Doteraz som si myslela, že sú to moje poblúznenia či moja fantázia v stave núdze. No po dnešku som sa naozaj presvedčila, že niečo nadpozemské, niečo nepochopiteľné predsa len existuje a ja som toho príkladom.
Viem, že mnohí na to neveríte tak vás prosím, zdržte sa komentára.

Smrť č. 1

Bola asi jedna hodina ráno a ja som išla spať. Mali sme doma návštevu. Spala som s rodičmi v izbe. Na zemi. Klasika.

Uložila som sa, pomodlila som sa a snažila som sa zaspať. Všetko bolo zatvorené, no ja som počula doliehať k sebe zvuky. Súbor zvukov. Súbor hlasov.

Šibe mi? Sadla som si a rozhliadla som sa dookola. Mamina s tatinom už zaspávali. Opäť som si ľahla, no hlasy neprestávali. Práve naopak. Ešte viac zosilneli.

Počula som odriekavanie modlitieb a prosby za odpustenie. Nedalo sa to počúvať. Hlasy neustále silneli a naberali na intenzite.
Počula som ženy.
Počula som mužov.
Počula som deti.
Prudko som sa postavila a zahľadela som sa na maminu.

"Mami, počuješ to?!" zdesene som sa jej opýtala. Niečo zamrmlala no mne to nestačilo.
"Prosím ťa, počuješ niečo?!" v mojom hlase bol náznak strachu, paniky. Mamina sa posadila a chvíľu sa započúvala. Pozrela na mňa ako na debila a odpovedala mi: "Nič nepočujem, ľahni si a spi."

Akonáhle som si ľahla hlasy utíchli a všade bolo ticho. Vyklepaná som sa teda zabalila do periny a snažila som sa zaspať.
-Mne už asi kvalitne šibe.- pomyslela som si.

Deň na to som sa unavená vrátila zo školy. Prišla som domov až okolo piatej. Sotva som zavrela dvere už predo mnou stála mamina a čakala, kým sa vystriem. Stretli sa nám pohľady. Jednoducho len stála a v očiach mala slzy. Tušila som niečo veľmi zlé. Zľakla som sa, že je to babka, ktorá práve ležala v kóme v nemocnici.

Opak bol však pravdou. Dostala som tvrdú ranu pod pás. Zomrela moja sesternica...

Smrť č. 2

Konečne voľno a tak sme sa pozbierali partia a spoločne sme spali v jednom dome. Zábava trvala dlho, no okolo štvrtej ma podlomilo a zaspala som. Nejakým zázrakom som sa neskôr dostala do postele a tam som okamžite pokračovala v spánku.

Sníval sa mi sen. Veľmi živý sen. Niekto z rodiny mi oznamoval, že ujo zomrel. Videla som ho ležať na posteli a okolo neho stáli jeho najbližší.
Mal rakovinu. Vo veľmi pokročilom štádiu. Už bol nadopovaný morfiom.
Ráno som s podozieravým pohľadom kontrolovala mobil. Nečakala ma žiadna SMS ani žiaden neprijatý hovor a tak som si s úľavou vydýchla. Spadol mi veľký kameň zo srdca.

Doma som mamine povedala o tomto čudesnom sne. Len na mňa pozrela a nič nepovedala. Vedela, že už druhýkrát som "blúznila".

Deň na to, keď už som sa konečne doma dobre vyspala zazvonil telefón. Volala teta.
"Dnes poobede zomrel." s hrôzou som vykríkla na maminu: "Ja som ti to hovorila!"

Smrť č.3
V tomto istom čase ležala v nemocnici moja prababka. Vo veľmi vážnom stave. Pri živote ju držali prístroje, srdce jej fungovalo len za pomoci adrenalínu.
Možnosť a) Ak ju odpojíme, srdce to nezvládne.
Možnosť b) Ak si zvykne na C9H13NO3, srdce to nezvládne.
Jedna možnosť lepšia ako druhá. Rátali sme s tým, že to dlho nevydrží. No nerátali sme s tým, že to bude tak skoro...

