Tryffanya
33-ročná žena, osamelá, na chlapcov, jedi
najnedávnejšie lognutie
3. 10.októbra 2020 18:33
4892 dní na BIRDZi
regnutá od 12. júna 2012
Konečne mám dušičku na mieste :3

10 komentov

1 								

nekompatibilna 

10. 10.októbra 2014 01:47

hokejček? :-S

2 								

@nekompatibilna  presne tak           len nejak to nestíham všetko naraz sledovať    vyšla som z cviku cez prázdniny  :ehm:

3 								

ja si musím pár dní počkať, nemám poriadny net, mám nútenú abstinenciu takto na začiatok sezóny    sa utešujem, že sa aspoň nemusím rozhodovať, čo budem pozerať, ale veľmi to nepomáha    tak refrešujem výsledky a potichu trpím   

4 								

@nekompatibilna  to je nepríjemné :/ ale ešte sa to len rozbieha a potom to dobehneš    aspoň Devils ťa zatiaľ tešia    ja dnes mám na pláne 3 zápasy naraz a už teraz sa v tom strácam pomaly    ale čoskoro sa do toho dostaneme zase    aj do toho nespania  po nociach      

5 								

no aspoň niečo, zatiaľ mi pekne vyhrávajú    ja by som dnes dávala na striedačku Devs, Lumbus, Detroit a potom Chicago, už sa teším na takéto multitasky, budem infarkty prežívať po nociach       som si cez leto celkom napravila režim a teraz si ho môžem znova pokaziť   

7 								

@nekompatibilna  ja ešte k tomu jedným očkom sledujem aj Pens vs. Ducks a náš Keslerko sa už udomácnil a stihol aj skórovať    presne, ja to isté, ale tak... neurobili by sme to pre nich? samozrejme, že áno    
chúďa ani tumblr ti nejde? :/

chúďa ani tumblr ti nejde? :/

8 								

no vidíš, to by som aj zabudla, mistra Keslera očumovať, shame on me    ten Lumbus by som aj vypustila, ale Boone a spol. si nejako získal moju priazeň v posledných play off, takže mám daľšiu položku na watchliste, ako keby toho nebolo málo   
tumblr žere veľa dát a musím dávať bacha, lebo ak prekročím limit tak už budem totálne bez netu a I'm so not ready for that to happen

tumblr žere veľa dát a musím dávať bacha, lebo ak prekročím limit tak už budem totálne bez netu a I'm so not ready for that to happen

9 								

@nekompatibilna  oh, poor you    ale dneska je to riadne nabité, všade sa to sype    akčná noc    prene toto mi chýbalo    konečne nejaké vzrúšo    ale Penguini zase s náskokom   
inak, na Erika K. čo vravíš? to je tak krásne, že sa z neho stal kapitán jak nám tí chlapci povyrastali, Stamkos kapitán, Tavares kapitán a teraz aj Karlsson :happy:

inak, na Erika K. čo vravíš? to je tak krásne, že sa z neho stal kapitán jak nám tí chlapci povyrastali, Stamkos kapitán, Tavares kapitán a teraz aj Karlsson :happy:

10 								

no bola to pestrá noc, nebola núdza o góliky veru     inak už to vyzeralo, že náš fave Cindy dá hattrick, to by teda bolo   
ani nehovor, keď som sa dozvedela, že bude captain tak ma úplne zaplavili feels, yay no presne, takto nám tie kids povyrastali pekne :happy:

ani nehovor, keď som sa dozvedela, že bude captain tak ma úplne zaplavili feels, yay no presne, takto nám tie kids povyrastali pekne :happy:

Napíš svoj komentár

- 1 Mytickaentita: som šťastná < 3
 - 2 Jimson: Otcovska mi konci, zajtra do roboty
 - 3 Thunderstorm: zajtra idem svojich kolegov učiť piť pickle shoty to bude fajn párty
 - 4 Raketak: nemas zaco @mytickaentita
 - 5 Lytaryta: sakra, kde je moj 256 GB usb 'kluc', resp uz skor maly...
 - 6 Lytaryta: téda, dnesní Marykka! ...
 - 7 Y4nn4: youtu.be/-WZeMhiHy4s...
 - 8 Lytaryta: Marikka! < 3

- 1 Mytickaentita: som šťastná < 3
 - 2 Teal: Pozvali by ste čerta na tanec?
 - 3 Jimson: Otcovska mi konci, zajtra do roboty
 - 4 Raketak: inak vcera aj v sobotu som bol na cintorine a zapalil som sviecku za...
 - 5 Nahodnyokoloiduci1: Brano, Dominik, Rici, Priekala, Dzusik, to su chlapi na...
 - 6 Nahodnyokoloiduci1: Ak budem bezzubý bude to mať jednu výhodu, už mi nikto viac nebude...
 - 7 Thunderstorm: zajtra idem svojich kolegov učiť piť pickle shoty to bude fajn párty
 - 8 Raketak: nemas zaco @mytickaentita
 - 9 Raketak: tak co , aj dnes pocnuc pondelkom pacha Izrael genocidu v Palestine ??...
 - 10 Lytaryta: ; ( : raz hladám 1 usb klúc,...

- 1 Thunderstorm: Kerro čo si mi písal pod ten vymazaný status?
 - 2 Azizi: Dnes posledný deň v starej práci Milovala som ju, ale tá kolegyňa...
 - 3 Tulipanoo: s tetou lekarkou sme sa dohodli, ze vyskusamr prvykrat normalne antidepresiva na den...
 - 4 Mydlimebarana: Riesim momentalne transplantaciu vlasov. Tak ako to urobil Boris Kollar, Sutaj Estok, ...
 - 5 Teal: Straší vám vo veži?
 - 6 Nahodnyokoloiduci1: Ak by sa do vnútra tornáda zhodila malá atomova bomba, zastavilo by to...
 - 7 Zajko235: ešte @torpedo08 by mohol dať comeback
 - 8 Mytickaentita: som šťastná < 3
 - 9 Lytaryta: eh, ne 'drogy', aani chlast, ale ~ cacao,...
 - 10 Azizi: Veľmi zaujímavý rozhovor trans ženy Lenky Královej s jej manželkou, s ktorou sa...