Ráno som sa zobudila až na obed. Bolela ma neskutočne hlava a začala som si prehrávať udalosti večera a noci v hlave.
Bola som nahnevaná na seba, že som s ním niekam išla a hlavne na neho. Vypla som mobil keby sa mi náhodou pokúšal volať.

„Toto nemôže byť pravda ja som vedela, že to nedopadne dobre“ vyšla som z postele a namierila si to do kúpelne.
Keď som sa postavila pred zrkadlo zhrozila som sa a radšej som si dala sprchu.
Potom som celý deň preležala v posteli a pozerala telku.

Celý nasledujúci týždeň prebehol v celku pokojne. Martina som ani raz nevidela. S Leou sme sa chodili kúpať každý deň lebo bolo neskutočné teplo. Celý deň sme preležali na kúpalisku a večer sme chodili na zmrzlinu a prechádzali sme sa po meste. Žiadne diskotéky, nič.

V piatok ráno ma vyhnala babka do obchodu keďže som u nej teraz bývala tak som musela poslúchať. V obchode som stretla Leu a po ceste som jej povedala, že mi písal Martin SMS, že sa vo mne sklamal.
To je ale kretén, zahlásila Lea.
Typický chlap, ožerie sa a potom je z neho úchylák, začali sme sa smiať.
Dnes musíme ísť von, na diskotéku alebo niekde do baru si sadnúť
Tak dobre, povedala som a šla som domov
Už sa teším, zakričala Lea a tiež išla svojím smerom.

Upratala som izbu a vyvenčila psa a začala sa chystať von. Sprcha, hodinový výber oblečenia, make – up... O 20.00 som bola hotová a volala som Lei, že prídem o pól hodinu pre ňu.

Keď sme stáli pred clubom a čakali v rade, v duchu som sa modlila aby tam nebol Martin. Lea ma v tom chytila za ruku a ťahala dnu. Odložili sme si bundy, objednali prvý pohárik a šli na parket. Bolo tam viac než dosť ľudí a ja som už aj zabudla na Maťa a užívala si tanec.

Po 2 hodinách som už nemohla a potrebovala som pauzu. Vyšla som pred club si zapáliť a Lea išla po ďalšie drinky. O 5 minút stála už pri mne a zrazu išiel okolo clubu Martin aj s nejakými kamošmi. Ani si ma nevšimol a išiel dnu. Bola som ako vzduch. Iba som na neho čumela ako taký idiot. Dofajčila som a išli sme na parket. Snažila som sa zabudnúť ale tancoval hneď pri nás a ja som mala chuť riadne ho nakopnúť.

Nemala som nervy na neho a tak som si šla sadnúť k baru. Lea prišla o chvíľu za mnou. Pili sme čo nám sily stačili a po 5 poháriku som mala dosť. Lea zahlásila, že ideme domov. Tak odišla a ja som išla ešte pre bundu. Ako som sa snažila pretlačiť sa von z clubu vrazila som do Martina. Musela som vyzerať dosť ožrato lebo sa divne zatváril a ja som iba zamumlala Sorry a snažila sa vypadnúť.
Konečne som bola pred clubom a v tom za mnou vyšiel Martin. Nechápavo som na neho zazerala, keď som sa uvedomila vybrala som sa preč. On ma však chytil za ruku a začal po mne kričať.

To čo malo znamenať pred týždňom?
Čo po mne ziapeš ty debil toto si nedovoľuj, kričala som pre zmenu zase ja.
Nie si taká naivná ako sa tváriš. Že nechcem/nemôžem sa zamilovať určite pachtluješ s každým druhým.
Omyl, s KAŽDÝM milý Martinko len s tebou nie. A tebe to môže byť jedno aj keby som spala s každým v tejto pojebanej dedine. Už ťa nechcem nikdy vidieť rozumieš? NIKDY!!

Odišla som nahnevaná a najradšej by som niečo rozbila. Po chvíli sa mi ale tlačili do očí slzy. Nedokázala som to zakryť a tak som tomu nechala voľný priebeh. Zastavila som sa pri dome a volala Lei. Povedala som jej čo sa stalo. Išla som domov, sprcha pyžamo spať. To boli asi 2 hodiny ráno. O 5 ráno som bola už hore a nemohla zaspať. Išla som si teda uvariť čaj a späť do postele. Premýšľala som čo budem robiť.

**************************
Dnes trochu dlhšie, keď už sú tie Vianoce. Krásne Vianoce všetkým

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  27. 12. 2010 17:44
rozchody-neprijemna cast vztahu☻
Napíš svoj komentár