Poznáš to keď chceš niečo povedať, ale nevieš ako na to?
Vlastne, ani nevieš čo chceš povedať. Len chceš opísať ako sa cítiš, čo ťa trápi, lebo vieš, že keď sa s tým niekomu zveríš tak ti bude lepšie. Ale zisťuješ, že nevieš ako to vysvetliť, nevieš čo sa vlastne stalo a ako sa vlstne cítiš.

Potom sa nad tým hlboko zamyslíš a tvoj rozum spolu so srdcom na teba kričia: "No tak! Ja viem, že to zvládneš, musíš to zvládnuť! Lebo toto ma už zabíja!". Ale niekedy sme príliš hluchí, aby sme to mohli počuť, príliš zamyslení, aby sme mohli rozmýšľať... Že to nedáva zmysel?

Ako môže byť niekto tak zamyslený, že nedokáže rozmýšľať? Jednoducho! Určite si už niekedy zažil, že si myslel len na jednu jedinú vec, nič iné si do hlavy nevpustil. A práve to je ten problém, práve vtedy ak máme s niečím ťažkosti, by sme na to nemali myslieť, mali by sme mať slobodnú myseľ a až vtedy by sme dokázali vyjadriť čo nás vlastne trápi a čo cítime.

Najjednoduchším, najefektívnejším a najlepším spôsobom ako vyjadriť svoje myšlienky, je cez umenie... v hudbe, na maľbe... a tak ďalej.

Nikdy by sme sa však nemali trápiť dlho kvôli jednej veci, lebo život je krásny ak sa ho naučíme žiť. Musíme sa naučiť prekonávať životné prekážky a nemyslieť na negatívne veci.

Veľa šťastia!

 Blog
Komentuj
 fotka
sugy1  23. 9. 2011 21:41
dooosť dobré
 fotka
marfushka  23. 9. 2011 23:09
Ten prvý odsek, úplne. Len to neberiem ako až taký hrozný moment.
 fotka
meredithgrey  24. 9. 2011 00:11
poznám.
Napíš svoj komentár