Nenavist ludi zenie vpred....ale nespravnym smerom, uvedomila som si to az ked som som pocitila chut zrady.Bolo to nieco krasne, nieco neskutocne pulzujuce, nieco co ma pritahovalo ako magnet, skusit si to,chcela som len skusit...boli to sekundy, ano? nie? ano?nie?

Stalo sa,cely ten pocit sa potom vyparil a nahradil ho iny.Ten ktory som poznala z vlastnych slz,teraz vdaka mne patril niekomu inemu, niekomu kto za to nemohol, niekomu kto mi vobec neprekazal, niekomu na kom mi v podstate nezalezalo.Zralo ma to len preto ze som vedela ako sa bude citit a sposobila som to JA!

Casom vsetko chladlo,nevedela o tom, bola stastna...videla som ju ako sa smeje a ako nic netusi a slepo doveruje dalej.Bolo mi zo mna zle.
Ako dni plynuli, aj tento pocit prestal.Vsetko sa odohralo uz davno a ich stastie uz davno nie je, nie vsak koli mne.

Predsa to robi kazdy!To nikto nema vycitky, to su fakt ludia take svine? a co potom ja? Tiez mi to zacinalo byt jedno...

Teda stalo sa a dnes uz to neriesim a som prave taka presne koli tomu, ze prvykrat sa to stalo mne.Stava sa a este sa aj bude a ja na tom nic nezmenim tak na co sa tu budem hrat?

 Blog
Komentuj
 fotka
in_memories  16. 8. 2007 10:12
si spät.. tesim sa..

dobry blog.. nove pocity.. stare pocity.. vzdy tu budu, vsak.
Napíš svoj komentár