Január mi príde ako pondelok. Aby som bol úplne presný, aj september mi príde ako pondelok! Predsa len ten január, nemám rád o troška viac.

Určite to všetci poznáte, keď behom toho vianočného kľudu sa to zrazu, ako mávnutím čarovného prútika všetko pustí a skončí to až niekedy v júny. Pre tých narodených pod šťastnou hviezdou to zvykne končiť už v priebehu mája. A pre niektorých smoliarov to neskončí nikdy.

Ale ten január, to je asi ten najhorší mesiac, fakt pre mňa osobne už zopár rokov, vždy to začne skúškovým obdobím v škole. A pritom v tom septembri si vždy poviem: „Budem sa učiť postupne a konečne zažijem krásny január!“

Aj teraz som si to povedal a nič z toho, dnes som dostal prvé FX v tomto roku, no ešte nie oficiálne, ale čochvíľa to v Aise vyskočí a budem celý bez seba
A to som sa tešil, že možno by som stihol medzi dvoma semestrami pár dní na lyžiach, no asi na to môžem zabudnúť. Nie kvôli škole, ale kvôli môjmu chrbtu – konkrétnejšie kvôli platničke, ktorá je tak nešikovne posunutá a vždy v týchto zimných obdobiach mi robí v živote neplechu. Dokonca som si už zvykol, že v lete na mňa ľudia ukazujú prstom, že či mi hrabe, že nosím tielko. Ale jedno dobré prefúknutie a som na pár dní mimo. Ale o tom, som nechcel písať, len chápete, nemám sa komu posťažovať (no možno by som sa aj mal, ale potom vyzerám ako troška a to nerád)

Úprimne.. som zlý preto, lebo zimu a sneh mám rád od 23.12 a zvyčajne to končí 6.1? Áno od Trenčína vyššie mám rád sneh a zimu vždy a všade No len tu Bohom zabudnutej a spomalenosťou prekvitajúcej G*lanty - tú zimu naozaj nemám rád.

Zajtra mám budík na 7:17 aby som sa už od 8:00 dokopal k učeniu. Som jediný, čo si dáva, také nezvyčajné časy na budenie? Napríklad keď vstávam na 5:00, tak väčšinou si dám budík na 4:57 alebo 5:02. Minule si to kamoška všimla a povedala, že som mimo. No možno aj som, inak by som dnes tú skúšku dal. Pekný večer.

 Denník
Komentuj
 fotka
farfala  8. 1. 2015 17:15
presne taky isty vztah prechovavam aj ja k januaru... mne sa chce niekedy az plakat po Vianociach, po dvoch tyzdnoch nicnerobenia, kruty navrat do reality... ale zimu mam rada! aj ked nelyzujem... ale sankovat by som sa sla, len by som sa uz citila trapne, som stara... ked sa chcem ucit od 8,00 vstavam o 6,00 a kukam tie dve hodky telerano, ktore ma presvedci o tom, ze v telke davaju blbosti a presvedcim sa, ze som rada, ze sa mam co ucit
 fotka
tikalok  8. 1. 2015 22:26
Je to zaiste tak, presne dnes som počul ujčeka hovoriť: bude to v januári..ee..v pondelok
 fotka
rom4n133  8. 1. 2015 22:35
@farfala no ja radšej upratujem, než pozerám telku.. lebo fakt strašné hlúposti @titalok pozdravujem ujčeka
 fotka
bjur  11. 1. 2015 16:20
@2 mne sa to nikdy nestalo/nestáva, ale dnes som sa pýtala sestry, či je to divadlo 16.pondelka. Asi to máš ty na svedomí.
Napíš svoj komentár