Všimli ste si, že od kedy tam je Dangl, stalo sa z toho 6 sro? NIKDY nepovedal nič také, na čom by som sa naozaj zarehotala až na pokazený vtip:

Idú dva balóny po púšti a jeden hovorí:
"Pozor, tam je kaktusss..."
"Vidímmm..."

Nič moc, čo? Ale keďže som bola zvyknutá na jeho humor v SOS, tak aspoň zo slušnosti som sa zasmiala. Dangl je proste sám o sebe nevtipný - aj keď boli scenáre napísané akože ním, stavím sa, že nad každým dialógom rozmýšľal päť minút - preto mu museli tolkí pomáhať.

Ale na druhej strane si vezmime Evitu - vtipné poznámky, neopočúvané historky a dokonca aj Lasica ju uznáva. Keď tam bola sama Feldeková (na Vacvalovú sa teraz vykašlem), robili si z nej srandu. Jedinkrát, čo si pamätám že si robili srandu z Evity, bola Vacvalová ohľadom jej pŕs v minulom dieli kvôli videu a ani to sa veľmi neuchytilo.

Myslela som si, že sú aspoň títo chlapi (Lasica, Markovič a Leško) menej zameraní na výzor a viac na ženský rozum. Pred tým tam bola "tá pekná" Vacvalka - z nej si robili minimum vtipov. Teraz je tu Evita, Vacvalka začína žiarliť a preto do nej zapára - Evita ju však vždy tak odbije, že Vacvalke nezostáva nič iné, len sa zahrabať pod čiernu zem.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
affroditta  24. 9. 2008 09:17
dangla nemusim, a Evitu som zial zatial nevidela ...ked ja tak rada spim... ....mne tam chyba geišberg (neviem ako presne sa pise). a markovic tiez nema chybu
 fotka
tikalok  24. 9. 2008 22:21
uz velmi davno je to 0sro. zevraj inteligentny humor - hahaha.. a to publikum platene podla poctu zvysknuti, vrestani a hlasitosti sileneho smiechu



(a kto je vlastne ta evita, to netusim, ale myslim, ze prave ona v tejto relacii dosahuje vrchol trapnosti)
Napíš svoj komentár