Ďakujem všetkým ktorým sa môj príbeh páči cením si, že mám možnosť niekomu spríjemniť deň mojou poviedkou. Budem rada ak budete naďalej komentovať a likovať Ďakujem za podporu. Alex 

Alex

Keď nám Ben naše lehatko obložil jeho mäkkými mikinami, posadila som sa naň a hľadela na krásne črty jeho detskej tváre. Ben sa nehýbal bol skoro ako z kameňa, nežne hladil moju ruku a pritom sa mi hlboko pozeral do očí. Všade bolo ticho, nikto z nás sa nedovážil narušiť túto krásnu chvíľu, len sme sedeli a hľadeli na seba. Po niekoľkých minútach som sa konečne odvážila a pobozkala jeho mäkké vankúšiky. On prv ostal bez odozvy no neskôr mi moje bozky začal oplácať. Cítila som ako sa mi chveje v náruči, ako jeho srdce zrýchľuje tempo. Pomaly ma pokladal na jemnú látku bundy, ľahol si na mňa. Moje telo sa začínalo meniť v nevládny tvor. Nedokázala som už ani logicky myslieť, mozog sa mi pozastavoval keď som ucítila jeho sladké pery na mojom krku. Z úst sa mi drali tiché stony, nevedela som čo sa to so mnou deje alebo bolo to nádherné.

Ben

Pomaly som ťahal zips dole a z ramien jej vyzliekal bundu, každý centimeter na jej malom ramienku som vybozkával. S tričkom ktoré na sebe mala som sa dlho nepasoval, pomaly som ho ťahal cez jej trup až ku krku a tak mi pomohla aby som ho dal bezpečne dole. Keďže mám jednu ruku momentálne nevládnu, nebolo to také ľahké robiť všetko iba jednou rukou ale Alex mi s úsmevom pomohla. Mojou dlaňou som kopíroval jej rozpálený chrbátik. V sklade bolo otrasne zima, ale jej telo bolo horúce, keď som sa ho dotýkal hrialo ma. Tisol som si ju k sebe stále viac a viac, šepkal som jej na pery ako veľmi ju milujem a ako po nej túžim, keď som zrazu ucítil na mojom brušku jej horkú dlaň ako ma jemne hladí. Usmial som sa lebo ma to príjemne šteklilo, aj ona sa usmiala. Znova som ju začal bozkávať na pery, no to som už cítil ako mi Alex pevne chytila okraje trička a ťahala hore, mala to o čosi ľahšie lebo jedna z mojich rúk e už prakticky vyzlečená, ale zopnutá v sadre. Keď ho odhodila niekde na zem ostali sme tam skoro polonahí, začal som si uvedomovať čo to vlastne robíme a k čomu to speje. Čakal som na to celý život, no nemyslel som si, že to bude také krásne a silné, že sa zima zrazu zmení na teplo, že sa láska zmení na vášeň.

Alex

Keď sme už obaja ležali nahí, bozkávali sa a hladili, môj mozog bol už úplne off, na nič iné ako na Bena a na jeho dotyky som sa sústrediť nemohla. Bozkávala som ho po hrudi, po brušku, krku, po rukách na dlani.

Všimla som si malú kérku na jeho pravom boku. Hviezda ktorá zdobila jeho pod bruško sa mi veľmi zapáčila, chvíľu som na ňu s úžasom hľadela a hneď som ju začala obdarovávať bozkami.

Mal zavreté oči a vzdychal moje meno, niekedy ich otvoril aby sa na mňa pozrel, jeho pohľad sa mi zarýval každou sekundou hlbšie do pamäti. Jeho telo sa nekontrolovateľne chvelo vzrušením a ja som cítila, že ani u mňa to nie je inak. Prestala som ho bozkávať a tak som prinútila jeho krásne oči aby upriamili pohľad do tých mojich. Benov túžobný pohľad prezradil, že je čas. Ben sa odo mňa na sekundu odtiahol a zohol sa dole, kde ležali jeho nohavice. Vytiahol niečo z vrecka potom sa zasa napriamil a ľahol si ku mne. Pevne ma chytil okolo pasu a povedal ako veľmi ma miluje. Na jeho líčkach som zbadala drobné slzičky, ktoré tvorili cestičky po jeho tvári. Hneď som mu ich bozkami zotierala, bol krásny, plakal od šťastia tak ako včera.

