Čo je láska? Túto otázku si položili už asi všetci. Je to len chemická reakcia, príčina našich hormónov? Alebo jednoducho tu je a nikto ju nevie vysvetliť? Tieto otázky tiež boli v mnohých ženských časopisoch príručkách, ako nájsť toho pravého, pre ženy čo sa viacej spoliehajú na knihy a rady od podobne zúfalych žien, ktoré po krachujúcich vzťahoch a nespočetnom množstve zle dopadnutých rande napíšu knihu o tom, ako sa to má robiť, pritom to nevedia zo svojej skúsenosti, ale od žien, co im ukradli tých okolo ktorých sa točí celá ich slepačia kniha. Tak tie zúfalé ženy, teraz tlačia do hlavy kaleráby iným im podobným, no ani si neuvedumujú aký prevrat spravia svojimi názormy: nebojte sa za ním prísť prva, a pritom sa nechajte dobývať. Ano ano, protichodné myšlienkové pochody, ktorými dosiahnú len to že zo žien sa stávajú mrchy, veď to poradili, tak buďte mrchou.
Majte úspech, dokonalý sexuálny život a veľa len povrchných známostí, život mrchy je prosťe taký. Pre niektorú je to to, čo hladali pre iné, ako sa im hovorý-naivné puťky-je to len pretvárka, za ktorú sa skrýva viera v pravú lásku.
Moja kamarátka, vie od slova do slova, taketo tzv. rady, ale v ničom jej to nepomáha. Prešla transformačný proces, od naivky, dračice, kamarátky všetkých chlapov, cez feministku až po mrchu. Teraz je to, čo podla nej chcú všetci chlapi, veď to čítala. Našla si chlapa, ktorý naozaj baží len po tom jednom ženskom druhu, no len chúďa nevedela, že ju prekukne skôr ako chcela. No, kým mu nepovedala: „Láska, čo keby si sa ku mne presťahoval, no a čo keby sme spolu začali rozmýšlať, ako to s nami pôjde ďalej,“ ako správna žena sa opýtala tú otázku, o ktorej si myslel, že ju nebude nikdy počuť a už vôbec nie od mrchy, „ľúbiš ma?“
Otočil sa vo dverách a odišiel skôr, ako k nej prišiel. Jediné čo ona mohla robiť, si prečítala znovu ďaľších sto rád, nájsť pána dokonalého. Pokračovala vo svojom tuhom boji, ktorý zvádza každá žena, ale je to skôr vnútorný boj. Skrývanie svojich názorov, vlastnej tváre. Zostáva jej len úkryt popretkávaný pretvárkou, skrýša mrchy. V jednom teste sa dočítala aj to, aký typ muža sa k knej hodí. Pravdaže začala aj takého hladať. Ostrý typ. Pritom nežný, a pravdaže aj patrične zaobstaraný. Nahodila sa, ako sa dočítala opäť v tej príručke, veď tak ho rýchlo upútate. Buďte sexi a pritom dávajte dojem okoliu, že vás do postele nikto nedostane. Aj ked máte vástrih až po brucho a sukňu krátku, ktorá skôr pripomína opasok.
Vyrazila na svoj povestný lov, po troch tequilách, čo jej kúpili chlapi, s ktorými flirtovala pri bare, sa odvážila ísť za ním. Vysoký, sexy krk, široký chrbát a pevné ramená. Oblečený v značkovom a prišiel na motorke, no jednoducho jej momentálny typ, aspon ten čo sa zhoduje s políčkom v jej tabuľke. Jasné, že ho aj dostala, len jej akosi zabudol spomenúť, pri flirtovaní, bozkoch, prstoch kdesi a búrlivým vystrájaním v kabínke, že je ženatý. A ona opäť skončila sama iba zo svojou knihou a s niečím navyše-kvapavkov.
Tak načo sú dobré, inak 100% rady, veď ani antikoncepcia toľko nemá. Ale rad žien im verí, zúfalo im dôveruje a presne čo si načítajú na strane 80, kde sa hovorí ako ho upútate, to aj robia. A nie jednej sa stane, mala nehoda. Moja kamarátka skončila ešte dobre. Iné su zneužívane, tými akože typmi, co sa knim skutočne hodia.
Tak ženy, čo tak prestať hľadať v časopisoch, knihách na internete a spoliehať sa na svoj vlastný zdravý rozum? Pravdaže keď ste oň ešte neprišli.
A odpoveď na prvú otázku? Naozaj si ju chcete opäť len prečítať a teoreticky naučiť, alebo skutočne, raz aj zažiť?

 Úvaha
Komentuj
 fotka
affroditta  25. 8. 2008 22:28
jaj moja, vies jak...mudre redaktorky Evy a Emmy...niet nad ich mudre rady...ak by som mala dat hlavne myslienky jedneho cisla dokopy a riadit sa nimi, tak som zavreta na psychiatri na chodbe menom Schiza
 fotka
kikushek  26. 8. 2008 11:55
Tak toto mi paci velmi velmi x) Gratulations fakt som sa do toho zazrala..nikdy som take rady nebrala do uvahy pretoze som si nasla vztah aj inak ako cez tieto rady..ale tato tvoja uvaha je super xD A pravdiva x)
 fotka
zuziicka  26. 8. 2008 21:28
juj velmi pekne napisane
 fotka
takzvany  17. 1. 2009 08:12
nuž treba sa riadiť vlastným rozumom. ale niektoré časopisové rady pre ženy sú aj celkom dobré. najmä také týkajúce sa sexuálnej oblasti. asi to tam vždy podstrčia nejakí chlapi
 fotka
vladic  26. 4. 2009 01:52
keby radsej ludia pouzivali svoj vlastny rozum...
 fotka
frxxx  26. 4. 2009 11:58
nemam siroke ramena,ani motorku,ani ti nekupim tri teqily,(mozno vodky ked bude dobry tyzden),znackove mozno daco otrhane dvojrocne aj mam...NO NEMAM KVAPAVKU ANI ZENU!



beres ma
Napíš svoj komentár