(4Ever 2. časť)


Nedeľa 7.7.2013
Som strašne lenivý tvor. Predovšetkým v nedeľu. Moj typický neďeľný program je ten, že celé dopoludnie zabijem nejakou zbytočnou činnosťou, a systematicky kašlem na všetko čo si celý predošlý týždeň naplánujem na nedeľu, pretože počas týždňa na to nemám čas. A čo som teda mal na programe?
- ísť do kostola
- skočiť na nákup do Kauflandu
- spraviť si niečo fajnové na obed
- ísť si zaplávať do bazénu
- kúpiť si víno a slané oplatky večer k filmu
A medzi nimi ešte nejaké tie blbosti... Skrátka až na ten kostol, som stihol všetko ostatné.

Raz - v ogromnyj koťol
//Raz - v ohromnom kotli//
Dva - my brosili farš
//Dva - rozhodili sme spam//
Tri - tut vam ně futbol
//Tri - to nebude futbal//
Na start, vnimanije, marš!
//Pripraviť sa, pozor, štart!//

Flash mob - eto naš slam i mosh
//Flash mob to je náš slam a mosh//
Stolknověnije těl brosajet v drož
//zrážka chvejúcich sa tiel//
Flash mob - eto naš slam i mosh
//Flash mob to je náš slam a mosh//
My ustrojim tut neformaľnyj děboš
//usporiadame tu neformálnu skazu.//

Len si tak stojím na zastávke, a čakám na električku. O chvíľu sa ozve ten hnusne-odporný a prenikavý zvuk policajnej sirény. Pred jednou internetovou kaviarňou naproti cez cestu a parkovisko zastavili tri policajné autá a jedna dodávka. Z dodávky vybehli štyria zamaskovaní kukláči, a vtrhli dovnúta. Z ostatných áut potom policaiti v uniformách a tí vytvorili okolo vchodu kordón. Tá internetová kaviareň je v suteréne jedného sterého domu a toto bol určite jediný východ, takže ak si išli po kohokoľvek nebudú to mať ťažké. A za menej ako minútu vliekli von štyroch ľudí s čiernymi kapucňami na hlavách a rukami spútanými a dosť nepohodlne vykrútenými za chrbtom. Naložili ich do auta a vyrazili preč. Na mieste zostali len dve policajné autá. Dvaja z policajtov zostali pri vchode a ostatní zmizli vo vnútri.
Celé to možno trvalo niečo málo cez dve minúty. A keď polo jasné, že predstavenie je na konci, všetci na zastávke, ktorí to ako ja zo záujmom sledovali, sa otočili smerom k prichádzajúcej električke.




 Vymyslený príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár