chcem upozornit na zdravu formu chudnutia a ze to ide aj rychlo a zdravo
konecne som pocitila ten pocit stastia
skuste sa obratit na » www.freshfood.sk/index.php?... ref=chudnutie

Výživa väčšiny ľudí, je nesprávna. Aj keď si oni myslia opak. Nesprávna výživa nedodáva správnu energiu. Mnohé potraviny a jedlá spôsobujú choroby, úspávajú alebo potláčajú nálady. "Normálne" jedlo zanecháva jedovaté produkty, ktoré sa stávajú po dlhšom čase škodlivými.
Telo potrebuje energiu. Najlepšou formou energie je prírodná strava ako základná forma slnečnej energie. Energická zásoba uložená v prírodných potravinách rozširuje naše vedomie a zaostruje našu koncentráciu.
Preto by sme sa v prvom rade mali vzdať takých vecí ako je rafinovaný cukor, biela múka, mäso a vajcia. Káva, alkohol a tabak sú tiež zakázané. Telo by malo prijímať čerstvé potraviny v prírodnom stave a bez chemických prísad.
Nečakajme, čo nám predpíše lekár. Lieky máme v prírode.

Je samozrejme množstvo faktorov, ktoré ovplyvňujú naše zdravie. Keďže strava patrí medzi rozhodujúce, venujme jej hlavnú pozornosť.

 Návod
Komentuj
 fotka
inconnue  13. 7. 2009 18:01
chce to veľa úsilia vyradiť z jedálnička tieto "jedy" no a pre mňa je to silná káva. radšej budem jesť menej ako vôbec z týchto vecí. a vôbec, nech sa ľudia viac hýbu! aspoň niečo pre seba spravia
Napíš svoj komentár