Spať som išla okolo polnoci. Snívalo sa mi s babičkou. Bol to veľmi krásny sen. Opäť taký živý.
Zo sna ma vytrhla mamina. Stála uprostred izby a bojazlivo vyslovovala moje meno. Inokedy by ma potriasla, či snažila sa ma zobudiť, no dnes len stála a volala ma. Okrem nej, som však počula aj iný hlas. Hlas, ktorý patril babičke.

Strhla som sa a prudko som sa posadila.
"Volal ma niekto?" mamina mala na sebe bielu nočnú košeľu. Vyzerala ako prízrak. Zľakla som sa.
"Babička asi pred hodinou umrela." Prepadol ma neuveriteľný záchvat plaču.

Myslela som, že mi praskne hlava.
To nie je možné, aby pár hodín po sebe umreli obaja.
To nie je možné, aby som o všetkých smrtiach vedela dopredu. Jednoducho to môj mozog neprijal.

Celú noc som nespala. Nemohla som. Rozmýšľala som.

Zistila som, že som neblúznila. Všetky tri "varovania" boli pravdivé.

Neviem si vysvetliť, ako je to možné.
Neviem si vysvetliť, prečo práve ja som to vedela.
Neviem si vysvetliť, prečo je to taká zákerná zhoda okolností, že všetko sa deje tento rok.
Neviem si vysvetliť, prečo je to taká hra s číslami. Veď len na porovnanie.

Sesternica umrela 01.07.
Babička umrela 07.01.

Moja fantázia pracuje už na plné obrátky. Vymýšľa, špekuluje, rozoberá. No zatiaľ som k žiadnemu záveru neprišla. Utešuje ma však fakt, že kedysi takéto stavy zažívala mamina.

Tieto tri moje predpovede však ani zďaleka nie sú všetkým, čo som tento rok zažila...

Desím sa toho, čo ma tento rok ešte čaká. Adeptov nanešťastie máme ešte dosť...

(Nepíšem to preto, aby som očakávala vaše kondolencie. Píšem to preto, lebo mi ide z toho prasknúť hlava...)

 Blog
Komentuj
 fotka
tomias  1. 7. 2013 12:35
tak toto je pecka. si silna osobnost.. obcas pocujem rozhovor znamych ludi..ale neviem ci sa nieco deje..

ked som mal prvykrat (+niekolko na to) spankovu paralyzu tak som si myslel, ze sa niekomu nieco stalo. (a aj sa stavalo)..

nezavidim ti, ale nemala by si na to mysliet,,

inak US..
 fotka
zirafkaadka  1. 7. 2013 12:42
@tomias vieš čo, ja som zažila už aj také, že sa mŕtvi prišli so mnou rozlúčiť prostredníctvom sna, čiže už som nejako odolná, ale fakt to zarazí, keď sa ti to v jeden rok stane 3x.



Spánková paralýza je spôsobená tvojou neistotou a strachom. O tom som písala prácu, čiže viem o čom to je. Dúfam, že už sa ti to nestáva.



ďakujem!
 fotka
coleshepter  1. 7. 2013 12:44
Myslím, že môžem napísať podobný blog, ibaže našťastie u mňa po smrti nasledovala záchrana, a naozaj smrti sa predišlo aj v skutočnosti

Inšpirovali ma to, už dávno som chcela napísať svoje svedectvo
 fotka
zirafkaadka  1. 7. 2013 12:46
@coleshepter tak to je super. Ja som tomuto však nemala ako zabrániť. V prvom prípade možno aj hej, ale tam som vôbec nevedela o koho sa jedná. Čiže to by bolo tápanie na slepo.



