Neviem či je to normálne, neviem či to nieje infantilné, ale milujem CD-čká. Všetky. Originály hier, filmov, albumy skupín, napálené CD-čká, aj tie prázdne. Milujem tú spodnú stranu, ktorá je tak nádherne farebná.

Fialová, modrá, zelená, žltá, oranžová, červená, ružová...neviem prečo ma to tak upútalo je predsa veľa farebných vecí a ja som si vybrala práve CD-čko.

Ale fakt. Pozerám sa na tie farby a viem si predstaviť rôzne veci od výmyslu sveta. Viem si predstaviť nejakú krajinu ktorá nieje nikde na svete. Možno si poviete že som strelená možno mi napíšete komentár aby som radšej nepísala blogy(aj tak budem ) ale ja mám asi len veľkú fantáziu. Možno si naozaj viem čokoľvek predstaviť. Hoci možno nie niečo konkrétne, skôr abstraktné veci. Možno nemám fantáziu akú mal nejaký Piccaso, to určite nie, ale myslím že by bolo smutno na svete keby sme nemali predstavivosť vôbec.

Myslím že by sme stratili nádej, že by sme si už nevedeli predstaviť lepší život, o ktorý by sme sa mohli snažiť. Možno by sme stále žili jednotvárny stereotypný život.A to by bola hrozná škoda. Neexistovali by knihy ktorých príbeh bol vymyslený. Každá kniha by bola len akési svedectvo. Nemohli by sme snívať. Nemohli by sme mať sny o krajšej budúcnosti, lebo by sme si to nevedeli predstaviť. A preto je podľa mňa fantázia jedna z najdôležitejších vecí akú nám niekto tam hore nadelil do vienka. Niekomu viac, niekomu menej. Ale vždy je o čom snívať. A to je dobre. Len keď budeš snívať o krásnom dome super žene či mužovi dokážeš urobiť niečo aby si to raz dosiahol.

Idem teda skúmať CD-čko a hľadať v ňom moju vlastnú krajinu a veci po ktorých túžim.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
kyklop  4. 6. 2009 23:06
A++
 fotka
inkheart  5. 6. 2009 11:19
o, to je pekny blog Velmi prijemne sa to citalo a mas svatu pravdu Len skumaj cedecka dalej (ja mam veci, ktore skumam radsej, ak mam byt uprimna, cedecka radsej fetujem, tie obaly krasne vonaju)
Napíš svoj komentár