Hmm,nemam najmensie ponatie o tom,co budem písať..naozaj,vobec netusim.Tukanie do klavesnice ma absolutne nebavi a uz vobec nemam sil na korekciu chyb,preklepov a interpunkcnych znamienok..Napriek tomu pocitujem akesi nutkanie na..pisanie?
Je este len sobota a ja sa uz teraz netesim do skoly..po prespatom vikende sa zasa vratit do tej nepeknej velkej budovy plnej rovnako znechutenych studentov ,sisi profakov ,vidiet privetiveho pana riaditela s prehadzovackou a este privetivejsieho pana skolnika Béďa alebo Miláňa ci Fekyho..ako chcete..Hned v pondelok sedem nudnych vyucovacich hodin..prve dve angliny..stereotyp..otazka how was your weekend?..normal,boring..uplne obycajny uzimeny vikend.. Po angline matika..po piatkovej pisomke to asi nebude buhvico ..ale ako ja hvorim hlavne ze sme zdravi... Potom slovina..slohy este urcite nebudu opravene..takze nic.. Potom taka haluz ze nabozenstvo..kks uz jaka nuda..nudny fares s este nudnejsim hlasom,priteplenym prejavom a neunavnou snahou byt vtipny..no proste zabijak..a clovek sa nemoze ani vyspat.. No a potom oblubene hodiny..fyzika a chemia..nachvilu rozdelim dvoch ludi a spolu traja za jednym stolom sa snazime urobit si tie hodiny co najprijemnejsie..nakoniec je z toho celkom zabavny cas aj ked ako vacsina spolocnych chvil stravenych s jozkom sa to skonci vzajomnou nepohodou..alebo jednoduchsie ja som nasrata na neho a on na mna.. O fyzike nemam paru..a o chemii ani nevravim..takze ak na zaciatku hodiny zacujem svoje meno mozem si byt ista ze to bude za plny pocet..no uz som si zvykla.. Ale najhorsie na celom dni je beztak rano..o5 stereotypne..kedze polovicu nedele prespim,idem spat tak o polnoci takze rano neviem vstat..vnoci sa mi nechce balit knihy tak to musim stihnut rano.. vstanem o 6:20 s tym ze 6:50 mi ide bus..musim ist fer pipi,umyt si zuby atd.,ucesat sa,obliect,medzitym si zabalit polovicu knih,potom bezim do kuchyne kde sa malujem..medzi tym pocuvam Dr.Ilka a mama ma nuti ranajkovat co sa mi len naozaj vynimocne podari..potom zistim ze je 6:48 takze ma chyta panika..balim si dalsiu stvrtinu knih (takze este stvrtinu nechavam doma),davam si sal,kabat,vezmem si prachy,zuvacky,schmatnem tasku ..Medzi dvermi naziapem na psa ktory na mna skocil cerstvo zabletenymi packami,zatresnem branku a vykracujem si na zastavku,ktoru mam vdaka bohu od domu vzdialenu len par metrov..

A tak sa zacina kazdy bozi den v mojom nudnom studentskom zivote..

 Blog
Komentuj
 fotka
andri.handri  1. 12. 2007 10:48
juuj cica uplne sa s tebou totoznujem... a je mi luto, ze som v piatok neprisla a neprezila s tebou dalsi pekny previerkovy den v pondelok ma mas na krku mici.... velmi sa tesim na teba....
Napíš svoj komentár