Ach zasa ten pocit,ze sa vrham do vopred prehranej bitky..
teda nie ze by som sa na niekoho chystala,ale chytil ma pisaci osial z ktoreho by som rada vytlacila nieco zmysluplne co vsak povazujem za zbytocnu stratu casu,pretoze dnes to bud ezasa raz prepadak..

Nuz,pustim sa do toho i tak..

Predvcerom som chcela pisat o tom,preco je laska nametom na kazdy druhy blog..Vcera som chcela pisat o tom o com uvazujem,ze casto uvazujem a ze uvazujem nad hlupostami..Dnes som po precitani toho,ako jeden clovek dakuje druhemu,chcela pisat o tom,ze aj ja chcem urobit nieco za co mi ludia budu dakovat.Uplne samozrejme,jednoducho,spontanne...

A tak to dnes bezokolkov zhrniem..

Okrem toho vsetkeho ma stve ze nemozem ist von aj ked straaasne chcem..Teda mozem ale nejako nevydava.Pocuvam pesnicky od Nelly Furtado (Try,Do it)a nejaku skvelu pesnicku (najnovsi hip-hop-ovy ulovok mojho brata)zevraj: co ovlada nas..Fakt super kombinacia..Melancholicka nalada ma obopina ako liana stlp a ja sa tu potim pod natlakom mojich prstov,tukajucich do klavesnice (vobec im to nejde).

Takze sa vratim k teme..Ze teme..Ha-Ha-Ha

Laska..Drviva vacsina blogov je venovana prave jej..Basnicky,pribehy,vyznania..vsetko o otm ka je laska..Krasn,zla,bolestiva,nespravodliva,kratka,smutna a mnoho inych privlastkov by mohla dostat keby sa mi chcelo vypisovat ich..
Ale podstatne je,ze ta laska sa dostane vsade..Je v reklamach,piesnach,filmoch,basnach,rozpravkach,romanoch,proste vsade.
A najzaujimavejsie kolko mnoho podob ma..4 baby,kamaratky,spoluziacky,z jedneho mesta,rovnako stare,rovnako skvele..A vsetky prezivaju to iste ale uplne inak..Kym ZuzkaI. pise o laske,sice krasnej ale necakanej a..krasnej,Maja o nenaplnenej platonickej laske jedneho chlapca,ktora dokazala vsetko prevratit naruby v jednom okamihu,ZuzkaII. o velkej krasnej zmysluplnej laske,na ktoru este len caka, Ada pise o veeelkej laske,ktora dala jej zivotu naozajstny zmysel a naplna ju az po okraj..
Ano,aj takto sa da laska vnimat ocami vpodstate rovnakych a pritom tak rozdielnych dievcat..

Potom sa dostavame do mojej mysle (v ktorej uz,mimochodom,hodnu chvilu sme).
V poslednej dobe si zacinam coraz castejsie uvedomovat,ze sa casto zamylsam..Nad cim??Nad nesmrtelnostou chrusta..a napriklad teraz som sa zamyslela nad tym,preco sa to tak hovori ved aj z vlastnej skusenosti (hambim sa)viem,ze chrust vobec nie je nesmrtelny!!
No tak napriklad aj nad takymito hlupostami sa ja zamyslam..Alebo minule,sedime si tak v skole na chodbe a v mojej mimoriadne pretazenej mysli vzplanie uplne bezvyznamne zamyslenie,preco je zachod zachodom alebo hajzel hajzlom.No vazne az takto daleko to zachadza..
A co ma stve najviac,uz mi z toho sibe.Ostatne sme na slovine pisali sloh.Vraj umelecky opis miesta,kde sa stale radi vraciame..(nie kde radi vraciame!!)
Vravim si,waw,tak toto sme zarucene uz pisali (pani profesorka sa totizto dusovala ze to nebude nic co sme nemali na du).A hned potom som zacala premyslat nad tym co za dristy tam zase napisem.A verte ci neverte,mna absolutne nic ennpadalo.Tak taka neoriginalna ze moj dom,to som nechcela byt.vravim si,IVANA ved nieco vypot!A houby..teda nie hriby ale akoze ani H...O.No vazeny,to bolo huste!Tak si vravim ok,to zvladnes.Zacala som pisat.Medzitim ma moja mila susedka vyrusila s tyma by som jej doplnila mylsienku,co sa mi,ako inak,podarilo,narozdiel od mojej krvopotne vymyslanej prace.A tak som si pisala..bla bla bla..a cim viac som zapisala tym som mala vacsi pocit ze sa moj umelecky opis meni na uvahu..
No vazne!Ja som sa vam o5 azmyslela.Ja som normalne UVAZOVALA v UMELECKOM OPISE !!!!A tak som to peknekrasne pokrcila a napisala odznova.a zistila som ze moje konanie v stresovych krizovych situaciach je naprosto bezchybne..Asi take bezchybne ze umeleckejsia nez moj umelcky opis je aj odrata spicka na mojich spicatych cimach!!
Ono je to fajn,ked sa tak sem-tam nad niecim clovek zamylsi ale ked je to stale..ono to casom pride take nudne..A napokon mozno an nieoc aj pridem ale..neviem neviem.A najhorsie je,ked je uz taka hodna chvila po polnoci,ja si po presaptom dni lezim v posteli,prevraciam sa z jedneho boku na druhy a zamyslam sa..Myslim na to ko strasne chcem spat,nad tym ako sa mi rano nebude chciet spat,nad tym,co bude ka ma zajtra vyvolaju a nad vseliakymi uz davno prezitynmi situaciami,ktore nie a nie vymazat z pamate.a tak sa vraciam do cias davnych,minulych,ktore mi aj po dlhom case vracaju na tvar usmev a pri ktorych sa mi vybavuju same pekne veci..A na druhej strane,sa vraciam do spomienok na udalosti,ktore mi do oci tisnu slzy..Myslim an roznych ludi,na to ake by to bolo keby...Keby bolo keby,boli by sme v nebi..ano myslim aj na tych ktory su tam..A myslim aj na svoje milovane maciciky.Na tie myslim najcastejsie..A nie je to prave to najkrajsie co ma moze stretnut pretoze zaroven mylsim aj na ludi,ktory ma o ne pripravili.Na ludi,ktory nebrali ohlad na to,ze tie ubohe stvorenia,pre niekoho tak bezvyznamne ,maju pre niekoho dalsieho obrovsky vyznam.

Tak to by asi pre dnesok stacilo..Nejak sa mi to vymklo zpod kontroly a to nie je dobre..

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár