Tonynko
31-ročný muž, na dievčatá
najnedávnejšie lognutie
31. 3.marca 2015 18:05
4158 dní na BIRDZi
regnutý od 24. marca 2014
je normalne aby 20 rocny chalanisko nastupil do prace a hned (do dvoch tyzdnov) organizoval akciu pre 150 ludi? ale dal som to celkom obstojne :3
14 komentov
1
zajkousko
29. 4.apríla 2014 11:55

aka akcia je to?
4
minimalne kazde 3 mesiace budem take nieco organizovat, kedze ide o kvartalne vysledky, uz sa na to aj dost tesim..
Neberem to ako robotu ale ako sebarealizaciu v nejakom projekte
Neberem to ako robotu ale ako sebarealizaciu v nejakom projekte
6
no tak ty si ako vidím budúci úspešný sekretár...
a variš aj kávičku šéfovi, či máš šéfku
a variš aj kávičku šéfovi, či máš šéfku
7
@zajkousko sefa mam, kavu som este nevaril ja som tu skor pre tie technicke zalezitosti
uvidime ako sa bude darit, ja dufam len ze co najlepsie Ale toto iste som si nemyslel pocas tej akcie, som mal pocit ze som pokafral vysledky a ze to vsetko padne na moju hlavu
uvidime ako sa bude darit, ja dufam len ze co najlepsie Ale toto iste som si nemyslel pocas tej akcie, som mal pocit ze som pokafral vysledky a ze to vsetko padne na moju hlavu
8
neboj nič, ak je dobrý šéf tak ťa podrbe ale hneď aj povýši, pochopí, že na prvýkrát robi zázraky iba Ten hore
10
@Tonynko
som "obyčajny" kresťan katolík, chalan ako každy druhý, so svojími radosťami, problémami a najlepším kamošom Ježišom :-S
som "obyčajny" kresťan katolík, chalan ako každy druhý, so svojími radosťami, problémami a najlepším kamošom Ježišom :-S
11
@zajkousko teraz nesrandujem - aj si myslis, ze medzi Vami prebieha nejaka komunikacia? pises o svojom pohlade na vec dost presvedcene
12
@Tonynko
myslíš na birdzi, ak hej tak ano, ale viac je to formou Ts, ako verejným spôsobom, lebo je tu veľa nie zrovna dobrých ľudí, ktorí nechaju človeka na pokoji....
o svojej viere som presvedčený, tak ako ty neskvor nadobudneš istotu, že čo robíš v práci je to najlepšie a neomýlne...
človek bez vlastného presvedčenia, to ma v živote ťažké, len pláva vo vlnách neistoty, lebo sa snaži prispôsobovať raz jednému a pozajtra druhému názoru...a to je véééľmi zle... :
myslíš na birdzi, ak hej tak ano, ale viac je to formou Ts, ako verejným spôsobom, lebo je tu veľa nie zrovna dobrých ľudí, ktorí nechaju človeka na pokoji....
o svojej viere som presvedčený, tak ako ty neskvor nadobudneš istotu, že čo robíš v práci je to najlepšie a neomýlne...
človek bez vlastného presvedčenia, to ma v živote ťažké, len pláva vo vlnách neistoty, lebo sa snaži prispôsobovať raz jednému a pozajtra druhému názoru...a to je véééľmi zle... :

Napíš svoj komentár
- 1 Thunderstorm: Ja chcem behať po kopcoooch! Dostala som opušťáka na sólo dovču, idem do...
- 2 Mytickaentita: mala som nočnú moru, že som swipeovala na Tinderi
- 3 Chumaj: fiki sulik: „Nemám rád ženy s nejakými kariérnymi ambíciami, nemám rád ženy, ...
- 4 Teal: Mne sa nôž otvára vo vrecku keď čítam tie dezolátske konšpirácie, ako "anglosasi"...
- 5 Majky538: Stravili sme vikend na dedine strazenim zvierat, akoze super oddych, zmena, ...
- 6 Teal: Ďakujem všetkým. Pekne sme tu včera oslávili ten medzinárodný deň pokoja od rakeťákov. ...
- 7 Azizi: Vám fungoval včera a dnes Birdz? Ako je to možné? Mne vôbec.
- 8 Willbebetter: Sloboda je najviac popici vec ale aj najviac desiva “vec” na zivote
- 1 Thunderstorm: Ja chcem behať po kopcoooch! Dostala som opušťáka na sólo dovču, idem do...
- 2 Mytickaentita: mala som nočnú moru, že som swipeovala na Tinderi
- 3 Chumaj: fiki sulik: „Nemám rád ženy s nejakými kariérnymi ambíciami, nemám rád ženy, ...
- 4 Luc.ka: Raz za 5 rokov potrebujem ist k lekarke. Samozrejme, ze ma od polky...
- 5 Teal: Mne sa nôž otvára vo vrecku keď čítam tie dezolátske konšpirácie, ako "anglosasi"...
- 6 Tulipanoo: bola som teraz 4 dni na takom malom super festivale pri Karlovych Varoch a...
- 7 Chumaj: co by sa stalo keby dakdo si da extazu , pusti si na...
- 8 Majky538: Stravili sme vikend na dedine strazenim zvierat, akoze super oddych, zmena, ...
- 9 Teal: Vždy keď Sabaton vydajú novú hudbu, je to ako keby sa tie historické...
- 10 Teal: Ďakujem všetkým. Pekne sme tu včera oslávili ten medzinárodný deň pokoja od rakeťákov. ...
- 1 Domek: Omg, povedze mi ze kto je vas top secret crush zo známych osobnosti...
- 2 3kratadost: Neni mile, jak degenerati chodia robit bordel po mestach kvoli palestine, ale...
- 3 Mytickaentita: kopec ľudí sa ma snažilo zlákať na Grape, ale ja proste viem, ...
- 4 Lejla32: Som na seba pyšná. Konfrontovala som muža v meste, ktorý ukradol rastlinu aj...
- 5 Thunderstorm: Ja chcem behať po kopcoooch! Dostala som opušťáka na sólo dovču, idem do...
- 6 3kratadost: Odpisali mi z 3M!!! < 3 Z centraly, dokonca!!! Neplanuju vyrabat...
- 7 Tomas5555555: Zoznam 83 nepotrebných prác... ak zaniknú, budeme pracovať len 35 hodín mesačne a...
- 8 Skvrnka: Frajer na futbale, takže som založila našej mačke Onlyfans a pridávam fotky jej...
- 9 Mytickaentita: mala som nočnú moru, že som swipeovala na Tinderi
- 10 Lejla32: Mne nastal nejaký switch v hlave.. asi sa mi prepojili niektoré mozgové dráhy, ...