Potom daj vedieť, rada si prečítam!
 fotka
coleshepter  1. 7. 2013 12:53
Je na tom niečo, hlavne také skúsenosti upevňujú moju vieru, a hlavné keď v mojej rodine sa také "videnia" už párkrát stali...ako moja babka, zomreli jej dvojičky myslím že hneď po narodení, bola z toho veľmi smutná a keď čakala ďalšie dieťa, prosila, aby toto žilo dlhšie, aspoň 20 rokov, narodila sa jej zdrava dcéra, ale potom ochorela, zomrela, ked mala 21 rokov



Jasné, skúsim to napísať. Je to naozaj zvláštne
 fotka
zirafkaadka  1. 7. 2013 12:56
@comeshepter Uch, to ma mrzí. Tak my sme zažili už kadečo. Je toho veľa ale nechcelo sa mi to všetko rozpisovať. Napísala som toto hlavne preto, že je to také najaktuálnejšie a najdivnejšie.
 fotka
tomias  1. 7. 2013 13:16
viem, o SP som si toho nacital vela...ked som bol mladsi (este neboli ani jednoriadkove mobily rozsirene) tak som si myslel, ze ma chodi daco strasit, vsetci sa mi doma smiali.ked som bol starsi tak som to prirovnal k hypoteze, ze sa niekomu nieco stalo, ale ked som pred 4 rokmi dosiel na chut internetu tak som si to vyhladaval.. ako pises, je to tak.. neistota a strach..

stava sa mi to aj dnes, ale neriesim to nejak, zvykol som si. ked to pride, mam dlho otvorene oci az kym nezaspi aj mozog..

@coleshepter napis to, mna to vtedy dostalo ked si mi to hovorila.
 fotka
zirafkaadka  1. 7. 2013 13:17
@tomias som rada, že teda vieš ako to funguje a budem držať palce, aby si sa postupne toho úplne zbavil
 fotka
tomias  1. 7. 2013 13:30
dakujem je to skor o tom aky ma clovek zivot, ak zije v neustore tak nema take problemy clovek, ktory nema ziaden problem alebo nieco..

ale tak, na kazdeho cloveka nieco prilahne. niekto ma rakovinu, niekto selest, niekto zle vidi, pocuje..atd..clovek sa s tym musi naucit zit a vyrovnat sa s tym lebo mu to bolo dane do vienka.. bud zdedene alebo nadobudnute..

ako ty, pises, ze aj mamina mala take videnia..
10 
 fotka
zirafkaadka  1. 7. 2013 13:33
@tomias ja to skôr beriem tak, že je to naša psychika. Dlho som nad tým rozmýšľala a nikto nikdy nepreskúmal čo sa deje s našim mozgom počas spánku. Ja si osobne myslím, že je to niečo nadpozemské, že sa nejako vieme prepojiť s druhým svetom alebo také niečo. Iní ľudia to majú tak, že to vedia aj počas bdenia ale zvyšok len v noci. Myslím si, že to dokáže každý jeden z nás, ale málokto to vníma a berie to ako reálne.



Verím tomu, že sa to dá a že existuje nejaký paralelný svet, dimenzia, ktoré je tu okolo nás...
11 
 fotka
tomias  1. 7. 2013 14:18
no niektori jedinci (aj obycajni ludia ak maju o to velky zaujem) tak sa dokazu preniest myslou do astralneho sveta, komunikovat s mrtvymj
12 
 fotka
nessiee  1. 7. 2013 15:09
koľko toho je vo svete a ľudia stále neveria. zimomriavky mnou prešli pri čítaní blogu. ono je to zaujímavé, či neviem vlastne aké slovo použiť. mne zomrela veľmi blízka osoba pred niekoľkými týždňami a tiež ma navštevuje v spánku.

a SP nie je sranda, ja som si o tom tiež už načítala veľa, aj som bola na dvoch seminároch o tom, a nie je to spôsobené len tým strachom / neistotou.



každopádne to čo máš nie je náhoda. a naozaj ma mrzí čo sa ti stalo v rodine, nikdy to nie je ľahké keď sa niečo takéhoto prihodí.
13 
 fotka
zajkousko  1. 7. 2013 16:03
prejavuje sa u teba senzibilita - zvýšená vnímavosť, citlivosť...

stačí tu jedná vec, ty poznáš ľudí ich osudy, choroby ich starosti...

si určite silne veriaca a preto ak u niekoho "registruješ" problém, veľa sa za neho modlí, modlitba ma zázračnu moc, hlavne sa modlí k Panne Márii, Ona dokáže zvrátiť veľa veci k dobrému a ty najdeš aj spokojnejši spánok, lebo si veľmi pomohla druhému...

proste tvoja duša je veľmi citlivá a veľmi, zdôrazňujem veľmi dobrá a spravodlivá, zato tie skusenosti........

svojimi modlitbami dokážeš veľa ľuďom pomôcť, si "vyvolená" v Božom zástupe anjelov záchrany ..........filip
14 
 fotka
zirafkaadka  1. 7. 2013 16:22
@nessiee to je pekné, že ťa chodí navštevovať, ale zas nie je to moc dobré, lebo vraj takú dušu niečo stále drží na zemi



A áno o SP viem, že to nie je len ono, to som len spomenula jeden znak. Je tam toho omnoho viac....



Ďakujem veľmi pekne!



@zajkousko ďakujem za krásny koment! Strašne sa mi páči to od tej vyvolenej. Vyčarovalo mi to úsmev na tvári.



Áno, som veriaca a veľa vecí riešim cez modlitby, takže dúfam, že sú vždy vyslyšané.
15 
 fotka
nessiee  1. 7. 2013 16:30
pokiaľ viem z čítaní na webových stránkach a z knižiek, tak duša tu ostáva preto lebo má akési "nevyriešené veci" alebo rodinný príslušníci ju nevedia pustiť, alebo sa boja "súdu" či ako to tam bolo a tak radšej ostanú na medzi úrovni ako duše/duchovia whatever, poprípade si neuvedomujú že zomreli. ono je toho fakt veľa. neviem do akej miery veríš na tieto veci.



no hej, len o tom ja nerada čítam, potom sa bojím v noci zaspať, teda ak myslíme na toť istô.
16 
 fotka
trishe  1. 7. 2013 16:31
Možno to bola len náhoda..
17 
 fotka
zirafkaadka  1. 7. 2013 16:43
@nessiee hej, tak nejako. A verím tomu plne. Čítala som mnoho takých kníh.



@trishe na náhody neverím a 3x po sebe to náhoda nie je. Vonkoncom nie po tom, čo všetko sme si preskákali.
18 
 fotka
anitchka  1. 7. 2013 18:41
fíha, normálne mnou prešli až zimomriavky, mňa strašne fascinujú takéto veci aj keď verím, že to určite nie je nič príjemné, to čo sa ti stáva



@nessiee kamošku tiež takto chodila "navštevovať" počas sna jedna blízka mŕtva osoba z ich rodiny a zo začiatku tie sny boli pekné, ale potom neskôr z toho normálne mala nočné mory, tak šli za nejakou takou pani čo sa týmto zaoberá a povedala jej čo má robiť, aby sa jej už s tou osobou nesnívalo, lebo že keby to nechala tak, tak by sa jej vraj aj mohla začať zjavovať normálne cez deň... ale hej, je to o tých nevyriešených veciach v podstate
19 
 fotka
zirafkaadka  1. 7. 2013 18:46
@anitchka 1x ma to vydesilo, lebo to nebol sen, ale boli to reálne zvuky. Sny ma tak nerozrušili už...
20 
 fotka
nessiee  1. 7. 2013 19:34
@anitchka uff, to tiež neznie dobre že by cez bieleho dňa niekoho navštívil zosnulý, len tá predstava mi naháňa taký divný strach ale aspoň že šli za niekým kto sa týmto zaoberá a pomohla im. ono mne sa zjavuje v tých snoch posledné dni, aj to tak že mi hovorí že ešte tu musí ostať a vraj ju ešte nemám posielať preč, nakoľko som sa modlila a prosila anjelov aby ju nasmerovali do svetla lebo ju stále cítim že neodišla. ja tiež chodím k jednej pani čo sa zaoberá týmito spirituálnymi vecami nakoľko som sama dosť takto založená a hovorila mi o tomto veľa. sú to strašne zaujímavé veci.
21 
 fotka
veroniques  1. 7. 2013 19:45
Chcela som si prečítať blog ale po prečítaní kúska z komentárov ma tento chtíč prešiel..

