Ben

Ráno som sa zobudil bolo niečo po siedmej. Mama ešte spala, rozhodol som sa, že nenechám Alex na pokoji a že urobím všetko preto aby so mnou hovorila. Je mi jedno či s tým jej sestra bude alebo nebude súhlasiť. Dostanem sa k Alex a ona mi bude musieť prezradiť kde ju nájdem. Obliekol som sa napísal mame odkaz a vyštartoval za Jessicou a Timom k nám domov. Po ceste som si kúpil kávu, keďže som spal iba 3 hodiny veľmi som ju potreboval. Zastal som niekoľko metrov pred domom, videl som, že Timovo auto je stále tam kde včera, to znamená, že Jessica je ešte u nás. Vypol som motor a pohodlne som sa rozvalil na mojom sedadle, popíjal kávu a hypnotizoval dvere domu.

--- O 2HODINY NESKOR ---

Vchodové dvere sa konečne otvorili a z nich vyšiel môj brat aj s Jessicou. Znepokojene sa obzeral zo strany na stranu asi tušil, že je sledovaný, no chvála bohu moje auto za veľkým stromom nezbadal. Počkal som kým nasadnú do auta a zavedú ma k Alex.

Prenasledoval som veľké čierne auto celú cestu až do pomerne odľahlej štvrti niekoľko kilometrov od centra mesta. Zaparkoval som o niekoľko domov za nimi a sledoval čo sa bude diať. Vystúpili a vošli do domu. Takže tu býva? Lákalo o ma to vyskočiť z auta a utekať za ňou, keď som vedel, že je len niekoľko metrov odo mňa no nemohol som nič urobiť iba sledovať či ju niekde nezahliadnem. O necelých 5 minút sa môj brat vrátil do auta a odišiel.

Čím ďalej tým viac som bol nervóznejší, vôbec som netušil čo by som jej povedal keby som ju uvidel, takisto som sa bál, že mi Alex potvrdí to čo povedala jej sestra. No aj napriek môjmu strachu som to nevzdal a ďalej trpezlivo čakal.

Alex

Včera bol super deň. Mama mi kúpila kopec nových vecí. Dokonca som spoznala aj pár nových ľudí, začína sa mi tu páčiť. Zajtra ideme naspäť do Bremenu na víkend a ja sa nenormálne teším. Už som zbalená a dokonca už aj viem čo si oblečiem.

„Ahoj Alex!“ začula som sestrin hlas z chodby. Rozbehla som sa k nej pretože mi chýbala. Vedľa nej stál vysoký chlapec, zvláštne je možne, žeby Jessica vymenila tak rýchlo Denisa za niekoho iného?

„Toto je Tim! Tim toto je moja sestra Alex!“ zoznámila nás. Podali sme si ruky a on sa na mňa šokovane pozrel. Prečo tak čumí? Hneď sa otočil a ospravedlnil sa sestre, že sa ponáhľa a tak rýchlo ako prišiel aj odišiel.

„To bol kto?“ vyzvedala som., kým sa sestra vyzúvala.

„To bol Tim!“ jednoducho povedala a išla do izby, samozrejme ja za ňou

„Nie som hluchá. Počula som ako sa volá, ja sa ťa pýtam z kade sa poznáte a čo sním máš!“ prenasledovala som ju aj do kuchyne, keďže mama bola dnes v práci, doma sme boli len my dve takže som kľudne mohla kričať po celom dome ako to mam najradšej

„Je to môj frajer! A spoznali sme sa pred pár týždňami!“

„Frajer? A čo je s Denisom?!“ nechápem, veď ona a Denis spolu chodili 2 roky a zrazu tu je nejaký Tim ?

„Ah Alex! Veď sme sa o tom rozprávali, ty si mala nehodu a všetko sa zmenilo. S Denisom by to neklapalo keďže teraz bývame tu.“ Joj ako nerada som počúvala ako mi niekto pripomína moju nehodu. Ďalej som sa už nechcela pýtať pretože nechcem počuť o tom čo sa dialo kým ja som bola mimo reálu!

