Drahý Erik,
mnoho ľudí si v minulosti napísalo list svojmu budúcemu ja. Ty si my nič nenapísal, no hnevať sa na teba nedá, tak ti aspoň píšem ja. V prípade, že ti bol tento list doručený britským džentlmenom v motýliku tak vedz jednu vec, či už ti povie "Run!", a či "Don't blink!", tak by si ho mal počúvnuť!
Každopádne, je pár vecí, ktoré by som chcel aby si vedel.

Byť "cool" neznamená nič, keď sa chceš niečomu venovať, či sa s niekým baviť kašli na to čo si o tom budú myslieť iný ! Hlavne sa nesnaž zapôsobiť a mať rád populárnych ľudí len preto, ze ich majú radi ostatní! Je v poriadku, ak nemáš každého rád, nebav sa s niekým len preto, že niekto iný si myslí, že je zaujímavý.

Neboj sa byť dieťaťom, netráp sa vecami, ktoré neovplyníš a nebuď cynik.

Vyhľadaj si na YouTube "Brian Cairn", "Fever Ray", "Ríse against" a choď na ten koncert do Prahy !

Uč sa tú nemčinu na strednej, viem, že to tak nevyzerá, ale za túto radu sa budeš milovať .

Toto je to najdôležitejšie! Nevynechaj ani jednu návštevu milovanej rodiny, ale aj tej menej milovanej v nemocnici!

Buď zvedavý. Viem, že niekto ti už pravdepodobne povedal, že si prizvedavý ale buď zvedavejší! Nenechaj sa nechať ochraňovať nevedomosťou! To je niečo čo nebudeš schopný odpustiť sebe ani svojim milovaným. Ani nevieš ako miluješ krutú a neľútosťnú pravdu.

Slová bolia tiež, nebuď hnusní na nikoho !

Niektoré problémy vyrieši Paťo skôr ako učitelia, ľudia, ktorí šikanujú iných sú príliš poškodený, než aby rozumeli slovám učiteľov. Nehanbi sa požiadať o pomoc.

Nahraj si ju! Nahraj si ju a pásku si ulož, aj keď si myslíš, že to nejde ale zabudneš. Nie podstatné veci ale detaily, detaily, ktorých cenu si uvedomíš až keď zmiznú.

Nehanbi sa plakať, si príliš malý na to aby si bol silný, máš iných aby boli silný za teba. Nikdy nezabudni, že nie si sám. Nikdy neklam, že si v pohode, keď nebudeš!

Skús sa bezdôvodne nehnevať. Ty vieš, že niekedy si naštvaný na seba a odnesú si to iný, ak počúvneš moje rady tak hlavne nebudeš mať dôvod hnevať sa na ňu. Tak nekrič!



A nakoniec objím našu starú mamu a daj si toho jablkového koláča aj za mňa .

 Vyznanie
Komentuj
Napíš svoj komentár