Volám sa Júlia. Narodila som sa v polovici novembra do zabehnutej rodiny s dvoma staršími súrodencami. Pomaly ale isto som rástla. Objavovala som nepoznané a ako rokli išli preskákala som si škôlkou, potom aj základnou školou. Teraz sedím v II.B. na Strednej odbornej škole v Zlatých Moravciach a rozmýšľam, kto vlastne som? ..

Vraj som pekná mladá slečna s pár chybami, ktoré snáď nie sú vidieť. Mám guľatú postavu, ale za to nie lenivú. Celé moje telo je ako poskladaná skladačka, v ktorej kúsky k sebe absolútne nepasujú.

Moja hlava je oválna. Na nej svietia modro-šedé oči, ktoré sú často smutné a inokedy zase veselé. moja povaha je priateľská. Ale mám dni, keď mám chuť každého roztrhať na kúsky a vyhodiť von oknom. Som veľmi náladový človek a moje nálady občas ovplyvňujú aj moje okolie. V tomto svete prežívam zo dňa na deň pomocou mojej nádeje a vieru v moje sny, pre ktoré sa zapálim a stanem sa tvrdohlavou ako baran. Vtedy ma môže zastaviť iba prehra, ktorou moja nádej nezomiera, ale posúva ma v pred.

Mojou najobľúbenejšou činnosťou vo voľnom čase sú:
- priatelia: ktorí pri mne stoja, nech som akákoľvek a nech mám akokoľvek zlú náladu.
- volejbal: moja záľuba, ktorá ma drží už 6 rokov a nemienim sa jej zbaviť
- hudba!!!!
- Tymmko: môj štvornohý chlpáč, ktorý tu je so mnou už 9 a pol roka. Prežili sme toho spolu veeeľa a dúfam, že ešte dlho bude pri mne. Vždy keď mám zlú náladu, príde ku mne a jeho studený ňufáčik rozveselí už len tým, že je.

Neviem čo by som sem ešte napísala, ale pri písaní tohoto blogu som si uvedomila, že neviem kto som. Neviem ako kedy zareagujem, čo spravím. Som človek ktorý spraví hoc čo zo sekundy na sekundu.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár