Keďže mám asi hodinu čas, kým mi začne ďalšia prednáška a mne sa nechce nič robiť, ani len to, čo by bolo naozaj treba, a teda ísť do labáku a dorobiť grafy a krivky a protokoly, tak si tu sedím sama v triede a ťukám do mobilu popri počúvaní skvelej hudby.

Tak sme im to teda ukázali. Teda sa tak aspoň tvarime a ostatní nám dali za pravdu. To nevadí, že zo všetkého asi vedia viac ako my, ale my máme snahu. Minulý týždeň sme skončili s jedným predmetom, ktorý mal nižšiu výmeru hodín ako tie zvyšné. No a neboli sme to my, ktorí tesne pred poslednou hodinou rozprávali, že skúšku treba dať čo najskôr, aby bol pokoj. Neboli sme to my, čo vyberali dátumy. Neboli sme to my, čo sa oduvali, ak sa okamžite nesúhlasilo s navrhnutym datumom. Jednoducho sme ako väčšinu času, radšej boli ticho a čakali.

Nakoniec sme sa predsalen rozhodli pre skorší dátum, ktorý sa nám predtým zdal priskoro. Napriek tomu, že ho oni už zavrhli, keďže toho zrazu bolo veľa. Napísali sme mail a učili sa. Asi tak 2,5 dňa, keďže sme na viac boli lenivi. A išli sme tam. Včera. A dali sme to. S prehľadom a na super známky.

Úprimne...celý čas som sa tešila ako si vycapim stav, že to máme a ich to odrovná. A že aj. Tie otázky...tešilo nás to. Keď sme sedeli na pive s úsmevom od ucha k uchu, lebo to bolo doko. Lebo si o nás mysleli, že nič nevieme a že nám bude všetko dlho trvať.

Možno to bola jedna z tých lahsich skúšok(a ktohovie), ale nám to dodalo sebavedomia a im to ukázalo, že nás nemôžu podceňovať a že naše vystvanie zo školy bude trochu zložitejšie ako si asi mysleli. A že sa len tak nedáme!

Budeme bojovať až do posledného dychu a keď sa prebojujeme do ďalšieho semestra, tak už snáď pochopia, že na to máme aj my!

A stále sa cítim úžasne, lebo je o jedno menej a viem, že ich to ešte len čakám, hoci mi je jasné, že s tým nebudú mať problém- rovnako ako my.

 Blog
Komentuj
 fotka
willbebetter  6. 11. 2013 17:10
kto su oni? to ste nejako podeleni? PS: ked bude po skuskach, rada by som skocila na kavu, hm?
 fotka
teriq  6. 11. 2013 19:50
@willbebetter no sme 5 na odbore a my sme tí, čo prišli na školu, oni sú domáci ale tak tam ide hlavne o jedného človeka, čo intriguje (aj keď nie úplne doslova) hí hí hí aj ja by som rada šla a nemusíme čakať až do decembra na skúškové :p
 fotka
matwejo  6. 11. 2013 23:22
ukckari na chemii idu podcenovat chemikov z STU?

bitch please
 fotka
antifunebracka  28. 7. 2019 16:33
Čo študuješ?
Napíš svoj komentár