Ben

Neubránil som sa slzám. Toto bol ten najkrajší pocit v živote. Keď som s privretými viečkami sledoval Alexine telo ktoré sťahovalo každý sval keď som do nej vnikal, cítil som sa ako v raji. Bol som šťastný ako nikdy pred tým. Teraz som si bol už na milión percent istý, že ona je tá pravá. Môj prvý milostný zážitok, prežívam s človekom do ktorého som šialene zamilovaný a to je to čo som stále chcel. Milujem ju , milujem...

„Milujem ťa...“ sykol som od slasti keď moje telo zalial krásny pocit uspokojenia.

Alex

Sex s Benom bol krásny, ale aj veľmi vyčerpávajúci. Jeho jemné a letmé bozky ktoré mi tlačil na pery som ani necítila. Bol unavený a pomaly zaspával. Upelešila na jeho hrudi a počúvala ako sa mu ustaľuje jeho ešte stále zrýchlený dych, rozhodla som sa, že ako to má byť, tak nech je to navždy, nehľadiac nato čo sa stane po operácii. Ak je nám súdene byť spolu jedna operácia nás rozdeliť istotne nemôže... musím mu to povedať.

„Miláčik musím ti niečo povedať....“ pípla som do tmy. Ben bol ticho asi ma počúval.

„Láska, mala som ťažkú autonehodu a prišla som o pamäť, na všetko som zabudla.....“ šepla som a čakala na jeho reakciu. No on nič, zdvihla som hlavu z jeho hrude a pozrela na neho. Spinkal sladko ako anjelik, usmiala som a pobozkala ho na dobrú noc. Nič sa nedeje poviem mu to ráno. Ľahla som si späť a pri počúvaní tlkotu jeho srdca som zaspala...

Alex

Auuu neskutočne ma bolí hlava, sykla som a pomaly otvorila oči. V hlave mi neskutočne hučalo a všetko som videla rozmazane. Keď som zistila, že podložka pod mojou hlavou nie je vankúš ale niekoho hrudník, rýchlo som sa posadila. Zaostrila som na tvar toho človeka no nepoznala som ho. Pane bože, kde som to? Ako som sa tu ocitla? Kto je ten nahý človek vedľa mňa? A prečo som vlastne nahá aj ja ?! Zhrozene som sa obzerala po miestnosti a hľadala vysvetlenie, veď ešte včera večer som si ľahla doma do postele a dnes ráno som tu s cudzím človekom v objatí. Vytrepala som sa z lehátka a rýchlo som začala hľadať moje veci po zemi. Obliekla som sa a ušla preč...

Jessica

Práve som doraňajkovala keď mame zazvonil telefón, dnes bola sobota a preto mala mama voľno. Chystali sme sa na nákupy a potom za Alex do nemocnice. Stále som myslela na Tima, non - stop cely deň. Môj mobil bol stále vybitý, keďže som si s ním stále prezváňala. Úplne som zabudla na Denisa a dokonca mi Tim pomohol sa trochu zotaviť po tom všetkom čo sa za posledný mesiac zomlelo. Už som pokladala prázdne taniere do umývadla keď do kuchyne pribehla mama so slzami v očiach.

„Mami čo sa deje ?“ zľakla som sa jej pohľadu, ktorý mi pripomínal ten pohľad ktorý mala pred mesiacom, keď sestra havarovala. Mama nič nehovorila iba plakala. No na moje prekvapenie sa usmievala medzi slzy. Úplne ma zmiatla.

„Mami povedz mi čo sa deje !!“ už trochu nervózne som sa jej opýtala.

„Dcérenka...obliekaj sa ideme do nemocnice Alex sa vrátila... naša Alex je späť!“ tomu čo mi hovorila som vôbec nechápala ale pri pohľade na moju rozradostenú matku slzám som sa neubránila ani ja.

„Ako späť? O čom to hovoríš? Mami...“

„Alex sa vrátila pamäť a pýta sa kedy pôjde domov..!“ keď mi to mama konečne vysvetlila, to som už na seba hádzala vetrovku a obúvala topánky.



 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
turbolienka123  24. 1. 2016 22:55
No wau! To som teda nečakala! super zápletka... Už sa teším na ďalšiu časť.
Napíš svoj komentár