Že mi doniesla slovník na nemčinu a ja som povedala, že už jeden mám od Maťovej mamy a mama, že tak si mi to mala povedať a nemusela ho babička doniesť, a na to som mala len odpoveď, že ona mi tiež predsa nepovedala že dôjde.

Tak som išla do izby prvé oboznámila som s tým ňuňu (nemajú sa v láske chvíľu sme si písali a potom išla na počítač mamina s babkou že jej ide ukázať fotky z dovolenky. Hodinu sa vykecávala ku každej fotke kým som sa dostala na počítač tak som napísala, že nech dôjde on, lebo si musím upratať, vraj dôjde návšteva z Poľska.

Aj keď na nedorozumenie sme boli spolu až od siedmej bolo pekne a s návštevou som sa moc nebavila a boli sme len v izbe. Odišiel o desiatej a ja som chcela isť spať skôr. Kvôli antibiotikám som chodila spať pár dní až o jedenástej ale včera som si povedala, že kašlem na to idem o hodinu skôr. Lenže mama s babkou boli odprevadiť návštevu a vrátili sa. Najprv tie úžasné kravské zvonce na dverách (hej mám izbu pri nich) potom zažali samozrejme svetlo v chodbe (presklené matné dvere veď prečo nie) a tak som vybehla z izby a zhasla.

Išli do kuchyne kde kecali kecali bola pustená telka... Ja som myslela že budem vraždiť o pol dvanástej sa rozhodli ísť spať a ešte keď som vynadala či nemôžu isť už spať, lebo ešte kecali v obývačke kde spala babka tak mama že aj ty máš zažaté niekedy aj do pol druhej, pritom som mávala len do jedenástej aby som sa udržala pri živote keďže som bola už aspoň hodinu pred jedenástou vždy K.O.

Jasné veď im to mohlo byť jedno oni nešli na dr*nuté branné kde sa malo ísť pôvodne 9 km šlapania. Aspoň keby ma nechajú spať ráno, keď už som išla až na pol deviatu. Nie. Zobudila som sa o šiestej. Furt tam zažínali v chodbe ani neviem prečo aj keď som to zhasínala. Ešte aj krpatá (čičidlo) ma stále zobúdzala, tak som ju vyhodila na chodbu.

Čiže babička... mám ťa rada ale len keď si v Nových Zámkoch.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
johnysheek  1. 10. 2008 13:05
uuufff.. to si sa asi fakt dobre nevyspala.. ked takyto blog..
 fotka
d170  1. 10. 2008 13:19
To veru poznám, minulý rok sme mali u nás babku na mesiac a bolo to fakt ťažké vydržať.
 fotka
kat  1. 10. 2008 17:03
toto je take milee
 fotka
elwinko  9. 12. 2008 08:46
Starí rodičia sú kapitola sama o sebe.
Napíš svoj komentár