Ahojte, takže pridávam novú časť a sľubujem, že sa máte načo tešiť ! Bude to pikantné  

Ben

Je to vôbec možne aby aj napriek tomu, že Alex do ktorej som sa pred vyše pol rokom zaľúbil bola de facto iný človek a dnes tu sedíme po tom všetkom znova spolu a ona stále vyzerá tak krásne? Moje srdce stále šalie keď počujem jej hlas, nemôžem si pomôcť prestať hľadieť na ňu. Dokonca sa ma pýta aj tie isté veci, reaguje tak isto ako keď sme sa prvý krát stretli, tak placho.

,,No to ako sa volám a všetky základné informácie som ti o sebe povedal, neviem čo by si chcela vedieť?“ usmial som sa a zapozeral sa na jej nádherné oči.

,,Napríklad čo robíš celé dni keď nie ste práve na tour a podobne.“ konečne som mal pocit, že z Alex opadá tá nervozita.

Alex

Ben mi o sebe rozprával a ja som znova mala ten istý pocit ako v mojej izbe. Moja obyčajnosť sa znova potvrdila. Vôbec ale vôbec nerozumiem prečo má o mňa taký záujem a dokonca aj potom čo som ho tak kruto odkopla.

„Vieš čo Alex.. ty si mi o sebe ešte nič vlastne nepovedala. A dokonca ani vtedy keď sme boli v nemocnici..“ zrazu ma prerušil z môjho rozmýšľania a ja som v tej chvíli znova sekla a nevedela čo povedať.

,,Volám sa Alex Rittner a mám 18 rokov. V Hambrugu bývam asi vyše pol roka, pôvodne som z Bremenu. O mojej sestre ti asi rozprávať nemusím“ nesmelo som sa zasmiala a Ben tiež. Konečne som sa cítila uvoľnenejšie a nepopieram, že veľkú rolu pri tom určite zohrala aj druhá fľaša vína, ktorú sme práve dopili.

Po večeri keďže sme už obaja boli vo viac ako dobrej nálade, Ben nemohol šoférovať avšak to nebol žiaden problém, niekomu zavolal a do piatich minút prišlo po nás veľké čierne auto, tomu hovorím luxus.

" Ty máš auto s bodyguardom? To som nevedela. " Ben prikívol.

" Áno mám. Tak ideme? Zoznámim vás. " prekvapene som pozrela ale nakoniec som išla. Z auta vystúpil vysoký muž a na chrbte mal nápis " Security" . Prišli sme ku nemu a bol aspoň o dve hlavy vyšší odo mňa. 

Stála som vedľa Bena a do vysoka pozerala na toho muža.

" Tak Alex toto je Martin, môj bodyguard a toto je moja priateľka Alex ktorú som ti už spomínal. " zoznámil nás. Martin mi nastavil jeho veľkú pravicu na zoznámenie.

" Ahoj Alex. Ja som Martin. " milo povedal a usmial sa.

" Dobrý večer. " usmiala som sa a podala som mu ruku. Bola oproti jeho veľmi malá.

,, No dobre a kam chcete odviezť? " spýtal sa nás a už sme si aj nasadali do veľkého auta.

Ben na mňa neisto pozrel a potom dodal:,, do Le da Monta“ hm... taký názov počujem prvý krát teda asi preto, že tieto podniky kam chodí Ben určite nie sú mojej cenovej kategórie. Sedeli sme v zadu na kožených veľkých sedadlách ktoré sa dali otáčať. Všade som si to prezerala lebo tu bolo všetko také nezvyčajné.

,,Páči sa ti?? " usmial sa Ben.

,,EHmm...čo?? Kto sa mi páči?? " cuklo so mnou lebo som zle pochopila otázku. Od teraz už nepijem

,, Autoo... " zasmial sa asi z môjho prekvapeného výrazu.

,, Ahaa auto?? " uľavilo sa mi.

,, No áno auto lebo si to tu tak dôkladne všetko prezeráš s takým úžasom. " stále sa usmieval. A ja som si znova pripadala trápne.

,, Heh...áno máš pravdu..je to veľmi pekné auto a aj veľké. Ešte som v takom nesedela. Všetko je tu také moderné a proste úžasné. " rozžiarili sa mi oči.

,,Som rád Alex. " pritúlil si ma ku sebe. Nebránila som sa tomu. Ticho som sa upelešila na jeho hrudi a zavrela oči. Ben ma začal hladiť po chrbte a ja som sa cítila ako v raji. V aute bolo užasne teplučko začínala som pomaly pociťovať únavu. Keď v tom sme zrazu zastali. Vzpriamila som sa a zistila, že sme už na mieste.

,,Vystupovať slečna. “ Ben sa znova tak sladko usmial, očká sa mu zaleskli a pohladil ma po líčku. Keď sme vystúpili   šikovne ma chytil za ruku a ťahal smerom k vchodu do baru. Nemýlila som sa, bar bol naozaj luxusný a asi o tri cenové kategórie vyššie ako obyčajné bary, ktoré navštevujem.

Usadili sme sa na biele kožené gauče a hneď k nám pribehla čašníčka. Na moje prekvapenie Ben hneď objednal aj bez toho aby sa opýtal načo mám chuť. Hm.. asi tu chodí často keď všetko tak ovláda.

,,Alex, určite budeš nadšená z toho drinku. Je úžasný, môj obľúbený“ jasal.

,,Nechceš ma ty tak trošku opiť?“ podpichla som a šibalsky sa usmiala. On hneď spozornel a zatváril sa vážne.

,,No pôvodne som ani nechcel piť .. ale .. ale keď vieš. Bol som nervózny na začiatku tak som sa musel nejako odreagovať.“ zahanbene pípol.

,,Ty? Veď ty si bol úplne v pohode. Na rozdiel odo mňa.“ zasmiala som sa. Je naozaj fascinujúce ako sa človeku rozviaže jazyk po litri vína.

Keď čašníčka doniesla drinky, musím uznať, že už len na prvý pohľad vyzerali naozaj chutne. Pestré farby a dvojité brčka ozdobené čerstvým ovocím vyzerali naozaj výstavne, ako z časopisu. Keď sme si odpili Ben sa pohodlne oprel a privrel viečka, zapozerala som sa na neho aký je dokonalý. Ohryzok na krku sa mu pravidelne pohyboval a ja som dostala sto chutí ochutnať jeho pery. Nepatrne som sa k nemu prisunula bližšie a vdýchla jeho krásnu vôňu. Sledovala som chvenie jeho mihalníc a stále viac a viac sa približovala k jeho tvári, keď v tom otvoril oči. Hneď som sa stiahla do pôvodnej polohy a začala si uvedomovať čo sa to vlastne so mnou deje.

Ben sa tváril akoby si nič nevšimol a vzal si do ruky drink. Priložil slamku k svojím perám a jemne hrýzol jej okraj. Pritom sa tváril tak.. ach... tak sexy. Bože, prečo ma musíš tak pokúšať? Ja som mala v krku už tiež dosť sucho a tak som si hneď odpila aj ja.

,,Ospravedlníš ma?“ milo som sa usmiala a odišla na toaletu, nuž musela som pre dýchať moje stavy pretože očividne sa už úplne prestávam kontrolovať.

Ben

Keď Alex odišla na WC , hneď som objednal ďalšie kolo drinkov a taktiež aj nejaké občerstvenie ako čipsy, chrumky a sladké oriešky. Dnešný večer si naozaj užívam, som spokojný a môžem po dlhom čase povedať, že mi konečne nič nechýba.


 Vymyslený príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár