Porozprávam Vám jeden príbeh...., ktorý sa mi strašne páči a ktorý budem nosiť v srdci navždy.



Bol raz jeden chlapec a dievča.
Raz jedného krásneho dňa tento chlapec pozval dievča vonku.
Strašne sa nasmiali a bolo im spolu výborne.
Až tak, že museli byť spolu každý deň. Aj sa nakoniec dali do kopy. TO dievča mu v dobrom úmysle povedalo samo od seba, že je kurva-lebo chcela byť niekto a vedela, že ju v meste kde chodievala tak prezývajú. Klamstvo. To dievča bolo slušné, s nikým si nezačala nebola žiadna baba na týždeň. No tajila, lebo vedela, že mu to niekto povie a ona ho stratí. Tvárila sa, že je kurva, no sama dobre vedela, že ňou nikdy nebola a ani nebude. Takto to šlo rok. Krásny rok, ktorý sa rýchlo vytratil. Potom sa spravil skrat. Skrat, ktorý znamenal hádky každý dobre že nie každý druhý deň. Kvôli maličkostiam. Tomu dievčaťu bolo najviac ľúto, že mu nepovedalo pravdu o tom kto vlastne v skutočnosti je. A potom jeho rodičov, lebo sa oňho stále báli.
Spolu prežívali dni aj noci. Spolu prežívali slnko, dážď, hmlu
zimu, sneh, guľovačku...a veľa iného.
No dobre vedeli, že sa nesmierne milujú. Dňa 25. apríla 2008 sa stalo to čo by nikto iný takto nečakal. Dievča maturovalo. Bolo také rado, že zmaturovalo, že si šla celá trieda sadnúť do baru.
Najprv len dvaja, lebo čakali na tých ostatných. Dohodli sa dievča aj chlapec, že keď skončí tak mu má prezvoniť, no ona neprezvonila, ale nemala kredit. A ani nemala odkial prezvoniť.Tomu dievčaťu volal ten jej chlapec, že kde je. Keď mu povedala, strhla sa medzi nimi hádka. O pár minút prišiel a keď ju videl sadol si, dal jej pusu a hneď aj odišiel. O takú polhodinu zas volal, že či je ešte tam, že či pije. Ona povedala, že hej. On jej samozrejme zložil a prišiel, lenže on ju totálne ignoroval. Rozprával sa s kamarátmi. Potom keď odchádzal sa jej spýtal, že nech ide s ním. No ona povedala, že nie, že ešte nemá dopite. On sa urazil, nasral, prišiel k nej, chytil ju za hlavu a povedal, že je Koniec. Ale to ešte nevedel o čo vlastne ide, to že jeho dievča zmaturovalo ho vôbec nezaujímalo. Jeho zaujímalo iba to čo robí, s kým je a vôbec nie to o čo sa snaží, aby to dobre všetko dopadlo. Nič. To dievča, kým to strávila si musela masírovať hlavu, lebo jeho chmat jej ublížil. A bolí ju doteraz, nemôže poriadne hýbať hlavou, a v pondelok ide s tým ku doktorke, ale aj k inej doktorke. Jeho to vôbec netankovalo, že niekomu ublížil. Nič. Ju to nesmierne sralo, chcela mu zavolať, no mala vybitý mobil. Neskoršie šli domov.
Doma mu napísala sms, on jej odpísal, že sa ide zabiť, kvôli nej, že nemá načo žiť.
Ona mu napísala to isté. On jej už neodpísal, ale odišiel z icq. Šla do mesta za ním, no nikde ho nenašla. Blúdila mestom ako zmyslov zbavená, do uší jej hralo samé ATB, techno. Bola v každom bare, v parku, bola dokonca aj tam kde by to nikto nečakal – Žabovo, len kvôli nemu, či ho tam nenájde. Mala strach či sa jej niečo nestane, ale vedela, že ak ho nájde bude dobre. Nenašla ho tam a tak šla na stanicu, behala kade tade, nenašla. Smutná išla cez mesto, nevnímala a šla ďalej. Išiel jej posledný autobus, tak naň nasadla a šla domov. Keď prišla domov, tak mu chytro zavolala a on jej povedal, že je doma.

Chlapec menom Libor, nechal dievča menom Simonu, len kvôli tomu, že si bola sadnúť so spolužiakmi. Videl iba to čo chcel vidieť, a veril iba svojim kamarátom.
Dievča menom Simona, nechal chalan menom Libor, lebo si myslel, že pre ňu znamenajú kamaráti viac ako on. Bol však na omyle. Pre Simonu, dievča z príbehu znamenajú jej priatelia veľa, no on pre ňu znamená celý jej život. Ak to nevieš pochopiť, začni počúvať svoje srdiečko, a možno Ti povie, že si spravil chybu. Milujem Ťa, moje čeče – bábo.....ozvy sa.

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
vevenka  26. 4. 2008 14:50
uf pekne..,ta nech sa skusia stretnut a poropzravat vsetko..a hadam sa ozve...
 fotka
elwinko  26. 4. 2008 14:57
To ublíženie neviem...neviem si to ani len predstaviť...nenávidím ubližovanie ženám...nenávidím....proste o čom to je...??

aj keď to bolo len chytenie za hlavu...ale tak keď s tým musí ísť doktorovi...ĎAKUJEM PEKNE!!

a chalan by sa mal ozaj zamyslieť...to keď ju ani s kamarátmi - keby to boli nejakí cudzí - ale so spolužiakmi nepustí von...si sadnúť a zapiť matury???..tak...to je pre mňa osobne prisilné kafé....a ani sa len nezaujímal ako jej tie matury dopadli...ani sa neopýtal....

toto nie...: /



celkom mi nie je jasný ten úvod..ona sa hrala na kurvu??prečo??a celý rok??či jako???hm???:/
 fotka
kasko  26. 4. 2008 15:41
velmi pekne to je. Ale je msutne, ze mnohy ludia vidia len a len svoju pravdu a nechu ju pochopit taku aka naozaj je veria len svojim kamaratom, ktori mu v kutiku zavidia, lebo oni nemaju to co ma on a chceli by to tiez. ... tak to byva. Ale verim tomu, ze ten "chlapec" najde seba a zacne verit v sebe a pozerat sa na veci aj z druhej stranky a to s tej, ze nie kazda baba je kurva, ale existuju aj verne dievcata, ako si napr aj ty
 fotka
ronny  26. 4. 2008 16:07
pacilo sa mi to, krasnosmutne
 fotka
faker  26. 4. 2008 16:51
Nie moc pekne nastylizovane...je to pribeh akoby dvoch pubertiakov...ale pozitivne na tom je ze dievca (predpokladam ze ty) pocuva ATB
 fotka
eliza707  27. 4. 2008 18:55
je mi to luto ..... ...
 fotka
dedooskarabus  28. 4. 2008 09:06
takto ti den pokazil mmmm
 fotka
lacike335  28. 4. 2008 15:49
do Likavky na 1003 mam namierene,stavím sa aj na inom cisle ak povies...
Napíš svoj komentár