Že som neni úplne normálna som tak nejak vedela furt a každému s hrdosťou mne vlastnou dopredu oznámim, že som na hlavu. Šak čoby nie. Ale ja som asi fakt naozaj retard, lebo čo mne behá po rozume v poslednom čase, tak ja už fakt neviem, či mám nad sebou plakať alebo sa smiať.
Príklad:
"playstation 3
Harry potter tričko
Harry potter prútik a magic box
Hello kitty zimné ponožky
Tetovačky
Lego lotr a pirates of carribean hra na ps3"

To je ehm prosím pekne vianočný wishlist 24 ročnej ženskej. Okrem toho dokážem celé dni kukať spondžboba a last airbendera, míňam strašné prachy na koláčiky a veselo každému hovorím, že ja sa nikdy nevydám a že si radšej pořídím mačku jak decko. A na otázku, čo chcem v živote robiť len kývnem plecom a zahundrem niečo v zmysle "dobré to bude".

Poďla mňa som v hlbokom mentálnom regrese, veď mi hentak nedrbalo ani keď som mala 17 (a to som sa v tom čase hrala na upírku a celkovo bola tak nejak mimo reality). Celkom sa sama na sebe bavím, ale občas mi je smutno, keď vidím ako moji potrhlí kamoši pomaličky tlačia na brzdy a ja sa potom cítim ako debil, keď neviem kudy kam. Ale! Dnes som si objednala z amazonu knihu s názvom "Fire your doctor!" v ktorej sú samé múdre veci o výžive a mám zoznam asi piatich ďalších, ktoré chcem, lebo keď chcem občas vyzerať seriózne, tak mi z papule vylezú aj slová ako "nutrition specialist, niacin, orthomolecular nutrition" a podobne, lebo Zuza si najnovšie zmyslela, že bude špecialista na výživu. Len som zvedavá, že dokedy mi to vydrží. Ale v robote mi to všetci veria, tak čo.

Okrem toho sa už strašne teším na Vianoce, ktoré som sa rozhodla stráviť v Londýne s mojou uhundranou Jemmou a Kač. Už sa vidím ako svoje výplaty miniem na vianočné ozdoby, darčeky (tešte sa, tešte, čo som si na vás pripravila, mwahaha), jedloooooo ale hlavne na to, že budem viac s mojimi ženami, lebo trošku (ok, tak veľmi věla) ich v poslednom čase zanedbávam. Ozaj, Pati, som včera videla ten film, kde sa tá teta kúpala v bazéne plnom špagiet a skoro som umrela od smiechu, lebo som si spomenula na teba hihihi.
A neteším sa na to, že pred Vianocami niekto (mám vlajku v iráne, jou!) odíde na furt preč a ja budem slzavé údolie, lebo nechápem ako, ale podarilo sa mi zalúbiť sa (in my own creepy way but still). Creepy preto, lebo ruja ma celkom ešte úplne neprešla a ja mám malý crush na asi desiatich chlapov v mojej novej robote, ale to je vedľajšie.

Takže tak.

 Blog
Komentuj
 fotka
saddath  11. 11. 2012 00:36
jeeej cicaa,ty si si to kukla? ja neee dpč, idem to scáhnuť. no vidím si tu a ani sa neozveš!!! hned jak bude rota sa ozvi!!

a na vianoce budeme spolu neeee? kukneme si pelíšky.
 fotka
saddath  11. 11. 2012 00:39
haha aspon má ježiško na výýber. ja už budem tretie vianoce v londýýýne.
 fotka
transplantovana  11. 11. 2012 09:21
JA mam pelisky! a zuzi, sak nebud smutna, len smiesna. A neporovnavaj sa s ostatnymi, lebo aj ked mozno brzdime, chyba nam divocina a uz spriadame plany na to, ako sa doma premenime na 19rocne standy, pretoze nam nejako nie je pochuti varit, prat a po veceroch pozerat serialy podla toho, aky je den..
 fotka
saddath  12. 11. 2012 15:50
@transplantovana soa oprava,pelišky čmaznuté mám ja, v kufre
 fotka
borovy  13. 8. 2013 00:10
 fotka
antifunebracka  17. 11. 2013 17:52
zmenilo sa daco po roku?
 fotka
alchemille  17. 11. 2013 19:02
@antifunebracka

Zmenilo. Keď bude čas, bude aj blog.
Napíš svoj komentár