Minule na zemáku keď učitelka skúšala sme ja a Romqaqa spísali v čom sme podobné. Ani neviem jak nás to už napadlo. Ale proste, keď sa nudíš nie je čo riešiť.

Ako prvé je že máme krásne hnedé oči. Málo ľudí má také pekné oči =P , to len my dve (bacha na to =D) . Potom sme októbrové deti. Romqaqa je odo mňa len o 5 dní staršia.. Podobná farba vlasov, a nikdy nám nedržia slúchatká v ušiach (vždy dlho s nimi bojujem keď idem do školy ).

Ďalej máme rovnaké opasky , perá, gumičky ... Ha ale trepali sme také hovadiny čo máme rovnaké je že Oňíčka (ja) sedí s Romqaqou a Romqaqa sedí s Oňíčkou. Tiež spolu sedíme aj na angline. Ale keď som už pri tých predmetoch neznášame fyziku , prírodopis a dejepis. Ale milujeme výtvarnú... Len nám lezie na nervy že väčšinou na zemáku nás dve vyvolá čítať .. Nahlas! ! ! Vrr vtedy mám nervy... Ale sme , , vynikajúce´´ v orientovaní na mape ! ! ! To nám skrátka ide.

Radi reklamujeme značku Topvar (pre nezasvetených.. Značka piva).. Ešte k tomu čo neznášame . Neznášame zubárku a inekcie (ale nebolia nás..). A čo máme radi, tak to je to, že radi čítame knihy, plávame , korčulujeme a zo všetkého najviac máme radi farby.

Keď sme rozmýšľali čo je na nás podobné zistili sme že máme aj podobné myslenie...

Môžem povedať, že veľa vecí robíme spolu, vymýšlame rôzne haluziny a tiež aj keď je nejaký problém vždy sa navzájom podržíme. Som veľmi rada že mám kamarátku Romqaqu , ktorá mi veľmi pomohla aj prdnedávnom. Skrátka kamarátsky ťa lóbim ...

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
shemy  5. 4. 2009 09:38
a zabudla si že ty si sa narodila 28.3. a meniny máš 28.2. a ja som sa narodila 23.2. a mám meniny 23.2. ..
 fotka
sonuliq  5. 4. 2009 12:53
@shemy ale na to sme si ani v škole nespomenuli
 fotka
shemy  5. 4. 2009 19:04
@Soniluq nie ja som to v škole hovorila
 fotka
sonuliq  5. 4. 2009 19:08
@shemy to by som tam mala napísané
Napíš svoj komentár