Je mi to jasne, zivot je boj. Nech si hovori kto chce co chce. Moj nazor a aj vzhladom na moje pozorovania, je taky, ze zivot je velka arena a my stale o nieco bojujeme. Len kazdy to nazyva inak ten boj, niekto skuskami osudu a inymi pomenovaniami. No jasne, vacsine ludi je to jasne, ale preco o tom ani hovorim? Ani neviem.

Inak co je prvorade? V tomto vsetkom? Prezit!! A co sa pod tym mysli? Lebo pojem ,,zit,, a prezit je dost zaludny. Teda prvorade by mohlo byt jedlo, kedze je to taky zaklad prezitia, byt najedeny, a mat energiu na ostatne veci. Na druhej strane, z toho riesenia jedla mi uz hrabe!! Neskutocne ako vsetko ovlada zaludok a to aby bol plny a samozrejme nemozem zabudnut na mlsne chutove pohariky. Tie sa tiez dost casto ozyvaju. Ide o to, ze mam pocit, ze moc riesim jedlo. Teda z 24 hodinoveho dna, mylsim na jedlo aspon 2 hodiny, no dobre je to hruby odhad, fakt neviem kolko naozaj, ale iste je ze dost!! Hrabe mi takto odkedy mam celiakiu a riesim CO JEST, KEDY JEST, AKO JEST, S CIM JEST a nie zeby ma to nebavilo, ale unavuje ma to!! Kedze som netrpezliva a neschopna :/ ako som uz pisala v nejakom starsom blogu, varenie a ja to moc nejde dohromady.

Rozmyslam, ze nebyt tej celiakie, tak by som asi inak sa stravovala, asi by som jedla hocijake kraviny ako su rozky a podobne ,,zdrave veci,, ale usetrila by som prachy a cas, kebyze si nemusim sama varit.

Ano viem, viem, mala by som si hovorit ze ,,som uzasna a skvela kucharka a moje jedlo chuti bozsky" Ano viem, moje podvedomie by som mala preformovovat z programu: ,,vsetko jedle dojebem na jed a raz niekoho otravim" .... budem rada ak ten program vynulujem a nebude tam ziadny a ja budem ako taky prazdny papier, ktory caka, cim ho skusenosti a nasavanie vedomosti od spravnych zdrojov naplni.

Som unavenaaaaaaaa aj tento blog pisem z poslednych sil, lebo prehovaram samu seba, ze je este skoro spat, aj ked som pekne mrtva z dnesneho dna.

Hor sa dopisat zoznam, čo kupim rano v Lidli a spať... bru

 Blog
Komentuj
 fotka
adsy  5. 11. 2012 07:23
Všetci nie. Prežiť nie je prvoradé ak prežitie berieš ako prežitie nášho tela.
Napíš svoj komentár