Jessica

Po chutnom obede sme sa vybrali do kina, myslím, že teraz sa chce so mnou Tim ukazovať tam kde je veľa ľudí, asi nechce nechať svojho brata v štichu! Vošli sme do kinosály, na moje prekvapenie nebola plná, ale aj tak väčšina ľudí na nás s prekvapením hľadela, dokonca sa našli aj takí, ktorí si chceli trošku finančne prilepšiť a fotili nás. Tim sa na nich milo usmieval dokonca im aj zakýval. Neviem ako jemu, ale mne táto situácia nebola veľmi príjemná. Nebola som zvyknutá nato, že na mňa ľudia pozerajú a nie to ešte, že ma fotia. Ticho som si sadla vedľa Tima v pravom rohu kinosály. Stále ma držal za ruku a milo sa usmieval. Trochu som si vydýchla, keď konečne zhasli svetlá, pretože som nemusela vidieť tie zvedavé tváre, ktoré nás prepichovali pohľadmi. Tim sa ku mne priklonil a pošepkal ako veľmi ma miluje. Pritúlila som sa k nemu a spolu v tesnom objatí sme sledovali romantický film. Pozrela som sa na jeho tvár, okamžite ju otočil k tej mojej a sladko sa usmial, potom nasledovalo krásne, nežné bozkávanie.

„Nie je ti zima, srdiečko?“ opýtal sa ma. Ani som nestihla odpovedať a už si ma zabalil do jeho bundy, ktorú mal na sebe.

Keď skončil film nasledovalo všetko od znova, našťastie sme sedeli hneď vedľa dverí a tak sme vyšli medzi prvými.

„Kam pôjdeme teraz?!“ zvedavo sa ma opýtal keď sme sa usadili do jeho Cadillacu. Pozrela som sa na hodinky, bolo už pol piatej, to znamená, že už prešli 4 hodiny od kedy Ben vošiel do nášho domu. Tim si všimol, že sledujem čas a hneď ma upokojil.

„Neboj sa určite je všetko v poriadku, ešte nevolal, aby sme ho vyzdvihli!“ uisťoval ma počas jazdy.

„Áno, máš pravdu, veď ako by sa dostal domov? Lenže moja mama už je doma.“ Tim na mňa trpko pozrel a potichu zanadával. Znervóznela som, do kelu na mamu som úplne zabudla, že aj niekedy musí prísť domov z práce. Tim odbočil za krajnicu a vytiahol z vrecka mobil.

„Ben! Kde si?“ povedal naliehavo.

„Aha dobre, fajn dobre. Čau“ naozaj veľmi krátky telefonát.

„No čo?!“ nedočkavo som sa opýtala hneď ako zrušil.

„Je už doma, zavolal Mikeho aby po neho prišiel, vraj Alex si musela ísť po nejaké veci ku kamarátke.“

„Ufff...!“ vydýchla som si posunula som sa trošku nižšie na sedadle.

„Mám ťa odviesť domov?!“

„Áno, ďakujem!“ poďakovala som a oplatila mu úsmev. 

Ben

Prišiel som do prázdneho domou a hneď som si dal ľadovú sprchu, von nebolo najteplejšie, ale mne bolo horúco. Horel som z lásky k Alex. Po výdatnej sprche som sa hodil do gauča a zapol TV, veľmi som ju nevnímal, ale aspoň v dome nebolo ticho. Stále som myslel na Alex a na dnešný deň prežitý s ňou. Aj keď sa medzi nami dnes nestalo príliš veľa, mne stačil iba jeden pohľad na ňu a som úplne hotový. Dúfam, že sa všetko bude vyvíjať tým správnym smerom a, že sa dáme znovu dokopy. Z môjho snívania ma vyrušilo zvonenie mobilu, natiahol som sa po neho do bundy a zdvihol. Bol to Tim, ktorý sa očividne o mňa strachuje a kontroluje ma kde sa práve nachádzam. So slovami, že o chvíľu je doma, ukončil náš telefonát. Vedel som, že sa ponáhľa domov lebo je zvedavý ako som obstál. Po asi 20 minútach sa rozleteli dvere a dnu vbehol môj brat.

