Ben

„To som ja Ben!“ postavil som sa a so slzami v očiach som sa zapozeral do tých jej

„Ale.. ja ťa nepoznám!“ naďalej trvala na svojom. Ako to, že si ma nepamätá?

Tim

Bodyguradi zatiaľ vyviedli všetky faninky von z miestnosti. Hneď ako odišli vybral som z vrecka mobil a zavolal Jessice, aby prišla, že sa Ben stretol s Alex! Hneď mi oznámila, že je na ceste. Chápem, že Ben je šokovaný, že ju tu stretol, ale jej správanie však nemalo zmysel. Naozaj sa tvárila ako keby ho videla prvý krát v živote, ale ako to keď som sa dopočul iné veci. Ben mi o nej toľko hovoril, čo všetko spolu prežili a ona ani nevie kto to je? Nechápem.

O pol hodinu dorazila Jessica, Alex s Benom sedeli na gauči. Ben plakal a stále opakoval ako stále miluje Alex. Ona však len šokovane sedela vedľa neho a opakovala, že ho nepozná.

„Jessica!“ skričala Alex keď sa Jess konečne zjavila vo dverách. Bolo vidno, že sa ponáhľala a že táto situácia jej nie je ľahostajná.

Jessica

„Alex! Čo tu robíš?!“ naštvane som sa opýtala.

„No ja išla som s Lenou na koncert a ona mala lístky do zákulisia a tak nejako som sa dostala tu a tento chlapec stále opakuje ako ma miluje a ja ho ani nepoznám! Bože Jessica!“ zmätene mi to rýchlo vysvetlila. Pozrela som sa na Bena, ktorý vyzeral ako na pokraji zrútenia a potom hneď na Timov znepokojený pohľad. Pochopila som, že teraz musím povedať pravdu. Zhlboka som sa nadýchla a začala.

„Fajn, dobre. Za všetko môžem ja! Vysvetlím to! Jedného dňa mala Alex autonehodu!“ Benovo zhýknutie ma prerušilo. Prísne som sa na neho pozrela a on asi pochopil, že má byť ticho.

„Bolo to s ňou vážne zle, po nekonečných operáciách sa prebrala, no však nepamätala si nič! Nie len, že si nepamätala nás, ale nevedela ani kto je ona sama. Previezli ju do nemocnice tu do Hamburgu kde stretla Bena, zamilovali sa do seba, všetko bolo super, ale Alex mali operovať znova, všetci sme sa báli pretože ďalšia operácia by mohla jej mozog poškodiť natrvalo a preto to nechcela povedať Benovi ako zle na tom je, aby si o nej nepomyslel niečo zlé. Aj keď som ju presviedčala aby mu to povedala, nechcela o tom ani počuť, A tak jedného dňa sa zobudila a pamätala si všetko až po nehodu, Naspäť sa jej vrátila pamäť, doktori vraveli, že sa stal zázrak a po pár dňoch pozorovania ju pustili domov. Nepotrebovala už tú riskantnú operáciu. Nepamätala si nič od dňa nehody a preto si nepamätá ani teba Ben a nespomenie si ani nato čo ste spolu prežili.“ Konečne som povedala celú pravdu, Ben sa nedokázal zastaviť ,plakal ako zmyslov zbavený. Alex len neveriacky krútila hlavou a Tim tak isto šokovane pozeral čo sa deje. 

„Ale...Ale prečo si mi to nepovedala?“ spýtal sa zmučene Ben.

„Ben, prepáč ja chcela som ťa chrániť. Čo by sa tým akože vyriešilo keby ty si to vedel ale Alex by ťa nepoznala. Bolelo by ťa to ešte viac.“

Alex

Toto čo práve povedala Jessica si vôbec nepamätám, ale asi to bude pravda, ktorá by túto dnešnú nehodu vysvetľovala. Cítila som sa tak ponížená zato ako som sa chovala k Benovi, že som mu tvrdila, že ho nepoznám. Hanbila som sa zato, že som vtedy bola na nejakú dobu iná a ja si to nepamätám. Pozrela som sa na Bena a cítila som sa previnile, že sa trápi koly mne. Nechcela som tam viac stáť a pozerať sa ako ubližujem cudzím ľuďom, odišla som!

Ben

Ešte posledný krát som sa pozrel do zrkadla a skontroloval svoj výzor. Bol som rád, že koncert v Hamburgu bol posledný z našeho 3 mesačného tour a ja som mohol začať odznova. No vlastne ja a Alex, začneme odznova. S Jessicou som sa dohodol, aby mi s Alex dovolila znovu nadviazať kontakt. Zišiel som po schodoch, v obývačke ma už čakali Tim s Jess.

