Včera som rozmýšlal že v akej dobe to žijeme. Plačúce slobodné mamičky,ktoré si niekedy môžu za to samé.Len si rýchlo nájst partnera,lahnút si s nim pod perinou,lebo tak to vidia v televízii a robia to ich kamáratky.A potom sa rodia deti,ktoré nemajú otca a samotné matky si niekedy nedajú rady,a musia zatažovať svojich rodičov. Ja si myslím že tieto deti nebudú mať dobru budúcnosť,lebo dieťa potrebuje nežnú ruku od mami a trvdú od otca. A potom si tieto ženy idú hladať chlapa na internete.Všade kde pozriem,každá tretia je slobodná mamička. Uvedomťe si jedno,že beriete zodpovednosť aj za to decko,nie len za seba. A potom sa rodia další bez úplnej rodiny,a potom sa čudujeme že po uliciach chodia skupinky mladých ľudí ktorý siahajú po drogách a alkohole,lebo ich nemá kto prefackať otcovskuj rukou.
Chcem ešte napísať o pokryteckých kresťanov,ktorý počúvajú každú nedeľu o odpušťani druhému,ale ako keby to všetko išlo jedným uchom dnu a druhým zase von. Prídu domov a začnú sa hádat o peniazoch, rodinných majetkov kôli čomu rozvrátia celú rodinu ale nikto si nechce priznať chybu. Ježiš kázal žit v skromnosti. A čo robia oni? Neni to pokrytectvo? Jasné peniaze sú dôležite pre život,ale až tak,že sa idú manželia rozvádzať po 25 rokoch manželstva? Nikto si nechce priznať chybu! A ani sa nečudujem,lebo to robia iba silný ľudia. Povedať prepáč a prijiať ospravedlnenie je najlepšie čo môže človek urobiť. Keby to robil každý,ľudia by nehľadali východisko v alkohole.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
hotaru  24. 11. 2014 20:14
Uvedomťe si jedno,že beriete zodpovednosť aj za to decko,nie len za seba.

- to dieťa sa neurobilo samé a i otecko by mal prevziať zodpovednosť
 fotka
kolieskonavoze  24. 11. 2014 21:27
súhlasím s @hotaru
tá matka sa o to dieťa aspoň stará, kde je otec? je to zodpovednosť oboch, prečo by mal len jeden znášať následky za chyby?
 fotka
kolieskonavoze  24. 11. 2014 21:28
ale inak je to pravda všetko, je to naozaj smutná doba, v ktorej žijeme /ale ani za inkvizície by som nechcela žiť /
 fotka
klol  24. 11. 2014 22:09
aaa slovencinar
 fotka
sempiternal  25. 11. 2014 14:54
V akej dobe žijeme? To nie je doba, to sú ľudia
 fotka
mouette  25. 11. 2014 16:22
poznám veľa žien čo zostali sami s chorým dieťaťom , dvojičkami ,....atd lebo sa toho chlap zlakol úprimne matka je o moc silnejšia to dieťa si nechá a aj napriek ťažkej situácii sa ho snaží vychovať a ak bol ten chlap taký zbabelec, že sa za to dieťa ani nepriznáva a nechá v tom ženu samú, kde je vtedy ta tvdrá otcovská ruka? zrejme v riti inej ženy aby už neurobil podobnu chybičku že ?
Napíš svoj komentár