Waagbistritz69
32-ročný muž, single, na dievčatá, neveriaci nikomu
najnedávnejšie lognutie
streda 01:19
6285 dní na BIRDZi
regnutý od 13. decembra 2008
Keby bol Tkačenko napríklad vedel, že ten hanopis, o ktorom uvažoval, bol bez povšimnutia napísaný už tak pred siedmimi rokmi, mohli sme byť celej tejto megakauzy ušetrení a ušetrené. » www.dailymale.sk/articles/dailyr...
7 komentov
1
waagbistritz69
17. 11.novembra 2021 20:04
Snáď ma teda nezavrú do jednej cely s tými dvoma SMEtiarmi, ale tu máte ešte raz staré (ale jaré) memky k téme: » imgur.com/a/a1Msy...
2
Si nepochopil že ten hejt na nich je preto že sa ako novinári dopustili trestného činu hanobenia jednotlivca pre jeho vierovyznanie a chceli ju zavrieť aby ďalej nerobila hudbu? Či?
3
4
a proti "hejtu na nich" nemám teda nič, občas si ho aj zaslúžia za kadečo, len som zvedavý, či sa podobne budú ex offo riešiť a rozoberať napríklad aj jednoznačne islamofóbne alebo antisemitské príspevky a komentáre na (narozdiel od twitteru aj masovo používaných) slovenskojazyčných facebookoch..
5
@3 však hej keby to ostane pri tom tak by z toho nebol problém. Ale ukázal sa ako kokot a v zapetí rozvynul svoju "myšlienku"
6
@4 no to ja mám práve pocit že v slovenských liberálnych sférach je výsmech z islamu či judaizmu absolútne tabu, prejav fašizmu a tvrdo kritizovaný prečin, ale z výsmechu kresťanom sa stáva akýsi bežný folklór a nič čo by trebalo viacej rozoberať. Preto som teraz príjemne prekvapený z reakcií niektorých verejne známych osôb. S kritikou tvorby ako takej samozrejme nemám problém, ale keď ide o hanobenie náboženského presvedčenia, bolo by fajn si držať rovnaký štandard pre všetky vierovyznania.
7
@aidenn @6 Nie som "liberálna sféra", no to prvé môže byť zčasti aj tým, že tu jaksi nemáme prakticky žiadnych islamských alebo židovských fundamentalistov, ich kresťanské ekvivalenty ale áno, aj s docela veľkou politickou mocou a spoločenským výtlakom.
A navyše antisemitizmus či islamofóbia nemusia byť (len) o hanobení náboženského presvedčenia, to je tam niekedy iba vec podružná ku otvoreným či takticky skrývaným konšpiračným a/alebo rasovým teóriám.
A navyše antisemitizmus či islamofóbia nemusia byť (len) o hanobení náboženského presvedčenia, to je tam niekedy iba vec podružná ku otvoreným či takticky skrývaným konšpiračným a/alebo rasovým teóriám.

Napíš svoj komentár
- 1 Raketak: ked mate cas skuste sa prehrabat v epstein files aby ste videli ako sa...
- 2 Chumaj: kurvy mi blokli instagram! za to, ze pisem sexualne komenty v rozpore s...
- 3 Retromaniak: youtu.be/nPglNjxVHiM...
- 1 Azizi: Keby som mala vybrať len jedného novinára, s ktorým dlhodobo najviac zdieľam takmer...
- 2 Raketak: ked mate cas skuste sa prehrabat v epstein files aby ste videli ako sa...
- 3 Chumaj: kurvy mi blokli instagram! za to, ze pisem sexualne komenty v rozpore s...
- 4 Dezolat: www.youtube.com/shorts/ROm1...
- 5 Retromaniak: youtu.be/nPglNjxVHiM...
- 1 Retromaniak: Kedysi som bol s Lenkaskou kamarát (aspoň aký-taký), ale po tých dávnejších slovách...
- 2 Retromaniak: Zoznamka mi stále ponúka niektoré osoby, ktoré nechcem už vidieť alebo poznať, ...
- 3 3kratadost: Uzasne, ako sa niekto moze dozit 40ky a nevybudovat si ziaden pud sebazachovy....
- 4 3kratadost: Vcera som si dal rest day. Ozajstny rest day, nieze "dnes nejdem cvicit,...
- 5 Bebekex: Muzi, vadilo by vam, keby ste mali ruzovu spalnu? Resp.ruzove trblietave steny...
- 6 Azizi: Keby som mala vybrať len jedného novinára, s ktorým dlhodobo najviac zdieľam takmer...
- 7 Abstraktdepres: Už cítete jarnú atmosféru?
- 8 Tulipanoo: odkedy som korpo krysa, tak si celkom uzivam business casual dresscode a vytiahla...
- 9 Nahodnyokoloiduci1: Ked su ludia ochotni zaplatit 110 eur kadernicke, necudujte sa ze tu mame...
- 10 Alojzvajciar: Dnes názov článku na Pravde: "Ukrajinci chcú zničiť 50-tisíc Rusov mesačne.". Nie zabiť, ...