Abstraktdepres
32-ročný muž, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
dnes 04:18
4175 dní na BIRDZi
regnutý od 30. apríla 2014
Hej a ak by som sa tu už neukázal tak ten divný ocot nebol ocot ale nejaka kyselina... Ale nechcel som to jedlo vyhadzovať tak som to dojedol... Keď vás čítanie moji statusov bavilo aspoň z polovice tak ako mna ich písanie tak je to dobre. Pobrať sa v 32
- 1 Stankasalkoo: Vzdy ma to prekvapuje, ked niekomu chyba rodina…proste neviem si to predstaviť, ...
- 2 Teal: @dezolat -ko -san -ko -autistman -ko prečo by som sa mal obesiť? Ja sa...
- 3 Lytaryta: jo, sa tiez mám vynikajúco, priam úzastne :/ ...
- 4 Domek: Konečne si môžem púšťať tento soundtrack môjho života, lebo už mám na to...
- 5 Lytaryta: www.youtube.com/watch?v=nVM... a este *Byzantium - Vampyre Story* ...
- 6 Dezolat: Bengeeer! Hypeeee! www.youtube.com/watch?v=ce6...
- 7 Dezolat: www.youtube.com/watch?v=CZY...
- 8 Abstraktdepres: Vždy keď je nejaka zaujímavá akcia tak sa to dozviem až z fotiek po...
- 9 Dezolat: www.youtube.com/watch?v=uA3...
- 10 Abstraktdepres: Hej a ak by som sa tu už neukázal tak ten divný ocot nebol...
- 1 Stankasalkoo: Vzdy ma to prekvapuje, ked niekomu chyba rodina…proste neviem si to predstaviť, ...
- 2 Teal: @dezolat -ko -san -ko -autistman -ko prečo by som sa mal obesiť? Ja sa...
- 3 Lytaryta: jo, sa tiez mám vynikajúco, priam úzastne :/ ...
- 4 Y4nn4: www.youtube.com/watch?v=-ww... Dávno som videla niečo tak sprosté, nechutné a trápne ako toto
- 5 Raketak: Blizi sa vikend a Izrael znova pacha genocidu ...
- 6 Domek: Konečne si môžem púšťať tento soundtrack môjho života, lebo už mám na to...
- 7 Lytaryta: www.youtube.com/watch?v=nVM... a este *Byzantium - Vampyre Story* ...
- 8 Dezolat: Bengeeer! Hypeeee! www.youtube.com/watch?v=ce6...
- 9 Dezolat: www.youtube.com/watch?v=CZY...
- 10 Abstraktdepres: Vždy keď je nejaka zaujímavá akcia tak sa to dozviem až z fotiek po...
- 1 Tequila: existuje na celom CZ YT jebnutejsia nechutnejsia mrdka nez sibiran?
- 2 Mytickaentita: ja som teraz v takom strese, že bárs by ma mohol niekto aj...
- 3 Bebekex: su tu este nejake zeny? a idealne vyssie? prosim vas, kde si kupujete...
- 4 Azizi: Prvý krát som niekoho začala odoberať na herohero za 5€ a automaticky s týmto...
- 5 Kviatek: Spojenie obývačky s kuchyňou je najväčšia pičovina ever. < 3 Akože keď si...
- 6 Willbebetter: NO KONECNE pojdem na prazsky erofest, vstupenky kupene, whoaaa Spank...
- 7 Domek: Celý život, teda aspoň odkedy si pamätám, vidím v hlave svoje iné...
- 8 Stankasalkoo: Vzdy ma to prekvapuje, ked niekomu chyba rodina…proste neviem si to predstaviť, ...
- 9 3kratadost: Dealera mi zavreli, spiny!
- 10 Lytaryta: ..ani klika vod hajzlika! !! ...