Tak, a mám toho všetkého po krk. Milý Vladko, PRESTAŇ nám dávať nezmyselné úlohy typu naučiť sa skoro na spamäť pol tisícstranovej učebnice (nepreháňam) alebo napísať esej na tému: Can phisics feen the mankind? DOSŤ. Protestujem. Je síce pravda že robím protesy len tým, že píšem toto čudo tu a tým, že sa ulievam z testov a nepíšem eseje, ale aj to je forma, nie? Aj tak sa dá bojovať proti útlaku neférovéhho učiteľa, nie?

Tiež je pravda, že to nič nezmení, možno ma za to vylúčia zo školy a popravde, robím to z číročírej lenivosti. Áno, tá esej má byť na tisíc slov, ale ja by som dokázala obecať aj položenie pohára na stôl na tisíc slov (možno by som sa párkrát opakovala, ale to je detail). Musí sa začať premáhať.

Viete, ja viem písať. Dokonca aj celkom dobre, nemám veľa gramatických chýb (aspoň v SJ), dáva to aký taký zmysel, dokonca to robím rada. Keby ste len videli, koľko strán na compe som zapísala... bola by z toho plná RAMka, možno aj dve. Síce semtam musím rozmýšľať, nechám si to v hlave uležať aj pár dní/týždňov/mesiacov, ale potom mi behajú prsty po klávesnici ako splašené. Hlavne po tejto konkrétnej.

Moji biorodčia sú obidvaja strááááášne leniví. Myslím, že som zdedila tú lenivosť po obidvoch a vyrátal sa aritmetický priemer až na to, že to číslo lenivosti zabudli vydeliť dvoma. Menej lenivosti, viac chuti do práce a bol by zo mňa skvelý človek. Akurát na to by som potrebovala za mamu pani P.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
petika  29. 9. 2008 21:49
pani P ?
 fotka
shaolingirl  29. 9. 2008 22:57
lenivosť nie je len tvoj problém....založíme klub lenivých??? poznám viacero prípadov.... Ale ak som dobre pochopila, ten profák sa vás aspoň snaží niečo naučiť...a ak sa nemýlim, jedná sa o anglinu a to máš šťastie, lebo ja maturujem a moj profesor za pána nič nenaučí,....maximálne dobre trieskat po stole....
Napíš svoj komentár