No tusim po mesiaci prislo odhodlanie a dohodli sme sa s klavesnicou ze by bolo nacase oprasit pismenka a tak sa stalo ze pisem a zase otravujem............
Prave som prisla na to ze moje oblubene sviatky(teda vlastne kto ich nema rad??!!) Vianoceee su uz o tyzden a ja (samozrejme ako inak) nemam ziadne darceky...... ale za to mam vynnika koli ktoremu nemam darceky a niekedy sa budem sa na neho stazovat!!!!!!!!(vlastne uz sa idem stazovat...) toho vynnika pozna kazdy.. casto sa s nami zahrava...
je to pocasieeeeeeeeeee............... ziaden sneh ani naznak mrazu a dokonca aj teploty su vyssie ako v oktobri...... vraj ani Vianoce nebude snehoveee co uz je toto za Vianoce noo a jedina co nam zostava je dufat ze :
Vianoce preziju aj bez snehu a Jezisko zmodernel a namiesto sani (chodi Jezisko na saniach?? musim sa spytat....!) si kupil pod Vianocny stromcek (predcasne samozrejme aby vsetko stihol) nejaku motorku alebo auticko ci nieco podobne a darceky budu aj tento rok............... a ja dufam ze budu.............. myslim Vianoce nie darceky (ale samozrejme aj tie to by nebolo ono...)
a jee je nejako tu nieco konciii... a nemyslim len tento rok.. tusim aj moja slovna zasoba uz je nejako vycerpanaaaaaa (..a konci sa aj tento blog...) inak uz som presvedcila klavesnicu ze najneskor o tyzden som tu zas.

 Blog
Komentuj
 fotka
00sasenqa00  19. 12. 2008 14:26
Napíš svoj komentár