Po dlhej dobe som sa rozhodol napísať niečo fakt úprimné, priamo od srdca a dneska ten deň nadišiel. Prišiel deň, kedy napíšem, čo si myslím o veľa ľuďoch na Birdzi. A keďže budem úprimný, budem aj dosť vulgárny. Ale to k tomu patrí. Nebudem to tu teraz strúhať na nejakého slušáka, budem sám sebou.

Na Birdz chodia rôzne skupinky ľudí, no predovšetkým mladí ľudia. Každý z nich je niečím typický, či už tým, čomu sa venuje, akú hudbu počúva, odkiaľ pochádza, čo robí vo voľnom čase, vo všeobecnosti je tu v móde aj škatuľkovanie a potreba ľudí vždy niekam zaradiť. Poznáte to - ten je nácek, tamten je zase fašista, tamten je antifašista, tamten je kokot, hentá je piča, tí sú hippies, hentie sú nymfomanky a tak ďalej, dal by sa spraviť nejaký ten zoznam ľudí, akí tu vlastné sú, možno aj nie sú. Niekto má vždy potrebu si rýpnuť do toho, čo človek vlastne uznáva a čím sa riadi.

Pre veľa ľudí je špecifikom aj ich slovník. Niekto sa vie vyjadriť slušne, no sem tam pustí z úst aj nejakú tú nadávku, len aby dal najavo, čo si o tom myslí, no pri veľa ľuďoch to svedčí aj o ich kvázi inteligencii. Nájdu sa tu aj zaostalejší jedinci, ktorí majú v záľube urážať niekomu rodinu, najmä matku, ktorá tých ľudí priviedla v bolestiach na svet, ale keďže sme na Birdzi, sú urážky na rodinu akceptovateľné a pochopiteľné a dokonca takýchto úbožiakov tu potom aj obhajujú, že možno mali nejaký dôvod urážať tomu druhému rodinu. Hej, možno mali, zvlášť keď ich otec od útleho veku mlátil ako žito. Zvlášť obdivujem tých debilov, ktorí si takých ľudí zastávajú ako martýrov. Možno viete, o kom je práve reč.

Ďalšia zaujímavosť u ľudí tu je ten kvázi, vlastne pseudo-sračkový humanizmus. Prejavuje sa to napríklad vo fórach, ktoré sú zamerané na skupiny ľudí, akými sú trebárs narkomani, feťáci, Cigáni (podľa EÚ, čiže podľa správnosti civilizovanej spoločnosti 21. storočia Rómovia), prisťahovalci, alkoholici a neviem akí ľudia ešte. Hlásajú tu, akí sú si všetci ľudia rovní a je jedno, či sú to Cigáni, černosi, Indiáni, miešanci, Arabi, Židia, je jedno, akú vieru uznávajú - čiže je jedno, či sú to kresťania, judaisti, moslimovia, adventisti siedmeho dňa, mormóni, jehovisti, hare krišna, amišovia a neviem čo ešte... no na druhú stranu si do vás veľmi radi kopnú, keď ste nedajbože nacionalista, nacista, fašista, vlastenec, kresťan, militarista, poľovník - lebo to sa môže, lebo tí ľudia si to skrátka zaslúžia a potom sa tu robia veľké debaty okolo ľudských "práv", ešte väčšia haló vkuse okolo Hitlera (musí mať v takých okamihoch mimoriadnu štikútku, spolu s ostatnými pohlavármi vtedajšieho nacistického Nemecka), pľuje sa tu na všetkých, ktorí vlastne budovali Európu (a je jedno v akom období) a vedú sa vlastne aj reči o tom, aká je história vlastne pičovina a treba žiť v realite. Prebuďte sa - z minulosti sa človek najviac naučí a vyvaruje sa podobným omylom. Niečo hlásate, najmä humanisti, no zároveň proti tomu idete? Čo tak vôbec potom neriešiť, kto čo uznáva a byť teda liberál ako sa patrí - byť zhovievavý voči cudzím názorom? Ale keďže ste tvrdohlaví, tak to potom asi fakt že nepôjde. Skrátka, nelezte druhým do názorov, do viery, do záľub a neviem čoho ešte. Nebyť minulosti, aká bola, nie ste tu ani vy. Ani vaši kamaráti, ani vaša rodina. Buďte vďační za to, že všetko dopadlo tak, ako dopadlo.

Čo ma vie aj uchvátiť, sú rôzne skupinky, ktoré vedú svojský životný štýl. V poslednej dobe sa tu množia vegáni, ktorých môžem v kľude nazvať aj militantnými, lebo tlačiť, vsugerovať do hlavy iného svoje názory, svoj životný štýl a ešte nadávať druhým len preto, lebo jedia niečo iné, mi príde s prepáčením fakt prijebané. Robia sa tu neviem akými odborníkmi na výživu, pritom jediná pravda je tá, že vedia o tom vlastne - piču. Mohli by niečo najskôr vyštudovať, spraviť si aspoň ten doktorský titul a nejaké tie štúdie, potom nech radia druhým, že to je prospešné pre zdravie. Inak, skutočne mám rád mäso, nejdem ho však každý deň. Jem snáď všetko - tak, ako sa na človeka patrí, pretože človek bol, je a aj bude stále všežravcom a nejakí vegáni a spol. tomu nikdy našťastie nezabránia. Každý nech si je, čo mu chutí. Mäso aj tak vládne a tým, že ho nebudete jesť, nezabránite tomu, aby sa nejaká tá krava nezabila, pretože ju zabijú aj tak - či už kvôli koži, kostiam, rohom, alebo ju aj tak podoja. Vy budete slabí, nie ostatní.

Vedia ma pobaviť aj ľudia, ktorí si porobia ešte minimálne 5 fake nickov, z ktorých hlasujú v anketách, sabotujú hodnotenie iných fotiek a blogov (pozdravujem týmto toho kokota, ktorý mi neustále dáva 1 hviezdičku z piatich - bodaj by ťa seklo v krížoch a nevedel si sa už postaviť, ty hovnár), píšu z nich ešte hrdo komentáre, zakladajú diskusie, ankety atď. a hladkajú si popritom svoje genitálie, akí sú machri.

Sú tu aj borci, hrdinovia, ale o nich som v podstate písal vyššie, ktorých môžem nazvať "bojovníkmi proti extrémizmu". Veľa z nich odsudzuje nacizmus a fašizmus už len z princípu, lebo ich to učili na škole. To, že nejaký gruzínsky trkvas Džugašvili zabil omnoho viac miliónov ľudí, to ich nezaujíma. Za všetko môžu len a len Nemci a Hitler. Na iné zločiny sa nepozerá, pozerá sa stále len na lolokaust a na chudáčikov Židov, ktorí museli niekoľkokrát podstúpiť plynovú komoru a krematórium (zombies ftw.). Ale k veci - Stalin vytvoril na Ukrajine v 1933 hladomor, na následky ktorého zomrelo niekoľko miliónov Ukrajincov. Počas vojny posielal do gulagov hocikoho. To nikoho nezaujíma. Lebo to bol Stalin a nie Hitler. Keby Hitler spravil to isté, čo Stalin, riešilo by sa to. Ale pre túto vec by ste si mohli prečítať môj blog "Históriu píšu víťazi". Ten názov už hovorí za všetko. A ku genocídam na Balkáne sa nikto stále akosi nevyjadruje. Lebo USA a jej pätolízali sú in a cool a tak to má byť. To je tá vaša pojebaná demokracia, vy banda zasraná. Iný názor je zlý, najmä ak hraničí so "zakázanými" hnutiami, len ten váš je super a nadradený. To je tá sloboda slova, že? Nezabudnite na vyhrážky, že mi vypálite barák a mňa podrežete ako prasa, sú tu aj takí odborníci.

Posledných pár rokov je veľký trend sa chvastať tým, kto koľko vypil alkoholu (priznávam sa, že som pil, no prestal som, sem tam si dám však pivo, resp. víno, no žiadne patoky z CBA), kto koľko dal marišky a neviem čo ešte a potom to ešte úporne obhajujú (konkrétne trávu), že aká je zdravá a pod. Aha, fajčením cigariet sa uvoľňuje benzén a pri tráve nie? To je fakt super. A že po dlhých prehúlených rokoch nebudete vytretí? Mám pocit, že práve takými sračkami prezentujete svoju megavytretosť. Dneska tráva, zajtra piko! A tí, ktorí si myslia, že užívam kokaín - ste sprostí. A naivní. A nerozmýšľate. A áno, skúsil som niečo, no iba raz. Tráva to však nebola. A priznám si to, narozdiel od niektorých, ktorí nepriamo naznačujú, že majú nejaké to dočinenie s drogami. Tu je tých ľudí dosť a nevedia si to však priznať. Každopádne viem o jedincoch, ktorí o tom hrdo píšu blogy a myslím si, že by sa mali opäť raz prefetovať na druhý svet a bol by od nich konečne svätý pokoj. Možno raz.

Aha, keď som už napísal, že prefetovať sa na druhý svet... máme tu teda tému, keď niekto niekomu praje niečo zlé. V tomto ste niektorí fakt kvalitne pripečený. Keď napr. istý Karol, prezývaný antifunebracka, napíše niekomu, aby mu zomrela mamka do rána, to je ok? To tolerujete? Vy si takéto človeka zastanete? Lebo je to on? Ten váš Karolko? Áno? Ste potom riadne sračky. Keby som to napísal ja, alebo niekto z mojich kamarátov tu, tak to je zločin najťažší. A keď to napíše niekto z vašej bandy, napr. zomri a pod., je to stále v norme. Lebo to napísali oni. Nezabudnite si dať nejakú poriadnu gayparty, priaznivci tohoto. Keď tu dakto napíše babe, že je piča, je to v rámci Birdzu ešte norma, no keď napíše, že bravčová hlava, už to je urážka. Logika level 352662462. Gratulujem, vediete!

V kurze tu je aj rodinkárstvo. Vytváranie skupín, ba až protorodín, kde je vždy na čele nejaká tá pseudoautorita a okolo tejto osoby sú ďalší ľudia, ktorí bojujú nie za svoj názor, ale za jeho názor. A vytvárajú sa tak ďalšie konflikty a konflikty. Mohli by sa však už fakt niekedy pozabíjať.

To je odo mňa asi tak všetko

P.S.: pošlite mi niekedy domov antrax

 Blog
Komentuj
 fotka
gummidge  27. 1. 2013 21:04
"Niekto má vždy potrebu si rýpnuť do toho, čo človek vlastne uznáva a čím sa riadi."

Hej, napríklad prípad vegánstva.
 fotka
horsiq  27. 1. 2013 21:05
 fotka
charis  27. 1. 2013 21:06
Poslednému štvorriadkovému odstavcu udeľujem plný počet bodov.
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 21:10
@gummidge mám naňho negatívny názor, no aspoň nekážem niekomu, aby žral mäso, ale aspoň zvážil, či mu to stojí za to
 fotka
micenzo  27. 1. 2013 21:10
ja sem oznacim @waagbistritz69



nech je tu velky hejt

je tu spomenute veganstvo aj antifasizmus ci ine choroby!
 fotka
matwejo  27. 1. 2013 21:12
ale ved sa nerozculuj tak, .. je to "virtualny svet", je to zbytocne si tym nervy trhat a hadat sa tu ...

a rodinkarstvo a podobne zalezitosti podla mna nejak z natury patria ludom, ja som si uz na to zvykol a nevnimam to ... zaoberam sa ludmi na ktorych mi zalezi, inak som optimista a s nadhladom sledujem tunajsie "konflikty" a podobne
 fotka
poppyseed  27. 1. 2013 21:16
ano vegetariani, ak tak mate radi zvieratka tak im nezerte ich potravu!
 fotka
obliviate  27. 1. 2013 21:17
@poppyseed trávy je dosť
 fotka
defender  27. 1. 2013 21:17
„Od prírody – biologicky – sú ľudia nerovní, niet žiadnej absolútnej podobnosti a rovnosti.“ Rudolf Briška, môj slávny a múdry predok. Tento výrok by si mali vylepiť určité (ne)menované indivíduá nad posteľ asi



A inak sa naďalej čudujem, že sa ti vždy chce do týchto bobkov tuna rýpať a mariť svoj mladý život...
10 
 fotka
salkoo  27. 1. 2013 21:18
@poppyseed najtrápnejší názor aký existuje
11 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 21:21
@defender munícia je drahá tiež, to ma jebe
12 
 fotka
nietimekki  27. 1. 2013 21:22
@antifunebracka je tupý vajgel, on nemôže byť niečim iným
13 
 fotka
horsiq  27. 1. 2013 21:23
@nietimekki jak vieš ?
14 
 fotka
nietimekki  27. 1. 2013 21:24
@horsiq stačí mi to ako sa prejavuje tu a ešte na pokeci napríklad
15 
 fotka
sugy1  27. 1. 2013 21:24
v Karolovi sa mýlite. Len to som chcel.
16 
 fotka
l1me  27. 1. 2013 21:24


@defender bobkov
17 
 fotka
poppyseed  27. 1. 2013 21:26
@salkoo no daj mi netrapny nazor na to byt vegetarianom
18 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 21:27
@majo16 vyhýbačky, ako koľajnice pred Moskvou no tak som klesol, no, aj také veci sa stávajú dooobre vieš, čo si hovoril, nabudúce zo mňa okrem socky sprav ešte niečo iné, nech to má grády tým som dohovoril a odmietam už ďalej s Jeho eminenciou komunikovať! Ave Ja!
19 
 fotka
marleymt  27. 1. 2013 21:29
súhlas s mnohým, čo tu bolo povedané...ja ale zastávam názor, nerozčuľovať sa zbytočne



ináč, @poppyseed nie som vegetariánka, ale netrápny názor je, že jej to napr. chutí, vyhovuje to jej životnému štýlu a cíti sa tak dobre, prečo by potom nemohla byť vegetariánkou?

(to, či to chce alebo nechce vnucovať druhým, je iná vec)
20 
 fotka
forte  27. 1. 2013 21:30
s tým skupinkovaním a "rodinkovaním úplne súhlasím. Kedysi to tu bolo fajn, no teraz je tu utvorená akási skupinka birdzákov, ktorá sa môže prezentovať akokoľvek kokotne, no ak si na nich niekto dovolí niečo povedať už je zlý. Ak niekto mimo tejto skupinky nedajbože napíše/pridá na birdz nejaký ironický príspevok/fotku/fórum, už je danou skupinkou označený za retardovaného/nevyspelého chuja.
21 
 fotka
defender  27. 1. 2013 21:32
@sturmer však aj tvoje sily sú drahá munícia, mal by si sa venovať inakšiemu relaxu ako zbrojeniu proti Birdzu
22 
 fotka
trdelniiiq  27. 1. 2013 21:32
dobre napisane..ale ono, vies.. ked tu kazdodenne na forku precitas kvantum kravin od deti, co sa nevedia zmestit do koze a ktorych rodicia vychovavaju asi takym stylom, ze im dam doma najest a pozdravim a to je vsetko, tak.. potom sa stane, ze clovek to uz jednoducho potrebuje povedat.. ked ti tu 13 rocne decko napise, ze sa reze, lebo jej mama nedovoli chodit vonku, ked jej poza chrbat klame, uteka z domu, etc tak..chyba rodicov, to je jasne ale nie vzdy dokaze clovek zniest tu prekvitajucu demenciu..tym vsak neobranujem tie nadavky ako zomri, skap, a podobne, i ked, ja osobne si nad tym hlavu nelamem a len mavnem rukou



a k tomu hitlerovi a nemecku, tu je zbytocne sa vobec vyjadrovat bol tu raz nejaky fakt, ale fakt neskutocne vzdelany chlapik, resp. skor chlapec, ktory mal podivuhodne znalosti z filozofie, historie a inych oblasti a vyhnali ho ako prasiveho psa len preto, ze inklinoval k niektorym idealom vtedajsieho nemecka..pri tom som s nim vymenil aj niekolko tsiek a dalo sa s nim luxusne porozpravat na hocaku temu..a bolo vidno, ze to nie je ziaden extremista alebo fasista, len bol jednoducho svojsky a nezastaval rovnake hodnoty ako ludia tuna



a v podstate ani nemam co viac povedat, vela si toho napisal uz aj za mna
23 
 fotka
trdelniiiq  27. 1. 2013 21:34
pritom*
24 
 fotka
barky  27. 1. 2013 21:35
Aha, fajčením cigariet sa uvoľňuje benzén a pri tráve nie? To je fakt super. A že po dlhých prehúlených rokoch nebudete vytretí? Mám pocit, že práve takými sračkami prezentujete svoju megavytretosť. Dneska tráva, zajtra piko! A tí, ktorí si myslia, že užívam kokaín - ste sprostí. A naivní.



nwm o tom že by pri fajčení trávy vznikal benzén kedže ide o spalovanie rastliných výťažkov.. dobre sa to ale vyníma ked píšeš sprostí a naivní . dnes tráva zajtra piko.. zas hovor za seba.... niektorí ludia aj ked sa ti to môže zdať akokolvek šialené z trochu duchovnejšieho hladiska a ak ty považuješ seba za slabomyslenú opicu ktorá by mala pokušenie ísť na niečo tvrdšie nech sa páči neodsdzuj iných
25 
 fotka
barky  27. 1. 2013 21:37
teba serie že ťa tu nikto nieje ochotný tolerovať ale ani ty svojimi názormi niesi ochotný tolerovať nikoho
26 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 21:37
@barky dalo sa čakať, že sa ozveš ďakujem za ohlas každopádne
27 
 fotka
barky  27. 1. 2013 21:39
@trdelniiiq asi vygooglim čo tu raz písal ale malo to pramalo spoločné s inakšie inteligentným názorom
28 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 21:39
@barky podľa mňa to je mojim hrubým penisom. Dobre, ale k veci - mňa tu nikto netoleruje? Myslím si o tom toto:



Screenshot
29 
 fotka
trdelniiiq  27. 1. 2013 21:42
@barky nesledoval som ho zas nonstop, ale co som mal moznost komunikovat s nim, vyzeral dost inteligentne a tie znalosti mu upriet nemozes..na mna, aj ked som s nim smaozrejme nesuhlasil vo vsetkom, to som tam ani nepovedal, no inteligentny rozhodne bol a mal aj niektore spravne nazory na zivot
30 
 fotka
trdelniiiq  27. 1. 2013 21:43
bez toho "na mna"*
31 
 fotka
n0win0u  27. 1. 2013 21:43
dost veci tu plati aj mna, aj ked sa dovolim akosi zbytocne a chabo obhajit, ze zabit sa a obesit sa posielam fakt entity maximalneho primitivizmu.



rodinkarstvo tu bolo vzdy a vzdy bude, jednoducho niektori ludia su rozumeju s niekym viac, s niekym menej



ostatok neriesim, kedze ma to nezaujima a debaty o tom nemaju nikdy konca-kraja a hlavne nikto "nevyhra", aj keby to o tom vyhravani byt malo
32 
 fotka
barky  27. 1. 2013 21:43
@sturmer samozrejme.... predstav si tvoj blog sa celkom dobre čítal na niektoré veci som aj kývol ale ohladom ganje by si mohol prestať navštevovať tvoje pseudostránky jasné benzén môže vznikať ale ja nepraktizujem druh fajčenie že si medzi tabak napchám weed.. ja cigarety takmer vôbec nefajčím len ak ma niekto ponúkne si dám.. na to že som závislý feťák dosť obdivuhodné .. a som úplne oroti tvrdým drogám mal somvelakrát možnosť odmietol som... viem že patrím u teba do skupinky v tom odstavci kamaráti byť emusíme ale proste sa mýliš a robíš aj ty sám čo odsudzuješ
33 
 fotka
n0win0u  27. 1. 2013 21:44
a hlavne, netreba vnucovat nazory. mi to pride zase trosku hypokriticke, ale nejdem to riesit ja



vo vela veciach tu mas pravdu a mna to neboli
34 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 21:47
@barky toto celé tu je PSEUDO-PORTÁL, nejaké pseudo stránky - čo tým myslíš, myslíš tým stránky nejakých radikálov? A sám sebe sa divím, čo tu vlastne ešte robím. A čo také robím? Sám som sa priznal, čo som všetko robil. Najhoršie asi bolo to moje nadmerné ožieranie. Čo sa týka fajčenia, bol som príležitostný fajčiar (a aj to som si iba vypaľoval hubu a za celý život možno 20 cigariet, čo nie je tak strašné, ako keď si dakto dá za celý deň 5 krabičiek). Ožratý som nebol ani nepamätám.
35 
 fotka
nixxina  27. 1. 2013 21:47
stale ale stale ma uvidivuje chut riesit tieto picoviny



normalne to nedokazem pochopit ako niekoho moze nasrat tento portal natolko, ze napise dokonca o tom aj BLOG



no proste... bavim sa
36 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 21:48
@nixxina mňa vždy udiví, ako niekto s niekým spolupracuje na fiktívnej samovražde
37 
 fotka
barky  27. 1. 2013 21:50
samozrejme že stránky radikálov mne nerobí problém ani názor druhej strany prikyvujem že to poškodzuje pamäť ale niekedy sú tam také sračky a nepravdy že mi je do plaču



ale na to že je to pseudoportál si sa pekne rozohnil
39 
 fotka
acvd43xa7w  27. 1. 2013 21:54
ahoj, volam sa Mirka, nic sa mi nechce, ale rada by som sa zapojila do nejakej rodinky, kde sa ma budu ludia zastavat nech napisem akukolvek picovinu!



poziadavky posielajte do sprav. dakujem



jo, a strumer, nic v zlom, ale tiez mam pocit, ze moc nerespektujes nazory, ktore sa nezhoduju s tym tvojim. ale prakticky si mi ukradnuty, lebo s tebou nemam nic spolocne, takze si rob co len chces, znasilnuj ovecky, behaj po oblacikoch, obliekaj sa do zenskych siat... jo, a este si mi neposlal tu fotku svojho hrubeho penisu!
40 
 fotka
depropex  27. 1. 2013 21:58
ak si tým USA chcel povedať že ich tu niekto akože uznáva tak si totálne mimo brácho ja som jeden z 1% ľudí na SR ktorý nemajú komplexy z celej USA a ktorý nemajú hysák len čo sa to slovo povie.



V niečom nesúhlasím, ale...



čím ďalej som čítal tým viac som súhlasil, posledné odstavce si teda do bodky vychytal, tu si ludia trénujú riťolezectvo na najvyšší level a neobťažujú sa tvoriť si svoj názor, keď môžu len obhajovať kamaráta



ale to máš tak aj s tou trávou, ten čo húli si to bude obhajovať stoj čo stoj...



ale článok mi pripadá jak ja pred 3 rokmi keď som mal ešte komplexy a jebalo mi no offence, ale pripomínaš mi mňa, svojou horlivosťou
41 
 fotka
loriana  27. 1. 2013 22:00
poviem otvorene, bojím sa Ti napísať svoj úprimný názor - na čokoľvek. Nie si tolerantný typ. Ak má niekto iný pohľad na vec, UBIJEŠ HO SLOVAMI !

Pošlapeš a zosmiešniš.

Poradím Ti, vyber sa ako žoldnier bojovať do OZAJSTNEJ VOJNY. Nie tu s deťmi na Birdze. Potom opíš svoje zážitky. rada si ich prečítam.
42 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 22:02
@acvd43xa7w Bude!!!
43 
 fotka
greenbunny  27. 1. 2013 22:07
no už ked som to prečítal tak si aj koment dám



škatulkovanie neškatulkovanie do nejakej škatule každý patrí...

pseudohumanistov zatracuješ, že jedných by bránili a druhých za ich presvedčeni odsudzujú, ale nacionalisti sú to isté... len kričia z opačného brehu

neviem čo si ty, ale obraz o neofašíkoch si robím z tých čo poznám a tí radi druhých buzerujú a vyvyšujú sa. presne ako tí, ktorých v blogu kritizuješ takže nikto si nie je nikumu nič dlžný akurát že jedných je viac tak majú v diskusiách prevahu.

hitler/stalin kto hovorí že jeden bol dobrý a druhý zlý?? nemohli byť obaja kkti. ale tu sa nikto nehrá na červenoarmejca a nepretŕča tu červenú armádu ako to robíš ty s ss a wehrmachtom(čo neznamená, že ich hneď aj odsudzujem, aj veľké veci vedeli robiť, ale na druhej strane tiež čisté ruky nemajú) a hovor čo chceš zečiatok vojny majú na sveodomí nemci, čo by bolo keby... je zbytočné riešiť.

ak odsudzujem holakaust tak nemôžem aj balkánsku vojnu?? ale je trápne tie dve veci porovnať. okolo seba ani nebežali

k drogám... sa vyznáš to hej. tráva že vedie k piku, to nevim kde si zobral ale tak to nie je. zaujímalo koľko tých "feťákov" poznáš ked vieš spraviť takýto záver

a s fejknickmi súhlasím. mastiči ega čo asi nemajú do čoho pichnúť...
44 
 fotka
depropex  27. 1. 2013 22:07
@acvd43xa7w môžeš so mnou ! už sme všeobecne známi tým že sa len obhajujeme a sme taký rodinkárski, tak ja teraz s tebou súhlasím že sturmer si trochu protirečí toleranciou



teraz súhlas v niečom ty so mnou , najlepšie vo všetkom !
45 
 fotka
acvd43xa7w  27. 1. 2013 22:08
muzske sluby (ach)
46 
 fotka
acvd43xa7w  27. 1. 2013 22:09
@depropex okej, tak teba si pisem na zoznam



niekto dalsi?
47 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 22:19
@depropex keď mám potrebu, vykričím sa
48 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 22:20
@loriana ja by som s kľudným svedomím šiel do nejakej, ale len za svoju krajinu a nie cudzie záujmy (NATO a spol.)
49 
 fotka
sugy1  27. 1. 2013 22:22
@miruska sak ja, no nie?
50 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 22:23
@greenbunny neofašizmus neexistuje. To by si mohol vedieť. Tými vecami, ktoré mi píšeš, by som si nebol taký istý, lebo nedávno tu bola diskusia, kde sa jeden človek vyjadril tak, nepriamo, že civilizácia bola ako keby iba od 39 do 45 a ostatné genocídy tým pádom neboli v rámci tejto civilizácie. Takže, asi tak. A čo sa týka tej trávy - koľko poznám expertov, čo boli na zeline a jedného dňa už demontovali žiarovky v bytovke
51 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 22:26
@depropex ja si kľudne vypočujem názory druhých, pokiaľ do mňa nezačnú pre istotu vŕtať, alebo mi to niečo vnucovať. To ma vždy dojme.
52 
 fotka
greenbunny  27. 1. 2013 22:37
tak neonáckovia?? ako sa nazývajú tí ktorí podporujú odkaz nacistického nemecka??

hej to som čítal a tiež som s ním nesúhlasil. lenže to neznamená že sa má holokaus bagatelizovať

to nebola vina trávy. kto je zvedavý skúša a ak je sprostý tak to nezvláda. vina nie je v látke. po jednom-dvoch razoch sa na ničom nestávaš závislí a ani ťa nič nenúti ísť k tvrdším veciam.
53 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 22:41
@greenbunny neonacisti, slovo "nácko" mi príde ako keby odvodené od mena Ignác (Ignácko, Nácko, atď.).



Okolo holokaustu je iba zbytočne veľké haló a neviem, ako tá téma môže tak niekoho strašne dojímať, zvlášť, keď nikto z jeho rodiny s holokaustom nemal nič spoločné.
54 
 fotka
yosef  27. 1. 2013 22:47
som, da sa povedat nestranny pozorovatel a citatel a z tvojho blogu je citit nenavist hadam ku kazdemu okrem hitlera to čo si skušal nebol kokain, bol to cukor s paralenom a mierne ti to narušilo tvoju neuronovu spojenia v mozgu inak som z rady dalsich dlhodobych uzivatelov marihuany ktori nepresli k tvrdym drogam ako inteligentny clovek by si mal vediet ze to nie je o drogach ale o osobnosti...
55 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 22:49
@yosef taká otázka menšia - prečo ZRAZU napíšeš na konci



"ako inteligentny clovek by si mal vediet ze to nie je o drogach ale o osobnosti..."
56 
 fotka
elemia  27. 1. 2013 22:49
zaujimavy blog. s mnohymi vecami suhlasim. rovnako ma irituju, hlavne ked si predstavim, ake to tu bolo fajn pred cca 5 rokmi.

no na moj vkus je to napisane prilis ostro a nenavistne. a nenavist rodi dalsiu nenavist. nadavanim na nich neodstranis ich nadavanie a zakerne spravanie.

akosi verim (mozno naivne), ze ak budem mila aj k tym, ktori ma maju (casto bez priamej priciny) v zuboch, tak prinajmensom ich prestane bavit byt tak zli...



a co ma pobavilo bol lolokaust
57 
 fotka
greenbunny  27. 1. 2013 22:50
ignácom sa na dedine hovorí Náco



veľké heló?? tak za 4-5 rokov zakrútilo krkom viac ako 5mil ľudí. to je slušné haló, v histórii ľudstva zatiaľ neprekonané(čo do počtu mŕtvych)...

si písal vtedy že prečo španielov neodsudzujú za J ameriku, ale toľko ľudí nepobili. viac pomrelo na choroby lenže tie by sa tam pri objavovaní dostali tak-či tak.

a inak hovorí sa tomu empatia. keby jej mali ľudia aspoň o trošku viac svet by dnes vyzeral inak
58 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 22:51
@elemia Nie je to ofenzívne... a teraz choď do piče!!!!



59 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 22:52
@greenbunny k tej štatistike by som niečo napísal, ale začala by sa vlna útokov na mňa



Veľa chorôb doniesli do J Ameriky práve Španieli.



Počas hladomoru zakričalo viac ľudí, než počas holokaustu
60 
 fotka
elemia  27. 1. 2013 22:54
toto bolo ale dost hnusne a odveci. alebo nerozumiem tvojmu humoru.
61 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 22:55
@elemia nebolo to odveci, však si sama napísala, že



"no na moj vkus je to napisane prilis ostro a nenavistne. a nenavist rodi dalsiu nenavist. nadavanim na nich neodstranis ich nadavanie a zakerne spravanie."



-tak som iba svojim spôsobom podpichol. Neber to ako útok na tvoju osobu, nemám proti tebe nič!
62 
 fotka
elemia  27. 1. 2013 22:59
no na moj vkus to boli prilis silne slova k tomu, ze som vyjadrila svoj nazor na to, akym stylom si to napisal. podotykam slusne...
63 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 23:00
@elemia v TSke ti pošlem adresu, môžeš ma nechať odstrániť
64 
 fotka
ygor  27. 1. 2013 23:04
Suhlasim v niektorych bodoch, v niektorych sa nezhodneme, ale myslim ze tak to tu chodi.



A myslim ze nadavat niekomu za to, ze nadava je dost na hlavu postavene.

Ale pacil sa mi clanok Povedal si v podstate to co som aj ja chcel uz davnejsie spomenut, len by som to asi takto neformuloval, ale hlavne by som na to nemal chut, spisat to vsetko, takze dakujem za usetreny word space
65 
 fotka
yosef  27. 1. 2013 23:05
@sturmer vieš asi prečo? lebo slabsie povahy su podla mna nachylnejsie k uzivanie drog a možno este preto ze vyznieš ako inteligentny clovek s dost neortodoxnymi nazormi ale zaujimave ze v nemecku sa hanbia za svoju historiu a ty sa fotis jak kokot v nemeckej uniforme z 2. sv. v.
66 
 fotka
elemia  27. 1. 2013 23:06
postaci mi, ak ma tam uz nikdy nebudes posielat. ani na mna mierit ine vulgarizmy.
67 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 23:07
@yosef



Poznám plno Nemcov, aj starých vojakov Bundeswehru, ktorí sú hrdí na to, že ich otcovia slúžili vo Wehrmachte a bojovali za NIEČO.



Ty si myslíš, že ja tú uniformu mám len tak na parádu? Asi si ešte nepočul o reenactingu...
68 
 fotka
yosef  27. 1. 2013 23:19
@sturmer ja nepoznám žiadnych nemcov a starych vojakov ale videl som prednedávnom dokument kde si žena nechala podviazať vaječníky pretože sa bála že otehotnie.a vieš prečo sa bála že otehotnie? pretože jej dedko bol pohlavárom SS a bála sa že stvorí také monštrum ako bol on.a to nie som žiadny židomil ani sa nezastávam stalina a inych genocid ktore neboli tak medializovane ako prave tato a ano viem ze su rozdiely medzi vojakmi SS a vojakmi wehrmachtu. nepocul ale domnievam sa ze je to nieco ako znovuodohranie dolezitych bitiek
69 
 fotka
bebekex  27. 1. 2013 23:20
@elemia z toho si nič nerob,aj mna už bezdovodne urazil. proste mávni rukou
70 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 23:22
@bebekex "urazil"
71 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 23:23
@yosef zase tá TV? Čo tak viac čítať?



A áno, reenacting je vlastne rekonštrukcia nejakej historickej udalosti.
72 
 fotka
yosef  27. 1. 2013 23:35
@sturmer prepač telly nemame a slovensky pisane knihy su odo mna vzdialene par tisic km,až na par klasik od verneho ale stale neviem čo to ma spoločne s odkazom 3.riše
73 
 fotka
sturmer  27. 1. 2013 23:36
@yosef nemusíš ma tagovať, mňa to upozorní na to obdobie sú jednoducho dosť sporné názory...
74 
 fotka
acheraya  28. 1. 2013 00:35
"V kurze tu je aj rodinkárstvo. Vytváranie skupín, ba až protorodín, kde je vždy na čele nejaká tá pseudoautorita a okolo tejto osoby sú ďalší ľudia, ktorí bojujú nie za svoj názor, ale za jeho názor."



aj ja som si to všimla, ale som to nevedela takto pekne pomenovať!

a ešte aj to, že keď niekto nový/mladý pridá nejakú fotku, ľudia ho znesú pod zem, ale keď prakticky rovnakú pridá niekto z "protorodiny" tak je neviem aký úžasný swager a pod. a nik si nedovolí napísať hejtujúci koment, lebo je to "zázrak" a elita birdzu.
75 
 fotka
mayo911  28. 1. 2013 00:45
že vás to baví ľudia.
76 
 fotka
mamradadeli  28. 1. 2013 05:37
ısla som napısat to co uz je v poslednom komente...
77 
 fotka
wicki  28. 1. 2013 08:02
V podstate si to zhrnul a čo sa tej časti o Hitlerovi týka... tak svet bol naposledy v úplnom mieri okolo 3000 rokov pred naším letopočtom, odvtedy sa vždy niekde bojuje, genocídy sa dejú každý deň, je milión dokumentov, filmov, atď., ktoré o tom pojednávajú a nielen holokaust,ale každá iná genocída je trestuhodná vec. Ale netreba zas obhajovať ani ten, smutné je, že o tých ostatných sa nehovorí až tak, ako o holokauste.

A keď sa na vec pozrieme z historického hľadiska, tak nemecká armáda bola fakt výborne vycvičená. Veľa z nich umrelo kvôli tomu,že zatiaľ čo čím viac sa darilo ruskej armáde tak tým menej im do toho Stalin kecal... Hitler robil presný opak.
78 
 fotka
kokosovyorech  28. 1. 2013 11:41
Suhlasim s tebou, pekne si to napísal
79 
 fotka
teriq  28. 1. 2013 13:22
80 
 fotka
lenuska175  28. 1. 2013 13:27
a s Ruskom a Hitlerom súhlasím, pozastavovala som sa nad tým už viac krát



birdz je už priveľmi interný a tie skupinky ma nebavia, aj na mojom birdzi už sú niekedy také veci, úplne wtf
81 
 fotka
uspavanocka  28. 1. 2013 13:42
suhlasim hlavne s tym ze tu kazdy posiela kazdeho sa zabit a nikto na to nic nepovie, maximalne sa este ostatni zasmeju. a to ze sa tu uplne bezne urazaju rodicia inych tak to uz je fakt moc, akurat vcera som nieco take citala v komentoch a bola som z toho zhrozena lebo keby niekto hento napise na moju mamu alebo ocina tak by ma to urazilo viac ako hocaka ina urazka..

no a to ze najcoolovejsou vecou birdzu je brat drogy to ma tiez dostalo. vzdy ako su fora o alkohole o trave o drogach neni tam nic ine iba chvaly co uz vsetko vyskusali. trapas najvacsi.
82 
 fotka
antifunebracka  28. 1. 2013 16:55
ja nadavam vzdy len tej najvacsej spodine ludstva. to, ze na ich cele si ty a nietimekki, uz neni moj problem. tvoje nazory nikoho nezaujimaju, si iba sprosty, zakomplexovany a zbabely pes, co na nete steka, ale v reali nekusne. nackovia od hanby chodia po kanaloch, len ty si natolko zaostaly, ze sa tym vystatujes a lubi sa mi, ako si sa tymto blogom strapnil sam bez mojej pomoci si 0, rovnako ako vsetci ludia, co tomuto pasqilu dali viac nez *
83 
 fotka
mayben  28. 1. 2013 17:33
@antifunebracka ako diiiky Kajo aj ja som dala napr. 5* ...ehm...i keď ťa mám mocne rada! .....ale ostatné veci kus trafil... (btw, to nadávanie na rodiny fakt nemusiim..a od teba sa mi také veci špeciálne nepopáčujú.. )
84 
 fotka
antifunebracka  28. 1. 2013 17:53
@mayben ale ty zas extremne naivna a oje... oklamatelna, tam je zas ten problem
85 
 fotka
mayben  28. 1. 2013 17:55
@antifunebracka nebuď hnevlivý
86 
 fotka
sturmer  28. 1. 2013 19:55
@antifunebracka Na nete štekám a vonku som ticho? Dobre, prídem ťa navštíviť. Dúfam, že budeš doma. Predtým ti zavolám ešte, nech sa uistím. Neschováš sa, je ti to jasné dúfam.
87 
 fotka
husky  28. 1. 2013 20:41
88 komentarov? to som nemohol nechat iba tak
88 
 fotka
nixxina  28. 1. 2013 20:42
again and again
89 
 fotka
majo16  28. 1. 2013 21:56
@antifunebracka jj my sme dosratí , hlavne že sme ťa každý osobitne vyzvali vyriešiť si ak más s nami nejaky osobny problem. Vzdy si bol internet hero a mne si napisal ze mam 50kg sa zamysli trochu predtym co napises nieco.
90 
 fotka
caviarcowboy  29. 1. 2013 10:19
vy sa musíte veľmi nudiť...
91 
 fotka
antifunebracka  29. 1. 2013 17:05
dojdi este dnes ty suka zesrata a zober aj maja, hoci je podla teba prilis zmierlivy nacek
92 
 fotka
sturmer  29. 1. 2013 20:05
@antifunebracka Áno? Zesratá? Dooobre
93 
 fotka
horsiq  29. 1. 2013 20:07
@antifunebracka @sturmer už vám to mece načisto ?
94 
 fotka
sturmer  29. 1. 2013 20:08
@horsiq skôr jemu, on si myslí, že keď ma 184, že sa poseriem na mieste a ujdem
95 
 fotka
antifunebracka  30. 1. 2013 18:41
@horsiq mne? tuto panko po vikendoch pobehuje po lukach prezleceny za nacka a potom v noci sti do postele☻
96 
 fotka
mousi  27. 2. 2013 21:46
si vystihol
97 
 fotka
poke  13. 4. 2013 17:59
chcel som k tomu už dávnejšie vyjadriť, ale akosi som na to pozabudol, ja len že tento blog o birdzi je asi najpravdivejší a najlepšie rozpísaný aký som kedy čítal... úplne súhlasím s každým jedným slovom (okrem týchto hitlerovských vecí, ktoré ma nikdy nebrali a týchto nackov, nenackov som nikdy na birdzi nevnímal), tento portál sa delí do dvoch kategórií a možno viacerých, len ja vidím dve: elita - ľudia, ktorí môžu povedať, napísať, urobiť hocičo, sú neomylní a aj keď urobia nejakú uberkokotinu už to všetci považujú za srandu a potom tá druhá: ľudia ktorí spomínanej elite nevyhovujú a najradšej by mali podľa ich slov z tohto super portálu odísť..



niet čo dodať, len som nadšený, ako si všetko vyjadril, čo som už dávno potichu myslel, aby ma tu nezlynčovali za názor, ktorý sa ani zďaleka neopiera o ich ideál birdzu
98 
 fotka
takatah  5. 8. 2013 01:19
Som na birdzi nová, pomohol si mi troška sa zorientovať. Vďaka!
99 
 fotka
rayennn  25. 4. 2014 22:07
@sturmer ty uz sice na birdz nechodis ale ak by si prišiel niekedy chcem ti jednu vec vysvetlit..... Hitler, ktorého pravdepodobne uznavas (to ti nevycitam), bojoval v prvomrade za prava zvierat, am bol vegetarian, ty nepijes ty nefajcis ale mäso ješ, Hitler tiež nepil nefajcil ale bol aj vegetarian, nacisti zacali s dobytkom zaobchadzat veľmi dobre a Hitler po vojne ak by vyhral, chcel časom zakázať konzumovat mäso, a po 2. svetovej bol Stalin pre Západ prekážka jak Hitler, ale to uz je tvoj názor ná Stalina, ja osobne uznávam aj hitlera aj stalina nemali bojovať proti sebe a Stalin by keby sa rozhodol trošku zmeniť bol podobný Hitlerovi podľa mňa mali byť spojenci dal by som svoj život za to aby existovalo ZSSR a zároveň mám prsteň so železným krížom a chcel by som aj aby vyhral Hitler aj keby som tu možno teraz nebol, .... To asi všetko ale podstatné bolo to mäso Hitler povedal ze človek mäso nepotrebuje a bez tepelnej úpravy by ho len ťažko jedol - pasomnica, ......... Ak by si toto čítal tak si to premysli s tým mäsom ja som vegetarian chodím na box a mám super svaly oproti ostatným len treba vedieť s tým žiť, ale so zvyškom súhlasím, neuznavam cigánov, židov, nenávidím USA, akazal by som drogy pod trestom smrti, enechapem kde to žijem keď vidím 15-rocne mamky, antifunebracka je kokot a ľudia by mali žiť aj z histórie a nie zabúdať ná nu ale mať uctu a zachovať mmorálku a mali by pracovať nie jak dnes niektori tvrdia ze zivot je o zábave..... Ale s jedenim mäsa som jednoznacne proti...
Napíš svoj komentár