„Môžeme ísť!“ vyhlásil som. Už som skoro otvoril vchodové dvere keď ma zastavila Jessica:

„Ben počkaj, neviem či to bude vhodné, vieš Alex sa na mňa ešte trochu hnevá, že som jej zamlčala tú časť s tebou, že sa tak včera pred tebou ponížila.“

„To nevadí, ja som nezávislý, to čo sa týka mňa s Alex teraz, tak to s tebou nemá nič spoločné.“sebavedomo som jej odpovedal, aby som jej dal najavo, že nemám strach! Nebojím sa odmietnutia a verím, že Alex pripomeniem krásne chvíle, ktoré sme spolu prežili. Vyšli sme z domu a všetci sme nasadli do Timovho auta, odviezol ma pred Alexiin dom:

„Takže, všetko si preberieme ešte raz! Mama je v práci, Alex je doma, pravdepodobne ešte spí. Budete mať dom len pre seba. Ben prosím, buď opatrný, Alex je veľmi citlivá a ak u nej raz pohoríš nemáš šancu aby sa niekedy do teba zamilovala!“ upozorňovala ma Jessica.

„Áno viem, doma som si trénoval pred zrkadlom čo jej poviem, nie je čo pokaziť!“ uistil som ju.

„Fajn braček, tak veľa šťastia!“ podporil ma Tim a ja som konečne vystúpil z auta. Tri krát som sa nadýchol a zazvonil.

Alex

Práve som si zalievala kávu, keď niekto zazvonil. Okolo pyžama som si obmotala župan aby som nešla len tak na ľahko otvoriť! Asi to bude Jessica, celú noc sa neukázala, od kedy som včera odišla z haly, vôbec sa mi neozvala, asi som to trochu prehnala.

„Ahoj!“ otvorila som dvere a zbadala Bena. Milo sa usmieval a pozdravil mi.

„Ben? Čo tu robíš?!“ neveriacky som krútila hlavou a sledovala okolie či sa niekto nedíva.

„Prišiel som sa s tebou porozprávať!“ sladko sa usmial, dobre, že prišiel musím sa mu ospravedlniť za včerajšok. Tak som ho teda pozvala dnu.

„Dáš si kávu?!“ opýtala som sa keď sa usadil v kuchyni za stôl.

„Áno, jasne rád!“ nadšene súhlasil a naďalej sa usmieval. Bolo mi to čudné čo sa tak culí, veď som ho včera strápnila mal by byť na mňa naštvaný! Zaliala som mu teda kávu a usadila sa oproti nemu.

„Ben vieš.. ja chcem sa ti ospravedlniť za ten včerajšok, Jessica neklamala, naozaj som mala nehodu a prišla som na pár týždňov o pamäť, bola som v nemocnici a tam sme sa podľa všetkého stretli, ale ja si to vážne nepamätám, keby som bola o tom vedela skôr, nestrápnila by som ťa tak pred fanúšikmi.“ nato čo som hovorila si myslím, že to nebolo utešujúce, ale Ben sa stále pozitívne usmieval.

„Ja viem Alex a preto som tu! Chcem začať od znova!“ povedal spontánne.

„Čo?!“ nerozumela som. Ben sa postavil zo svojej stoličky, obišiel okolo stola a postavil sa ku mne.

„Ja som Ben!“ usmial sa a nastavil ruku na znak zoznámenia. Tak teda aj ja som sa postavila, podala mu tu svoju.

„Alex!“ usmiala som sa a potriasli sme si rukami. Nato sa znovu posadil na jeho miesto a napil sa kávy. Sadla som si a ďalej pila kávu, nemohla som si nevšimnúť jeho naďalej šťastné oči ktoré kontrolovali môj každý pohyb.

„Takže povieš mi čo sme spolu všetko prežili!“ ja viem bolo to asi hlúpe sa takto pýtať, keď si nič nepamätám, ale horela som zvedavosťou. Ben sa doširoka usmial a začal:

„No... stretli sme sa na nemocničnej chodbe, vlastne vrazil som do teba, keď som vychádzal z izby. Zoznámili sme sa a stali sme sa dobrými priateľmi, často sme sa spolu rozprávali v izbe, dokonca som ťa raz prišiel zobudiť aj o druhej ráno, lebo som sa nemal s kým porozprávať. Naše prvé rande bolo na záhrade za nemocnicou, ty si tam nemohla ísť tak sme tam ušli, no keď sme sa vrátili naše oddelenie už bolo zamknuté a tak sme spolu prespali v sklade, kde sme sa aj prvý krát bozkávali. Na druhý deň sme sa zase stretli v sklade a tam sme sa aj prvý krát milovali, Alex ver mi, že to bola najkrajšia noc v mojom živote!“

„Prosím? Čo si povedal? Milovali?“ neverila som vlastným ušiam. 

 

 Vymyslený príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár