Alex

Keď sme už sedeli v aute na ceste domov, znova som sa upelešila na Benovej hrudi. Tie dva ďalšie drinky mi poriadne zapísali a ja som stále viac a viac túžila po Benovi, chcela som sa ho dotýkať a on to očividne cítil rovnako keďže sa stále o mňa nejako nepatrne šuchol. Teraz keď v aute bolo ticho a tma nedovolila som si prerušiť túto krásnu atmosféru. Zrazu však začal Benovi vibrovať mobil, nechcene som sa teda od neho odtiahla aby si ho mohol vybrať z vrecka. Hneď však ako pozrel na display, zrušil hovor a mobil odložil naspäť. Zaujímavé. Ale nebudem sa pýtať, predsa nič mi do toho nie je, kto mu volá o pol piatej ráno. Ben si hneď všimol, môj zaujatý pohľad a natiahol svoje packy po mne aby som sa k nemu pritúlila ako pred tým. Usmiala som sa a poslúchla.

Ben

Rozvalení na zadných sedadlách, sme sa s Alex v objatí maznali. Nosom som jej zarýval medzi vlásky a ona sa neposlušne vrtela a potichy smiala keď ju vlasy sem tam pošteklili po tvári. Miloval som jej zvonivý smiech, jej vôňu, jej teplo. Modlil som sa aby cesta domov trvala aspoň tri krát tak dlho ako v skutočnosti bola. Jej horúca dlaň ma hriala na hrudi a jej druhu dlaň sa skrývala v tej mojej, naše prsty prepletené cez seba – dokonalosť.

Zrazu Alex zodvihla svoju hlavu z mojej hrude a zapozerala sa mi do očí, jemne som sa usmial a čakal čo sa bude diať. Nehýbala sa iba pozerala a ja tiež, dokonalá chvíľka. Naše tváre boli od seba len na pár centimetrov vzdialené, tak dlho som čakal na ten moment kedy jej sladké pery znova ochutnám. Dovolil som si priblížiť sa, modlil som sa aby sa Alex neodtiahla... boli sme tak blízko... cítil som jej dych na mojich perách, Alex mi striedavo pozerala na pery a do očí, teraz som si už bol istý, že aj ona túži potom aby ma pobozkala.

,,Vystupovať!“ zrazu povedal Martin a auto zastalo.

Alex sa s neskrývaným sklamaním odtiahla a začala si obliekať kabát. Ja som sa tiež smutne odtiahol a zazipsoval som si koženku. Po tom čo sme vystúpili všimol som si, že je Alex celá nesvoja. Keď sme prišli k ich vchodovým dverám, konečne na mňa pozrela.

,,Ďakujem Ti za prekrásny večer Ben, naozaj som si to veľmi užila.“ krásne sa na mňa usmiala.

Stále zhypnotizovaný som neskutočne horel túžbou po nej. Nezmohol som sa ani na slovo len som sa k nej nemo priblížil, vzal jej tvár do dlani a jemne spojil naše pery. Alex sa vôbec nebránila ani neodťahovala, práve naopak obmotala si ruky okolo môjho krku a rozpútala vášnivú hru našich jazykov.

Alex

Keď ma Ben pobozkal, moje telo sa ako keby rozplynulo pod jeho rukami. Cítila som sa taká ľahká a uvoľnená, všetko bolo zrazu také prirodzené. Ja a Ben, ako keby sme k sebe od jak živa patrili. Cítila som jeho jemné vankúšiky ako rozmaznávajú tie moje a ako ma chladí jeho piercing v jazyku keď naráža o ten môj. Po asi troj minútovom vášnivom bozkávaní sme sa od seba odtiahli ale nie nadlho.  Obmotal si svoje ruky okolo môjho pásu a pobozkal ma na čelo, potom zaboril hlavu medzi moje vlasy a vdýchol moju vôňu. Ja som sa k nemu tiež pritlačila ešte viac a zavrela oči, ah príliš krásne nato aby to bola pravda. Myslela som si. Stáli sme tam v objatí a bolo to nádherné, vonku pofukoval jemný vánok a Ben sa so mnou začal pomalýčky hýbať ako keby sme tancovali na pomalú hudbu. Do toho mi začal potichy pohmkávať melódiu do uška a následné ma naň pobozkal.

,,Sladké sníčky, anjelik môj.“ pípol svojim zamatovým hláskom a mne sa nahrnuli slzy do očí, nechcela som aby táto krásna chvíľka niekedy skončila.

,,Nechoď ešte, prosím...“ šepla som. Ben ma znova poriadne tuho objal.

,,Neboj sa uvidíme sa večer, teraz už musíš isť spinkať keďže máš dnes školu.“ Pomaličky sa odomňa odtiahol a pozrel mi do očí.

,,Jemnie vážne škola a ja som ešte opitá a je už päť hodín!“ zasmiala som sa a on tiež. 

 Vymyslený príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár