Dnes som zažila šok. Ale naozajstný, nie taký, ako keď zistíte že chalan ktorého milujete je gay alebo že vám váš kamoš ukradol prachy a nechce vám ich vrátiť. Nie, toto je šok z číreho sebapoznania a pohľadu do hĺbok vašej duše, kde vás čaká nepríjemné prekvapenie – ste NERD.

Kto by nevedel, čo to je, je to človek ktorý je zbláznený napr. do fyziky a keď niekto niečomu z nej nerozumie, zasmeje sa a nechápe to asi tak, ako vy nikdy nepochopíte jeho. Dobre keby to bola ešte NERDovitosť fyzika, chemika, alkoholika alebo iného -ika. Toto je NERDovitosť maniaka do TV seriálov, hlavne tých kde nie je hlavná zápletka to, či sa na koniec pár dá dokopy alebo nie. Toto som zistila pri mojom hlbokom pohľade do duše.

Asi preto, lebo som bola unavená ale nechcelo sa mi spať, som sa rozhodla že napíšem zoznam TV seriálov, ktoré poznám. Povedala som si že takých 50 by to mohlo byť. Rozmýšlala som a rozmýšlala a bez toho, aby som sa pozerala na čísla v Excel tabulke (kto nevie, čo to je, sa sem asi naozaj dostal len náhodou). Pozriem sa a tam žiari hrozná číslovka – 100. Ja som z pamäti vylovila 100 názvov nejakých seriálov keď si neviem zapamätať ani čo sme brali na včerajšej nemčine. Ale fakt, mňa to zaujíma, tak ak to číta nejaký človek z MYP5 z GJH, prosím, napíš mi. Dobre, JE síce pravda že z niektorých som nevidela ani časť, dokonca ani úvodnú znelku (cca 2) ale to je detail. Trvalo mi 5 minút spísať zoznam dlhý 100 miest.

Myslím, že takú kravinu (pohľad do hĺbok mojej duše) už nikdy neurobím. Mohla by som tam nájsť dokonca aj že mi záleží na... škole. TO by bol väčší šok ako šok z elektrického kresla.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
dreamagall  29. 10. 2008 17:55
nie si sama zo svojou nerdovitosťou, ja som zasa literarny nerd, ako fakt ked som bola opitá tak som recitovala básen od blakea a ked som sa nudila spisala som si zoznam a zistila som ze som citala knihy z 22 krajín sveta
Napíš svoj komentár