No a teraz čo? Chcel by som vám objasniť jednu tému, ktorá asi nie je úplne jednoduchá pre väčšinu populácie.
To jest obľúbená téma takzvaného Kurevníckeho zákona.
Takže pre dievčatá: áno my vieme že ste sväté a úplne zdržanlivé ohladom pohlavných stykov a tiež vieme že my chlapci sme nechutné oplzlé prasce ktoré rozmýšlame iba svojim pohlavným orgánom. Ospravedlňujem sa za to že ste nazývané kurvami. Ale opýtajme sa takto: prečo sú chlapci kurevníci? Lebo im to baby dovolia.
Takže pre chlapcov: áno všetci vedia že dievčatá sú iba kurvy zatial čo mi sme úplne svätí a to čo robíme je proste prirodzené. No hádajte kto robí kurvy? Áno presne. Kurvou sa baba nerodí, kurvou sa môže iba stať. A najlepší na vyrábanie kuriev sú chalani.
Takže zhrnutie: nadržané nadávajú na nadržaných že sú nadržaní keď im zrovna nechcú dať a nadržaní nadávajú na nadržané že sú nadržané keď im zrovna nechcú dať. Prosím vás veď je to choré. Ak chcete na niekoho nadávať že je kurva alebo kurevník tak sa najprv pozrite do zrkadla...
Ak vás svedomie nedonúti pozvracať sa a je to pravda tak sláva vám.
Ak vás svedomie nedonúti pozvracať sa a má na to dôvod tak sa nebojte...kludne sa pozvraciam za vás.

Za vulgarizmi sa nebudem ospravedlňovať. Ak chcete diskutovať tak mi napíšte. Ak chcete kritizovať tak si svoju kritiku strčte presne tam, čo sa dievčatá stažujú, že im chlapci chcú strkať káre a tam, kde sa chlapci stažujú že baby púštajú iných chlapcov ale ich osobne nie.

 Blog
Komentuj
 fotka
lojla  9. 1. 2010 00:38
polopatistické.
 fotka
qirqi  9. 1. 2010 00:53
ah jaj
 fotka
sisska  9. 1. 2010 01:01
na čo si to teda prišiel?
Napíš svoj komentár