„Ahoj!“ pokojne som mu odzdravil a ďalej pozeral TV.

„Ahoj? Ben prosím ťa neplytvaj slovami zbytočne a vrav.“ hneď sa usadil na kreslo vedľa mňa. Ja som stále neodlepil zrak od obrazovky.

„Ben!!“ Zamával mi pred očami rukou.

„A čo chceš vedieť, akože?! Nič sa nestalo, nič si nepamätá.“

„A o čom ste sa bavili?“ zvedavo vyzvedal.

„Dohodli sme sa na tom, že budeme kamaráti a uvidíme ako to pôjde ďalej, nechcem na ňu naliehať, jednoducho začneme od začiatku.“ Jednoducho som povedal a vypol TV. Tim sa na mňa usmial a zahľadel sa niekam za mňa na stenu. Postavil som sa a natiahol sa.Vôbec ma nevnímal zaujímavé, že sa jeho nadšenie zmenilo na nevšímavosť. Nejako som to neriešil a odišiel som do kuchyne si spraviť niečo jesť.

Alex

Keď odišiel Ben mala som neskutočné nervy. Bola som veľmi šokovaná a zároveň zhnusená, čo všetko sa dialo pokiaľ som bola v stave akéhosi klamného zmyslu života. Ben sa mi nezdal byť zlým chlapcom, ale čo ak si nedokážem nájsť k nemu cestu. On chce pre mňa toľko obetovať a ja stále neviem ani jeho priezvisko. Neviem či sa mám zdôveriť Jessice alebo radšej snažiť sa zabudnúť na smutnú skutočnosť, že si nepamätám na to čo je v živote mladého dievčaťa najkrajšie, prvý milostný akt. Umývala som Benov pohár od kávy a jemne som prechádzala po jeho okrajoch kde pritláčal svoje pery. Z môjho myslenia ma vyrušilo zvonenie mobilu. Zastavila vodu a utrela som ruky do utierky, vzala som mobil do ruky a zdvihla. Bola to Lena, ktorá sa o mňa strachovala. Zabudla som, že nevie kde bývam a tak nevedela kde ma má hľadať. Všetky veci som si vlastne nechala u nej a pravdu povediac cítila som sa aj vinná za to, že sa kvôli mne zrušil jej vysnený koncert. Chcela aby som prišla k nej domov vziať si veci a aby som jej vysvetlila ten včerajší incident. A to bol problém pretože ja nikomu o mojej nehode hovoriť nechcem ani nebudem! A s tým je vlastne spojený aj môj vzťah s Benom, ktorý sa zo dňa na deň nedá ani vysvetliť. Šikovne som sa vyhovorila na bolesť hlavy a dohodla som sa ňou, že mi veci prinesie do školy a tam sa s ňou porozprávam.

Práve keď som sa začala pripravovať do školy sa vrátila moja zaľúbená sestrička. Hneď ako zabuchla vchodové dvere skričala po mne.

„Tu som čo chceš?!“ dokričala som jej z izby. V tom momente sa Jessica rozutekala ku mne a natešene si sadla na moju posteľ. Prekvapene som sa na ňu pozrela a spustila.

„No čo ako sa máš ?!“

„Ako sa mám?!“ otočila som sa naštvane k nej. Ona sa ma pýta ako sa mám keď zo mňa včera urobila totálneho debila?!

„Pozri Alex mňa to mrzí ten včerajšok ale ..“ nenechala som ju dohovoriť.

„Prosím Jessica! Už som to počula! Nehovor to znova, nechcem to počuť!! Hlas sa mi zatriasol a ja som si zase spomenula na Benovu smutnú tvár. Jessica sklonila hlavu a bola ticho. Ďalej som si robila úlohy a nevnímala som ju. Keď zrazu ticho prerušilo zvonenie telefónu.

Natiahla som sa pre neho a na displeji blikalo Ben! 

 Vymyslený príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár