Viete čo ? Niečo vám poviem. Možno vám to príde že mám málo rokov, som mladá, nemôžem mať problémy. Ale mylite sa. Mala som ich a aj mám (každý má) .... Ale vždy je tu niekto kto vás podrží a vytiahne opäť hore. Veľa krát som v noci nespala, lebo ma budili hrozné sny. Veľa krát som noci preplakala a ráno som musela fungovat ako normálny človek. Keď som stratila velmi dobrého kamaráta, môj život sa obrátil o 90 stupňov, pár mesiacov na to, keď som prišla o babku, môj život nabral iný smer...
Velmi dlho som sa s toho spamätávala, nikto nevedel ako sa citim, niko mi nevedel pomôcť. Potom prišiel jeden človek s velkým Č. Človek za ktorého by som aj nohu do ohňa položila. Nikdy na ňu nedám dopustiť. Držali sme spolu aj v tých najhorších časoch, vieme velmi veľa o sebe aj keď nebývame najbližšie. Týmto jej chcem poďakovať najviac ako len viem. ĎAKUJEM!!
A ešte je tu jeden človek, opačného pohlavia. Človek, s ktorým to začalo uplne náhodou a trvá to az do teraz a je to krásné ako krajšie :3 človek, ktorého keď som spoznala nevedela som aký je vo vnútri no aj tak ma na ňom niečo zaujalo a chcela som ho spoznať viac, aj keď mal nedobinú škrupinu, ja som sa dostala dnu a som za to velmi rada. A aby som to zhrnula a neobkecavala to zase zbytočne, Ľúbim ho! A to sa nezmení, keď bude poslúchať ... Viete, človek má problémy, ale vždy sa najdu ludia, pre ktorých sa oplatí žiť..
Ti ktorí to dočítali až sem tym ďakujem za prečítanie a ti ktorých sa to týka, hádam sa tam našli, pekný zvyšok večera

 Blog
Komentuj
 fotka
bullet1302  19. 4. 2015 01:04
v prvom odseku akoby som čítal kópiu svojho života za posledné mesiace (až na tie preplakané noci)

snáď aj ja raz stretnem takého človeka opačného pohlavia s veľkým Č, je to asi jediné, čo postrádam

aj tebe a nech sa ti darí
 fotka
algidka96  20. 4. 2015 19:12
@bullet1302 samozrejme,že nájdeš, čoho sa bojíš? Si ešte mladý, času dosť Ďakujem, aj tebe nech sa darí
 fotka
antifunebracka  4. 6. 2015 16:41
tak nech ti to vydrzi co najdlhsie!
Napíš svoj komentár