20. septembra 2013 Spomínaš? V tento deň sa začal náš príbeh. Dlho však netrval a skončil skôr ako sa poriadne rozbehol. Záležalo mi na tebe a čo viac? Zaľúbila som sa do teba už pri prvom stretku (spanie v aute bolo fajn, aj keď ma bolel celý človek).Často sme sa na seba iba pozerali a mlčali, nevadilo mi to, vychutnával som si pocit, že som s niekým na kom mi záleží . Stále viac a viac som sa tešila na naše večerné debatovanie o ničom. Počúval si ma a pamätal si si veci, ktoré som ti rozprávala, tým si si ma získal ešte viac. Šli týždne a naše večerné debaty boli vždy aktuálne.
24.novembra deň keď som cestovala za tebou. Tešila som sa, veľmi .. cesta bola dlhšia ako som si myslela, ale ten pohľad, keď som ťa videla ako tam stojíš a čakáš na mňa. Vyčaril si mi úsmev na tvári. Užili sme si báječný víkend i keď niektoré veci sa mohli udiať inak. Ale zvládli sme to a preniesli sa cez to.
Tieto dva dni som si zapamätala asi zo všetkých najviac. Ešte tretí, ale k tomu sa dostanem neskôr.
Všetko prebiehalo fajn, veci čo sa komu nepáčilo, sme si povedali vyriešili a boli spokojný. Náš vzťah však začal časom utíchať. Neviem, fakt neviem prečo čo sa stalo.

Mozno to bolo tou dialkou. Myslím si to. Lenze dialka je dialka .. s nou sa skrátka fakt nic spravit nedá!! Prisli Vianoce a ty si ich trávil u rodiny. Nevies si predstavit ako si mi chýbal ked som ta nepocula.
Vianoce .. hmm .. na tie sa mi bude tazko spominat. Aj teraz pri myslienke na teba a Vianoce sa mi hrnú slzy do ocí. Nechávala som ti priestoru kolko si chcel, vies preco? Pretoze som ta stále lúbila. A práve táto dôvera sa mi pomstila .. pamãtás si Silvester? ..ano neboli sme spolu, a to si teraz vycítam. V kutku duse si naivne myslim, ze to vsetko mohlo byt inak. Lenze osud je svina k dobrym ludom no, poucila som sa ..

Okej. Vrátme sa k Silvestru. V noci z 30. na 31. sa mi prisnil taký sen .. pozornost som tomu moc nevenovala, myslela som si, ze iba blúznim. Zial, sen neklamal. No a ked si sa,chcel rozprávat (btw. 2.1.14 .. ano, mam pamät na dátumy.) .. uz mi bolo jasné, co sa stalo. Vtedy .. ja to uz neviem opisat, ale bola som nastvaná, nie kôli tomu, ze sme sa rozisli, ale kôli tomu .. kôli nej! .. mozno mi to nikto nildy nevysvetlí preco, ako a koli comu.. stále mi to nejde do hlavy, preco si zahodil moje snazenie a zopar peknych chvíl za jednu noc s nou .. plakala som, velmi. Stále to nechápem a stále sa pýtam, preco baba, ktorú si videl prvýkrát v zivote?

.. ale to uz je jedno, okaslat to!

Myslela som si, ze som uz zmierená z tým, ze rana v srdci sa mi uz zahojila .. mýlila som sa. Dnes ked som ta pocula, vsetky spomienky sa mi naspät vrátili a moja nálada sa opät zmenila na to mrzuté dievcatko s pred pár týzdnov. Aj to je mozno dovod, preco si tu vylievam srdiecko o 2:23, áno nedá sa mi spat.

a to je asi vsetko co som chcela. Dakujem za vypocutie...

 Denník
Komentuj
 fotka
kitty7  23. 2. 2014 04:24
až na tú "druhú" tento príbeh dôverne poznám... drž sa sestra, my to zvládneme. ja som šťastná, že sme spolu prežili všetky tie pekné chvíle, aj keď mi zlomil srdce. je mi fajn. lepšie, ako sa pri ňom trápiť... skús sa na to pozrieť z tejto stránky
 fotka
algidka96  23. 2. 2014 14:00
@kitty7 myslim si, nie sme prvé ani posledne co poznajú tento príbeh. ja som mala len nutnost vyrozprávat sa a vyventilovat si hlavu, pokricat si, poplakat a tak .. teraz,ci mi je lepsie teraz bez neho alebo mi bolo lepsie z nim? .. Ak mám pravdu povedat, neviem.
 fotka
kitty7  23. 2. 2014 16:20
tak to áno. aj to poznáme a tak vieš, keď si uvedomíš, že to už nebude ako predtým... lepšie, ako sa snažiť udržať to, čo aj tak nefunguje. to je len druhý pohľad na vec, jasné, že človek má svoje chvíľky, kedy ho to zlomí...
 fotka
algidka96  24. 2. 2014 00:48
@kitty7 ja som tie chvílku od rozchodu nemala akurát vcera a chudák chlapec si to odniesol, ale tak mu treba, nemal byt svina
 fotka
antifunebracka  13. 7. 2014 18:03
takych rozchodov este bude... tes sa, ze si sa toho podvodnika zbavila
 fotka
algidka96  22. 7. 2014 16:19
@antifunebracka .. veru, keď sa na to pozerám s odstupom času, som rada, že sme si dali pá pá
Napíš svoj komentár