S pavúkmi som uzavrela tichú dohodu. Oni ma oblúkom obchádzajú a ja sa tvárim, že neexistujú.
Keď ju náhodou nejaký z nich poruší.. snažím sa ho nezabiť, fakt snažím. To ale záleží od môjho momentálneho mentálneho a emočného rozpoloženia. A od stajlingu konkrétneho jedinca.
Nie že by som bola nejaká pavúčia rasistka, ale veľkí čierni väčšinou neprežijú..

Tak som neská vstala, dom vyzeral byť podivne prázdny, ale som si povedala, že okej, najem sa sama, lepšie ako by som sa vyhýbala očnému kontaktu s Oteckom ponad stôl, len preto, aby to nebolo čudné.
Najprv že vyberiem umývačku, nech to vyzerá, že dačo robím.. Stihla som odtrhnúť gumený držiak z prenosnej krabičky na sunar, ale okej A vtedy tam určite ešte nebol!
Spravila som si mňam mňam kávičku, naraňajkovala sa (po slovensky, chleba s maslom, keď ma nikto nevidel a.. ani neviem, čo som potom šla robiť, mám to nejaké zahmlené.

Len som zrazu videla čierne nohy v dreze. Srdce mi vynechalo jeden úder (hahaha) a ta som dúfala, že to je iba nejaké klbko vlny alebo nite alebo kieho frasa, čo sa nejako pomotal a vyzerá to takto škaredo a iba môj mozog si to vyhodnocuje ako nebezpečenstvo.
Fúkla som do toho.. A ono sa to pohlo!!
Tak som o meter odskočila, až som vrazila do smetného koša, adrenalín vystrelený až dade v stratosfére..
Keď som to ako tak rozdýchala (a nerozplakala sa) tak som si uvedomila ďalší problém. Potrebovala som odložiť šálku do umývačky, ale tá bola v kritickej zóne, hneď vedľa umývadla!

Našťastie ma zachránila Mama C., ktorá došla a .. postriekla ho nejakým čistiacim prostriedkom a spláchla.
Lebo som hysterčila už mierne.

No ale teraz sa už spokojne rozvaľujem na gauči s malým „Jankom“ , pozerajúc rozprávku, kde vystupuje tučná víla.. a teraz pozor módni kritici birdzu... v legínach!! Fuj! A toto ukazujú deťom na disney junior! Hanba..

Toť by bolo všio k môjmu malému nedeľnorannému rozrávaniu bez pointy, ktoré píšem len preto, lebo mi moja mamča včera povedala, že mám niečo napísať a ani Otecka ani ex ne-frajera sa mi riešiť nechce. Tak!

 Blog
Komentuj
 fotka
janehonda  14. 7. 2013 10:31
 fotka
willbebetter  14. 7. 2013 11:26
moja zakladna vybava su 2 RAID spreje - jeden na lietajuci a jeden na loziaci hmyz



som velky hmyzovy terorista, ale co uz so mnou. mam pokoj a to je hlavne.



a strasne ma pobavilo spojenie "zavisi to od stajlingu konkretneho jedinca"
Napíš svoj komentár