Ten týždeň sa skončil veľmi rýchlo a ja som si ani neuvedomila, že dnes by som sa mala chystať na tú maminu oslavu. Dokonca na minulej návšteve mi nechala šaty, ktoré si mám obliecť. Výrazné červené šaty s výstrihom až po pupok? No, ako myslíš maminka.
Musím konštatovať, že vyzerám skôr na lov, ako na matkinu oslavu...
„zlatíčko, drahá. Už si tu? Konečne. Vyzeráš úžasne. Tie šaty ti neskutočne idú. Poď s niekým ťa predstavím.“
Stál tam vysoký, čiernovlasý a veľmi sympatický chlap. Mama sa činila, musím uznať. Usmieval sa, tak som mu úsmev opätovala.
Nie, my sme zahli k staršiemu pánovi, ktorý mal vlasy, ale nastrelené. Tak, nakoniec mama nesklamala.
„Mama, to nemyslíš vážne? Ja nemám záujem sa znovu zabávať s niekým kto sa zabávať nevie. O čom sa mám sním baviť? O hemeroidoch? Alebo zastavených vetroch, unikaní moču?“
„Zlatíčko, správaj sa slušne a vystri sa!“
„Rád váš spoznávam, ste krajšia ako vás matka opísala. Môžem vám robiť spoločnosť?“ Akú odpoveď preboha chce? Že sorry chlape, ale si na mňa moc nudný? Alebo: „Áno pravdaže.“
Myslím, že kyslý výraz na mojej tvári umocnil moju matku, že raz vybrala decentného a hlavne bohatého muža pre svoju jedinú dcéru. Ale prečo mne vyberá TOTO a sama sa stretáva s dvadsaťročnými zajačikmi, ktorý netúžia po ničom inom ako po sexe a peniazoch. A keď natrafia na staršiu unudenú paničku, ktorá im dá oboje, neváhajú a skočia po súste ako hladní vlci. Prečo by hľadali niečo mladšie, keď teraz majú všetko? Večer prebiehal ako všetky ostatné. Netrvalo dlho a zvrhlo sa to na ožranpárty, ako som predpokladala. Matka sa hlasno smiala na priblblých vtipoch, ešte priblejšej ženy. Opitý chlapík pri bare, celý od tyčky, kričal: „Ktorý hajzel ma vždy na každej párty oblve?“
No, ja som znova skončila unudene s týmto starcom, ako vždy skončím. Ani som si neuvedomila svoje zúfalstvo, liala som jednu teqiulu za druhou a keď môj starší spoločník musel ísť uvoľniť moč, čo mimochodom chodil každú pol hodinu, zapila som to absintom. Neviem, ako sa to stalo. Možno to bolo poriadnou dávkou alkoholu, ale vŕtal mi hlavou krásny chlap na začiatku, čo sa tak milo usmieval. Išla som za ním, nerozmýšľala som, či mi páchne z úst a čo mu poviem.
„Ahoj.“ Menší balanc, ale stále stojím na nohách. Tak, to je výkon.
„Hm, dobrý večer. Myslím, že sa asi moc nebavíte s tým dedom?“
„Tak to si uhádol, ako to vieš?“ Keď mám v sebe alkohol, som dosť, no povedzme veľmi moc nechápavá. Rozhovor išiel ani neviem ako. Také podstatné veci si nepamätám. Viem, že sa volá Oliver a má dvadsaťšesť. Ideál. A tá riťka. No, vrrr. Potom zo mňa vypadla veta, za ktorú by sa nemusela hanbiť ani prvotriedna pornoherečka: „Tak, čo keby si ma zobral na nejaké tichšie miesto a tam ma šmykol?“ Panebože, panebože. Ja som to povedala. Ja? Ale nešlo to zastaviť.
„Si nenormálne sexy, ale myslím si, že keby som to teraz spravil, tak by si ma mala za debila. A ja by som bol strašne nerád za debila, hlavne, keď sa mi páčiš. Keby ti dám vizitku do kabelky, zavoláš mi? Teda, keď si spomenieš.“ „Počuj, keď si spomeniem, tak nezavolám. Prvá chlapom nevolávam. Ja ti napíšem číslo a ty zavolaj. A keď si ťa budem pamätať, čo budem, na takú riť sa nezabúda, tak s tebou niekam pôjdem.“ Čo len to trepem, treba sa vzchopiť a pozrieť na nebezpečný výstrih, či mi niečo nevytŕča. Nie. Dobre, tak možno som neni až tak v katastrofálnom stave. Napísala som číslo a rozlúčila sa s vetou, že som príliš ožratá, aby som mohla s ním viesť kultúrnejší rozhovor. A s ospravedlnením, že takáto v skutočnosti som neni. Ako som tak šla okolo ľudí a vychádzala z matkinho domu, zastavil ma ten starší pán. Prečo odchádzam, veď sa tak spolu dobre bavíme. Pche. Koho klame. „Počujte, UJO. Ja som mladá, atraktívna a samostatná žena. Deda s opotrebovaným penisom už nepotrebujem. Chcem žrebca!“ Nevedela som, prečo tak na mňa pozerá a popravde ma to moc nezaujímalo. Bola som úprimná, čo asi nebolo najvhodnejšie. Ale, nech si zvykajú. Som dcéra svojej matky. No, len som netušila, čo všetko som tou svojou úprimnosťou spôsobila. Dala som do pohybu páky, ktoré mali zostať stáť. A tak raz osud prekročil mňa, aby mi pomohol, a ja som ho za to oblvala. Bol to on, pán Krásna riťka.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
cocca-colla  5. 1. 2009 22:23
Och, tmavovlasý s krásnou riťou? .. hmm na vlastných poviedkach je naj to, že si do nich vložíš všetky tvoje vysnívané túžby a len píšeš.. a píšeš..

Táto časť je lepšia.... bude aj ďalšia?
Ak hej, neviem sa dočkať (skrz tú riť)
 fotka
affroditta  5. 1. 2009 22:35
@1 ako sa môžeš tešiť na tú riť, keď ju ani nevidíš?
 fotka
affroditta  5. 1. 2009 22:36
no, a k tebe, Adričenka....kebyže som tým chlapom....tak ju šmeknem a neozvem sa...ale úúplne si ťa viem predstaviť, ako taká dobre nadrbkaná hovoríš: Počujte, Ujo..." a mne sa to páči
 fotka
adaadisallaares  6. 1. 2009 17:42
noo keby si tym chlapom, šmekla by si dziifčinu, čo dáva tequilu s absintom? ta ja asi nie..
 fotka
kikushek  6. 1. 2009 19:31
fuuha nenormalne dobree zomieeram cem dalsiu cast!!
Napíš svoj komentár