Proste návod, ako na neveru. Nie, ako sa s ňou vysporiadať ale ako začať a pokračovať v nej bez toho, aby si to niekto všimol. Pravda bolí a myslím si, že žiť v klamstve ale šťastný je lepšie ako sa trápiť.

1.Určite si nenechávajte v mobile SMSsky ako “Včera to bol ten najlepší sex” alebo “Už sa teším na ďalšiu noc.”

2.NIKDY nepodvádzajte vo vlastnom byte a to z niekoľkých dôvodov:

A.Susedia sa môžu spýtať partnera, čo tam robil ten úžasný kus exemplára či už rovnakého alebo iného pohlavia

B.Partner môže nájsť na posteli vlasy. Keď je priateľka krátkovlasá brunetka a nájde na posteli dlhý blonďavý vlas, bude jej hneď jasné, čo sa dialo.

C.Je to najjednoduchejší spôsob, ako by vás mohli nachytať. Manžel/manželka príde skôr, uvidí vás in flagranti a máte po srande. Alebo prinajmenšom po spolužití.

3. Určite manželovi/manželke nehovorte o tom človeku. Ani keď ho pozná, ani keď ho nepozná.

4. Keď ste s tým človekom a partnerom v jednej miestnosti, nerobte nič čo by mohlo upozorňovať na niečo viac ako priateľstvo.

5. Keď ste si doteraz nebrali nadčasi, určite s tým nezačnite vtedy, keď si nájdete milenca/ku. Je to dosť nápadné. Skúste radšej obedové prestávky, rýchlovky na WC/v suteréne/ na inom menej verejnom mieste vo firme (výhoda ak ste kolegovia)

Najlepšie JE síce byť verný a nepodvádzať, ale ak ste fanúšikom práve tohoto adrenalínového športu, je to len a len vaša vec (poprípade ešte aj vašich partnerov)

Ešte pripomínam, že nečerpám z vlastných skúseností, nikto ma nikdy nepodviedol (v tomto slova zmysle) a som len malé šteňa ktoré toto všetko vypozorovalo zo seriálov, filmov a kníh, poprípade aj z blogov a článkov v novinách a časopisoch a vôbec sa nevyzná v reálnom živote. Ja len aby ste sa nemuseli príliš rozpisovať do komentov.

 Návod
Komentuj
 fotka
elwinko  4. 10. 2008 17:08
Napíš svoj komentár