Alex

Ráno som samozrejme zaspala, keďže som domov prišla až po piatej. Hneď ako som otvorila oči strhla som keď som zistila, že som vstala o pol dvanástej na obed a vyskočila som z postele, v tom mi prišlo neskutočne zle, fuj už nepijem! Zišla som po schodoch a zistila som, že dom bol prázdny. Utekala som rýchlo do kúpeľne keďže mi znova zdvihol žalúdok .... Usúdila som, že v takomto stave a o takom čase sa mi už do školy neoplatí ísť a tak som sa vrátila do postele. Bola som taká slabá, prikryla som sa až po uši... v hlave mi hučalo ako keby o zvon a ja som myslela, že zošaliem...zaspala som.

Jessica

Ráno keď som vstala bola som celá nedočkavá ako vyspovedám Alex. Avšak keď som už z domu odchádzala Alex stále nebola hore, zvláštne je utorok inokedy vstáva ešte skôr ako ja. Keď mama odišla do práce, váhala som, či ju pôjdem zobudiť alebo nie, nie žeby mi záležalo na tom aby bola v škole na čas ale horela som zvedavosťou. Ale keďže som dobrá sestra, a nechcem ju provokovať, nechám ju spať a vyspovedám ju teda keď prídem domov.

----- PO ŠKOL E --------------

Dnešný deň je celý divný, v škole bola nuda keďže sme mali prax a taktiež Tim mal nejaké povinnosti a vybavovačky a tak mi ani neodpisoval. Posúvala som hodinky očami len už aby bolo pol tretej a ja som konečne mohla odtiaľ vypadnúť, ponáhľala som sa domov, a tešila som sa ako mi Alex porozpráva ako sa mala včera na rande.

Keď som dorazila domov, hodila som kľúče na poličku a počula, že je niekto v kuchyni. Vbehla som tam ako tornádo oblečená, obutá a už som skoro začala hovoriť.. keď som zistila, že tam nie je Alex ale mama, ktorá ma samozrejme hneď vykričala zato, že sa nevyzúvam.

,,A kde je Alex?“ nervózne som skričala z chodby keď som sa vyzúvala.

,,Išla si asi ľahnúť po škole, pretože spí...“ bezstarostne povedala mama a ďalej pripravovala večeru.

Hneď mi bolo jasné, že mama ani netuší, že Alex z tej posteli ani nevyšla. Flákačka jedna, teraz jej už nedám spať. Vybehla som po schodoch a vpálila do jej izby.

,,Vstávaj Alex!“ zavelila som a stiahla z nej paplón. Ona len zakňučala a prevalila sa na brucho.

,,No ták sestra.“ zatriasla som s ňou no ona ma naďalej ignorovala. Sadla som si teda vedľa nej na posteľ a ďalej ju komandovala. Keď v tom zrazu som pocítila ako niečo vedľa mňa vibruje. Všimla som si, že je to jej mobil, ktorý mala hodený neďaleko mňa. Hm... chvíľu som zapochybovala a znova som jej pripomenula, že je už pol štvrtej a, že nech láskavo vytrepe svoj zadok už z tej postele. Alex so zaborenou hlavou vo vanúši samozrejeme bez odozvy.

Tak som teda vzala jej mobil do ruky a otvorila správu. Bola od Bena... Nemohla som si pomôcť, moja zvedavosť vyhrala.

Slniečko moje, prosím ozvi sa mi keď si prečítaš túto správu. Neviem čo sa deje a prečo sa mi neozývaš ,mal som pocit, že sa ti to včera páčilo tak ako aj mne...

Z kontextu som hneď vyrozumela, že chudák Ben sa jej snaží dovolať a ona tu spí a má to na háku. Keď som zavrela správu všimla som si, že tam má ďalšie dve správy a tri zmeškané hovory.

,,Alex...!“ buchla som do nej teraz už poriadne, veď si ešte narobí problémy u Bena.

,,Čo chceš Jess, nechaj ma spať.“ zamrmľala a tak som sa rozhodla, že jej tú poslednú správu prečítam nahlas.

Hneď ako som dočítala Alex zodvihla nechápavo jej strapatú hlavu a všimla si, že držím jej mobil. Hneď mi ho vytrhla z ruky a vražedne na mňa pozrela. Ľutovala som, že som si tú jej reakciu a jej kschit nenatočila hahaha

Alex

Jessica sa zo mňa smiala ako divá a ja som celá splašená čítala správu znova, ktorú mi Ben poslal, aj tak som nerozumela, ešte som totiž to spala a nestihla som sa sústrediť keď ma moja sestrička tak náhle vystrašila.

,,Volal ti tri krát a máš tam ešte dve neprečítané správy.“ dodala. A ja som už otvárala zmeškané správy.

Prvú mi poslal okolo pol dvanástej.. na ňu som sa asi aj ráno zobudila....

,,Dobré ránko anjelik, ako si sa vyspinkala? Nechcel som volať lebo viem, že máš školu a nechcem ťa rušiť. Chcel som sa ti ešte raz poďakovať za prekrásny večer, prežitý v tvojej spoločnosti. Stále na teba myslím a teším sa keď sa znova uvidíme. Ben“

Zahrialo ma pri srdiečku keď som čítala sladké slová, ktoré mi napísal. Zlatý je, že ma nechcel rušiť v škole a pritom ja celý deň vyspávam, chudáčik. Otvorila som druhú správu, ktorá bola doručená niečo po druhej.

,,Alex, neviem či si dostala moju správu nakoľko mi neprišla stále, žiadna odpoveď  , dúfam, že len nemáš čas a, že si v poriadku. Práve som na ceste do štúdia, ale snáď tam nebudeme do noci a ešte ťa budem môcť dnes vidieť. Posielam pusu B.“

Znova ma jeho slová chytli za srdiečko, veď ako inak. On je taký božský. Áááhh... usmiala som sa a hodila sa naspäť do perín, otvorila som novú správu aby som mu odpovedala a vtedy som si uvedomila, že Jessica stále sedí na posteli pozoruje ma a škerí sa na mňa.

,,Ešte si neodišla?“ snažila som sa o prísny tón ale muselo to vyzerať neskutočné komicky keďže som sa škerila od ucha k uchu.

,,Pozerám Alex, že sa včera toho muselo udiať dosť veľa, keď včera ráno si mi hovorila, že ho chceš nechať a dnes sa tu rozplývaš nad pár riadkami od neho“ zvedavo si ľahla na vankúš vedľa mňa a lišiacky sa ďalej chechtala.

,,Odpíšem a už sa ti venujem“ zasmiala som sa.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
gisela835  22. 2. 2016 16:16
Peknè máš talent.
 fotka
alexrittner  23. 2. 2016 12:58
@gisela835 dakujem velmi pekne
 fotka
gisela835  23. 2. 2016 17:23
Rada
 fotka
janini  8. 9. 2016 15:23
Budú aj ďalšie časti?
Napíš svoj komentár