Alex

Po škole som si zbehla ešte k Lene po veci, celý ten incident a zrušený koncert som jej vysvetlila iba ako jeden veľký omyl. Samozrejme keďže som sa pred koncertom u Leny tvárila že sa mi Ben pačí (ešte netušiac, že sa mi o niekoľko hodín neskôr hodí k nohám) musela som predstierať, že ten jeho skrat bol síce absurdný ale, že som bola z toho celá bez seba. Po ceste od nej som sa rozhodla, že dnes už nebudem myslieť na Bena a nato ako ten problém budem riešiť ďalej nakoľko si zaslúžim vypnúť.

Hneď ako som prišla domov namierila som si to do sprchy keďže bolo dnes deň Blbec! Ani si nepamätám kedy som mala celý dom len pre seba, už som si aj odvykla od ticha keďže väčšinou moja milá sestrička s mamou štebotajú v kuchyni a keď je mama preč tak je u nás Tim. Po výdatnej sprche som sa ešte v župane rozvalila na gauči a sledovala TV, keď ma z môjho leňošenia vyrušil zvonček pri dverách. Celá nerada som sa vzpriamila a pomalým krokom som sa presunula k dverám, nakukla som cez kukátko a bol tam nejaký chlap, fajn pretože ak by to bol nebodaj Ben tvárila by som sa asi, že nie som doma.

„Dobrý deň, hľadám slečnu Alex Rittner?“ hneď ako som otvorila dvere zistila som, že je to kuriér.

„Áno to som ja“ milo som sa usmiala a prekvapene som sa na neho pozrela, podpísala som doklad o prevzatí a on sa stratil za dverami veľkej dodávky. Vyšla som teda pred dvere a čakala. Dobre, že som z nôh nespadla keď som zbadala ako ku mne kráča s obrovskou kyticou ruží.

Kyticu asi stopäťdesiatich ruží som horko ťažko vládala uniesť, položila som ju do obývačky na stôl a hneď mi padol pohľad na pohľadnicu zapichnutú medzi kvetmi.

Milá Alex,

Prosím ťa daj mi ešte jednu šancu, sľubujem, že už sa nebudem snažiť oživiť tvoje spomienky, ale budem sa snažiť o nový začiatok.

Ben

Neisto som si čítala tú vetu dookola a dookola, to čo sa mi zdalo ešte pred hodinou jasné bol znova veľký otáznik.

Ben

Aj napriek tomu, čo mi Alex povedala som bol rozhodnutý, že sa nevzdám. Už raz som ju nechal isť a zistil som, že zabudnúť sa nedá. Myslím, že som sa priveľmi ponáhľal a silou mocou chcel aby si spomenula, pritom som zas a znova zabúdal na pointu, že chcem budovať nový začiatok. Som si vedomý svojej chyby a som rozhodnutý ju odčiniť. Pevne rozhodnutý som cieľavedome zodvihol telefón a nechal objednať kyticu krvavo červených ruží na jej adresu. Nechcel som za ňou ísť osobne nakoľko mi je jasné, že za noc svoje rozhodnutie nezmenila avšak ako som už povedal ja sa nevzdám bez boja.

Jessica

Hneď po škole ma vyzdvihol Tim a šli sme k nemu domov. Od kedy je doma z tour snažíme sa využiť každú jednu minútu nato aby sme si vynahradili čas, ktorý sme nemohli byť spolu. Z môjho raňajšieho rozhovoru s Alex som mala zmiešané pocity z toho ako sa Ben bude správať. 

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
kakofonicka  11. 2. 2016 21:08
aka kratka cast
Napíš svoj komentár