"Usadená workoholička"

Dve slová, o ktorých som si myslela, že ich na mňa nikto nikdy nenalepí. Až do dnes, šplechol mi to to ksichtu a mne sa chcelo zvracať.
Áno, mám prácu, ktorá ma baví tak neskutočne, že jej venujem takmer všetok svoj čas. Mám prácu, do ktorej chodím s radosťou každý deň, z ktorej odchádzam zrelaxovaná a spokojná. Mám prácu, pri ktorej nemyslím na pičoviny. Na to, že už mám viac ku tridsiatke, že som sama, že si neviem nájsť chlapa, že vo svojom živote nemám miesto ani pre sprostú mačku (hahaha crazy cat lady kariéra sa nekoná)!

Dnes som prvý krát nešla do školy. Do školy, do ktorej nie som nútená chodiť, ktorú som si sama vybrala a zaplatila za ňu niekoľko stoviek libier. Nešla som tam, lebo som sa vysrala na siahodlhú prácu a spracovanie celého portfólia. Lebo som sa v sobotu najebala jak špina, dotackala sa domov a vrieskala na Tristanovu fotku, aké to celé nie je fér a ako to stále kurevsky bolí a ako si to strašne nezaslúžim. To hnusné hluché tmavé tichoprázdno, čo po ňom ostalo.

Som Zuzana, mám 25 rokov a som usadená workoholička. Do práce utekám pred realitou a ja keď sa sťažujem, že tam už aj bývam, desím sa byť doma so svojimi na myšlienkami. Naňho, na rodinu, na dieťa. Tik-tak. Tikajú. A strašne hlasno. Desím sa spánku, pičovín, ktoré sa mi môžu snívať. Desím sa stretávať s ľuďmi a rozprávať o svojom živote. Okrem roboty nemám o čom a o ňom sa už baviť nedokážem.

...

 Blog
Komentuj
 fotka
georg21  9. 4. 2014 00:04
Poznám ženu, ktorá má rovnako rokov, ešte študuje, o prácu sa obáva, ale má nádej...
 fotka
phantasia  9. 4. 2014 14:12
mám vek ako ty, a do 35ky som svoje hodinky hodila do mariánskej priekopy. ak občas niečo začujem, idem niečo aktívne robiť, a funguje to. žiješ fajn, a Tristan raz prebolí
 fotka
transplantovana  9. 4. 2014 21:30
A kto ti to povedal?
Zuzi, jedno po druhom.. Pises presny opak nez to, o com sme sa v sobotu bavili.. vydrz, prtka
 fotka
topanocka  9. 4. 2014 23:36
ale ved kam sa ponáhlaš ved to nie je také strašne číslo...
 fotka
alchemille  10. 4. 2014 00:50
@transplantovana
Ja viem, Soni. šibe mi.
 fotka
saddath  10. 4. 2014 02:16
ale prestaaan ty mladucha! a to že ťa robota baví je en dobre a super! a diki zeny ze sa ozyvate a chodie von bezomna! som odvrhnutá!
 fotka
tequila  25. 12. 2022 02:37
to neznie ako velmi dobry zivot
Napíš svoj komentár