Pre zmenu voľno. Na túto krásnu chvíľu som čakala dlhých päť dní mučenia a nudenia sa v inštitúcii menom ŠKOLA. Ja z toho nemôžem - druhý týždeň a oni od nás chcú, aby sme sa... učili. Už nás jeden, podotýkam, že ho nemám vôbec rada, dokonca skúšal. A o matike ani nehovorím. Ten od nás dokoknca chcel, aby sme dávali pozor a nie len si blbo opisovali z tabule.

Dnes mal byť príjemný deň - nemala som vidieť ani jedného učiteľa, ktorého nemám rada. Až na telesnú sme mali len blbé opisovanie z tabule/dataprojektoru, ktoré sa dali prežiť. Ale nie, náš úžasný Zoro nás navštívil len kvôli takej kravine ako vzdelávaci poukaz a blbý podpis, ktorý sa dá sfalšovať ľahšie ako slovenská dvadsaťkorunáčka.

Mám pár plánov na víkend: spať, pozerať telku, pozerať One Tree Hill a spať. Medzitým možno jedlo a Kofola, to je všetko. Určite nemyslieť na blbú esej fyzikárovi, ktorú vymyslel kvôli úžasnému ministrovi školstva z Fickovej vlády. Mám po krk týchto úžasnych nápadov - kedy mi už konečne dajú ľudia pokoj?

Ja viem, že nikdy.

Úžasný život.

 Denník
Komentuj
 fotka
-veronka-  13. 9. 2008 09:19
no nestazuj sa tolko...skola je len skola, nie je to nic strasne, netreba to brat tak tragicky
Napíš svoj komentár