Nevedela som kto to je, no nemohla som z neho spustiť oči. Bolo vidieť, že si prehnanú dievčenskú spoločnosť dosť užíva. Po chvíli nás budúci novomanželia opustili a ja som sa od mamy dozvedela, že Ralph je od môjho otca o dva roky starší. No vôbec tak nevypadá. Určite má za sebou kopec plastických operácií. Tí dvaja sa teda našli.

Obrad prebehol celkom rýchlo v neďalekom kláštore. Ostávalo to už len poriadne osláviť. Všetci hostia gratulovali novomanželom, iní tancovali na jemné tóny hudby, rozplívajúcej sa po obrovskom parkete, len ja som bola stále zaujatá tým čiernovlasým chlapcom. Až tak, že som celkom zabudla na Christiana.
-Tak čo? Bavíš sa?
Ozvala sa mama.
-Ani nie. Nikoho tu nepoznám.
Odpovedala som znudene.
-A čo Christian? Už si sa s ním stretla?
Spýtala sa.
-Vieš, ja.. neviem ako vypadá.
Odpovedala som sarkasticky.
-Nadia vás ešte nezoznámila? Stojí tamto.
Prstom ukázala na chlapca. Na toho čiernovlasého chlapca, ktorý na seba pútal väčšiu pozornosť než novomanželia. Na toho chlapca, na ktorého som od prvého momentu uvidenia neustále myslela. Na chlapca, ktorým Christian určite byť nemohol. Ten Christian, ktorého som si pamätala z detstva.
-To je Christian?
Spýtala som sa neveriacky. Mama mi neodpovedala a pobrala sa k hŕstke žien, asi v jej veku. Ostala som sama. No nie nadlho. Uvidela som ako sa čiernovlasý blíži ku mne. Nie, určite nejde ku mne. Určite len uvidel nejaké pekné dievča za mnou. Nejaké, ktoré je z neho tak vedľa, ako ja. Nejaké, ktoré by dalo hocičo za minútu jeho pozornosti. Asi ako ja.
Spanikárila som. Už bol len kúsok odo mňa. Mám sa teraz vypariť? Nie, nie. Nebuď zbabelec. Rozhodla som sa, že sa trápnej situácií, ktorá určite nastane, postavím zoči-voči.

Vyslal ku mne štíhlu, bledú ruku so slovami
-Smiem prosiť?
Šarmantne sa usmial. Zahanbene som odmietla, no náhle som sa ocitla pod belasou oblohou Christianových očí.

 Blog
Komentuj
 fotka
pukynka_15  11. 8. 2010 11:05
a to prečo také kráátke ?
 fotka
bibla  11. 8. 2010 11:21
ale no!!! keď ja tak nemám rada keď sa to konč v najlepšom!!
 fotka
matejjko2  11. 8. 2010 13:02
Pekne..
 fotka
hereiam  11. 8. 2010 14:43
mala by si písať dlhšie
 fotka
tragikomik  25. 8. 2010 14:31
stanem sa vešticou prisampán, že stanem a idem ďalej
Napíš svoj komentár