„A čo dnes podnikneme?“ zvedavo sa ma opýtala. Bola taká zaľúbená a bolo to na nej hneď vidno, zdá sa, že ten Tim jej nejako počaroval.

„Neviem mohli by sme ísť do mesta, toto mesto je vážne cool!“

„Ok tak fajn ako povieš sestrička! Utekaj sa obliecť!“ usmiala sa a ja som sa rozbehla do izby, Keď som zrazu začula zvonček! Zastala na schodoch a počula ako sestra otvorila dvere.

„Čo tu chceš?!“ zarazene sa opýtala.

„Kto to je?“ zbehla som dolu po schodoch a postavila sa k sestre ktorá hneď zavrela vchodové dvere a usmiala sa na mňa.

„ Nič to je len nejaký omyl, Alex choď sa obliecť aby sme mohli ísť!“

--- O POL ROKA NESKOR ---

Jessica

Už pol roka to s Timom tiahneme dá sa povedať, že tajne. Je to veľmi ťažké pretože Tima stále obklopujú faninky a fotografi. Z mojej rodiny to vie iba Alex a z Timovej iba jeho brat Ben, ktorý sa s Alex nestretol, vďaka mne. Vyzerá to tak, že je už v poriadku a ďalej si žije život aký žil aj pred jeho pobytom v nemocnici. Dlhé čakanie, mesiace strávene pred naším domom mu vyšli na zmar keďže som Alex strážila ako oko v hlave. Je mi ho ľúto ale takto by to nefungovalo, nechcem aby sa dozvedel pravdu, ani Timovi som nepovedala prečo vlastne nedovolím Benovi aby s ňou hovoril. Alex pred tým keď bola pár týždňov v tak povediac iný človek bola do Bena zamilovaná, teraz ho nepozná a ja neviem ako by som mu to vysvetlila. Pozná ho možno z televízie, rádia.

Kedže je Tim na turné a mne začala škola na nič iné sa sústrediť ani nedá. Musím poklopkať v škole sa nám darí, celkom dobre sme sa tu usadili, našli nových priateľov.

--- NA DRUHÝ DEŇ ---

Alex

„Pozri čo mám pre nás!“ zvrieskla Lena, ktorá mi nedočkavo mávala pred očami s nejakými kúskami papiera.

„Hej upokoj sa! Čo to je?!“ zadržala som ju a pozrela sa na dve papiere!

„V.I.P. ? Koncert? Čo?“

„Ano moja ideme na koncert DeLUXE a máme V.I.P !“ skričala. Tú skupinu poznám, veď to je Timova skupina nie? Tak poďme predstierať nadšenie! Huráá!

„Moja čo sa netešíš, môj ujo robí v tej hale kde sa bude konať koncert a pozháňal nám lístky.“

„Ja sa teším jasné, ale prečo berieš mňa? Veď vieš ja nie som až taká faninka veľká ako napríklad Lessie!“

„Noačo ale ja mám radšej teba. Veď spolu sedíme nie? Tak moja zajtra je ten koncert pekne sa oblečieme a pôjdeme  Ah som taká rada, že ani neviem čo si oblečiem.“ Ja som sa len usmiala a zvyšok dňa predstierala nadšenie! Naozaj to pre mňa neznamená tak veľa keďže Tima som videla už x krát, keďže non-stop sedí u nás doma.

Keď som prišla domov, nechcela som sa sestre zdôveriť s mojou zajtrajšou aktivitou, pretože vidím ako ju život bez Tima, kým je na TOUR ubíja. Ani si nevie predstaviť ako by som jej ten lístok rada podarovala aby ho mohla vidieť, ale čo poviem Lene? Ich vzťah je v úplnej tajnosti. 

 Vymyslený príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár