Alex

Bola som pripravená na všetko, ale keď mi povedal, že sme sa milovali a ja si to nepamätám tak to ma dostalo poriadne, pretože totižto to bol môj prvý sex. Pozrela som sa na Bena a snažila si silou mocou spomenúť no nič, zdalo sa mi to také absurdné.

„Bože,,,!“

„Alex, prepáč!“ rýchlo sa mi začal ospravedlňovať sa.

„Nie to len ja! Mrzí ma, že si na môj prvý sex v živote nespomínam!“ bolo mi tak hrozne a trápne ako ešte nikdy! Hlavu som si skryla do dlaní, chcelo sa mi plakať. Ben hneď obišiel stôl a čupol si k mojej stoličke.

„Alex.. to bude dobre! Keď chceš môžem ti ho opísať, ja si ho celý pamätám!“ nežne povedal. Musím uznať, že tieto slova ma dostali. Utrela som si slzy a znova som sa cítila trápne, pozrela som na Bena, ktorý sa na mňa nežne usmial.

„A čo bolo potom?!“ musela som zmeniť tému, nechcela som presný opis niečoho tak krásneho a pre mňa v tejto chvíli absurdného a ponižujúceho.

„Odišla si! Zobudil som sa a ty si tam nebola, tak si zmizla a uvidel som ťa až včera v hale. Jasne snažil som sa ťa stretnúť, nájsť. Keď som zistil, že si Jessicina sestra, prenasledoval som ju, čakal som hodiny pred domom, aby som ťa aspoň zahliadol. Ale ona mi zakázala stretávať sa s tebou, čo i len sa k tebe priblížiť! Povedala mi, že ma nemiluješ a že si mam dať pohov, strašne ma to zobralo Alex, potom čo sme spolu prežili!“ stále kľačiaicí Ben pri mojej stoličke, smutne sklonil hlavu. Mne sa to tiež dvakrát dobre nepočúvalo.

,,Jessica mi nič nepovedala...“ šepla som zamyslene. Dostala som naozaj nervy, všetko mi zatajila!

„Patrí sa aspoň sestričke pripomenúť, že už mala sex! A potom ešte klamať iným ľuďom na moju adresu, aby ja som bola ta sprostá suka, ktorá mu zlomila srdce!“

“No ona ti to nezatajila, ona vlastne nikto nevie, že sme sa milovali.“ Povedal v snahe utešiť ma. Nevedela som čo mam nato povedať, zasa mi nič iné neostáva iba veriť Benovi, že sa to stalo, keďže si nespomínam! Nespomínam si do šľaka!!!

„Nespomínam si!“ buchla som celou silou po stole až sa zľakol. Vzpriamil sa a zobral mi dlane do tých jeho!

„Alex, prisahám ti, že spravím všetko preto aby si si spomenula! Hádam keď sa ti vrátila pamäť raz môže aj druhý krát!“ hľadel mi pri tom do očí a jeho výraz tváre bol tak vážny, že som nepochybovala o tom, že žartuje! Z jeho pohľadu som vycítila, že tu ide o viac než len spomienku.

„Dobre!“ súhlasila som. Ben sa usmial a silno ma objal. Vedela som, že ho to poteší, no ja som si tým nebola taká istá, nechcela som aby si robil nádeje. Hneď ako sme sa doobjímali si sadol na miesto a odpil z kávy.

„Kde začneme?!“ opýtal sa zvedavo. Jeho krátke vlasy ktoré mal uhladené dozadu, chudá tvár na ktorej sa vyčaril krásny úsmev symbolizovali šťastie.

„Neviem, no vlastne je to na tebe!“ jednoducho som povedala a napila sa.

„Fajn, v prvom rade sa nechcem znova pozerať do minulosti, ale chcem myslieť na budúcnosť!“ táto veta m i nepripadala byť logická! O čo sa snaží ? Veď mi sľúbil spomenúť si a namiesto toho chce vytvárať nové plány! Radšej som ostala ticho, neviem ako to čo má namysli v budúcnosti mi môže pomôcť oživiť minulosť takže musím poslúchať!

„Mohli by sme začať od začiatku ako kamaráti.“ pokračoval.

„Počkaj! Neviem si predstaviť ako mám byť kamarátka s niekým z koho moje kamarátky šalejú? Mám byť kamarátka potom s tebou a s nimi nie?“ Ben sa zamyslel a následne zosmutnel.

„Aha prepáč zabudol som, tak to nepôjde! Rozhodne ťa nechcem oberať o priateľov. Taký sebec nie som!“

„Ale musí sa to nejako dať predsa! Aj tak už videli včera dosť, myslím, že to nejako prehltnú!“

„No pozri ja s tým nemám problém a po včerajšku už dupľom nie, takže ak to tebe nevadí potom je to fajn!“

„Čo už, to čo sa stalo už nevezmeme späť! A keď sa môže Jessica s Timom tajne stretávať, prečo by sme nemohli aj my?“ usmiala som sa aj Ben sa usmial. 

Jessica

Ben vošiel do domu, všetko vyzeralo v najväčšom poriadku, myslím, že to, že ho Alex vôbec vpustila po včerajšku do domu je naozaj úspech. Všetko sme to sledovali z poza kríkov pri vedľajšom dome.

„Fajn je dnu!“ vydýchol si Tim.

„Ah...Bože vôbec si neviem predstaviť aké kruté to pre Alex musí byť, jasne, že aj Ben na tom nie je Boh vie ako!“ súcitne som začala ale Tim ma zastavil.

„Jess, urobila si to najlepšie čo si mohla. Chránila si svoju sestru, vravela si, že mu to nechcela sama povedať a to, že ma Ben babu ti vraj povedala sama.“

„Áno povedala a doteraz neviem prečo mi klamala, keď si povedal, že žiadnu babu nemal, ale to sa už asi nedozviem!“ Tim na mňa ľútostivo pozrel a otočil kľúčom v zapaľovaní.

„Už sa tým netráp, pozývam ťa na obed“ sladko sa usmial. Aj keď ma táto vec neprestane tak ľahko trápiť, no keď sa na mňa Tim tak sladko culí nedá sa povedať nie! Asi po 15 minútach sme zastali pred nejakou reštauráciou na konci mesta.

„Počkaj Tim, veď my nemôžeme ísť na také verejné miesta, potom nás niekto uvidí a budú klebety.“ zastavila som ho keď už chcel vystúpiť z auta.

„Jessica, tým sa netráp keď môže svet vedieť od včera o Alex s Benom a pritom spolu zatiaľ nič nemajú, prečo by nemohli vedieť aj o nás?“ udivovalo ma to, čo mi práve Tim povedal, pretože práve on bol ten ktorý chcel náš vzťah udržiavať v tajnosti.

„Si si istý Tim?!“

„Jasné!“ sladko ma pobozkal na pery a kým som sa stihla spamätať, už mi otváral dvere ako správny džentlmen. Vyšla som z auta, Chytil ma za ruku a s úsmevom povedal:

„Naše prvé verejné rande!“ 

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
dumbledore  1. 2. 2016 20:11
Podľa mňa to už tajné nie je. Je to absolútne vykričané do sveta!
Napíš svoj komentár