Strašný strach mám z takýchto vecí

Pred mesiacom mi umrel rodinný príslušník a doteraz neviem poriadne spávať či pohybovať sa v byte osamote.. kvôli takýmto veciam.
22 
 fotka
anitchka  1. 7. 2013 20:11
@nessiee hej, strašne zaujímavé je to všetko, ja tiež dosť verím takýmto veciam
23 
 fotka
elys  1. 7. 2013 20:24
WOooooW, zimomriavky tiež ako tu už bolo spomínané. Ja sama vidím občas veci a dlhé roky som si snažila hovoriť že sa len so mnou myseľ hrá, ale človeku keď sa stane niečo čo mu vyvráti svoju teóriu začne veriť úplne. Ale myslím si že toto sa ti nedeje náhodou a ak na tom popracuješ, je to dar



@nessiee To som aj ja tak vedela, že treba vtedy zapáliť za zosnulého sviečku a poprosiť jedného Archanjela aby tú dušu odviedol do svetla a potom nech sa vie reinkarnovať znova. Ale ak ti v sne hovorí že ešte tu musí ostať tak tu aj ostane ešte chvíľu.



@anitchka Nevieš čo jej poradila tá pani? A prestalo to potom úplne?
24 
 fotka
anitchka  1. 7. 2013 20:27
@elys neviem presne, ale tuším že si musela dať pod vankúš na noc zrkadlo a pred spaním povedať niečo, ale fakt neviem presne
25 
 fotka
zirafkaadka  1. 7. 2013 20:31
@elys som rada, že po dnešku zisťujem, že mi nešibe, ako sa ma niektorí, tu, snažili presvedčiť.



No neviem či na tom chcem pracovať, lebo som viacmenej vždy ten "kat", ktorý to oznámi deň dopredu
26 
 fotka
elys  1. 7. 2013 20:42
Určite ti nešibe, kašli na takých



Hm, ale kvôli niečomu si toto určite mohla dostať, náhoda to nie je, všetko na svete je podmienená reakcia. (Podľa mňa)
27 
 fotka
nessiee  1. 7. 2013 20:45
@elys áno áno, Archanjela Michaela alebo Azraela (tento je anjel smrti).



a @zirafkaadka som si istá že ti nešibe ani nič podobného.
28 
 fotka
zirafkaadka  1. 7. 2013 20:45
@elys tak ja osobne si nemyslím, že je to náhoda. Skôr to beriem niečo psychické, nejaké prepojenie...Kto vie. Možno sa to raz dozviem
29 
 fotka
elys  1. 7. 2013 20:53
Raz určite áno
30 
 fotka
zirafkaadka  1. 7. 2013 22:04
@nessiee ja som presvedčená, že mi nešibe. Ale tak ľuďom niektoré veci jednoducho nevysvetlíš
31 
 fotka
piotra  2. 7. 2013 23:04
Nemám dôvod neveriť ti, keďže sa mi niečo podobné stalo a odvtedy ma po každom zlom sne mrazí. Našťastie sa to stalo len raz a verím, že to bola len nepríjemná zhoda okolností a že sa to už nikdy nestane.
Napíš svoj komentár