1. Je rozporuplný a každý deň iný. Ak by som kdekoľvek uvidela článok s názvom : "10 dôvodov.../7 vecí.../8 zaručených tipov.../12 polôh pre zaručený orgazmus.../..." rozmýšľala by som nad tým ako ho ignorovať a zbytočne sa po rozkliknutí nenasrať. Väčšinou to však nedokážem a kliknem na článok, ktorý zázračne zmení môj sexuálny, sociálny, ekonomický, partnerský... život. No a potom sa naseriem. Na druhej strane si poviem, že musím mať taký článok aj ja. Rozporuplné. HA.

2. Rada sa nasieram. Naozaj si vďaka svojej veľmi mizernej fyzikálnej predstavivosti (terminus technicus) neviem predstaviť napríklad Veľký tresk... ako ono to dáva zmysel, ale ja ho nebadám. No a tak isto si neviem predstaviť kde inde ako v živote sa človek môže nasrať. Je to hrozne uspokojivý pocit, ktorý vás odbremení, uvoľní a vôbec ak sa naseriete len tak na svet, alebo že ráno neviete nájsť dve identicky farebné ponožky a nikomu tým neublížite tak sa neskôr oveľa lepšie zvládajú krízovejšie situácie. Asi.

3. Láska. No fakt. Ona môže byť tak krásna a robiť vás šťastnými. Vážne. Ak ste čerstvo zamilovaní nie je nič krajšie. A ak ste už menej čerstvo aj tak to môže byť fajn. Napríklad keď vám niekto nosí kvety a raňajky do postele, hladká vás, stará sa o vás a nevadí mu že nie vždy máte oholené nohy, alebo že sa stále škrábete na genitáliách (ženy zamyslite sa toto by sme mali tolerovať). No a ak ste nešťastne zamilovaní, opustení a tak... tak sa vráťte k bodu 2.

4. Úspech a neúspech. Aby sa nepovedalo, že som úplný idiot a myslím si že v živote sú úplne najviacfajn debilné nadpisy, cholerizmus a láska, tak vám poviem niečo o blikačkách. Vždy ak sa mi niekto spovedá, alebo ho niečo trápi poviem mu o blikačkách. Možno aj vás niečo trápi, alebo ste smutní, alebo sa proste niečo posralo. No tak nezabudnite na blikačky- úspech a neúspech. Vždy keď sa mi niečo podarí beriem to ako bliknutie, že idem správne a naopak. Je hrozne uvoľňujúce zistenie, že neúspech nie je katastrofa ani sa za to nemusíte týrať a trápiť, ale že je to len blik, ktorý vám chce povedať aby ste išli inam. Prisahám, že vám toto zistenie (ak ste to nevedeli, ale asi nevedeli, lebo ak by ste vedeli, neklikali by ste a článok aby ste sa dozvedeli prečo milovať život) prinesie neuveriteľnú úľavu do vášho života a to je super, lebo život prináša také situácie kedy blikačky potrebujeme. A to je sranda.

5. Emócie. Isteže už sme si tu spomenuli lásku a hnev. Lenže ja som veľmi emocionálny človek. Neviem si predstaviť, že by som neprežívala takto intenzívne. Iste prináša to mnoho starostí, ale oveľa viac radostí. Skáčte do mlák a tešte sa, stavajte snehuliakov, plačte pri romantických filmov (no..proti gustu..), jedzte čokoládu, padnite na hubu a prežívajte.

6. Voľba. Narodíte sa nahí, fialoví a pokrčení. No a potom sa začnete narovnávať a chodiť a jesť a cikať a hovoriť a klamať a všeličo možné. Nie nutno v poradí. A to je to jediné čo máme spoločné všetci. V živote si potom môžete zvoliť toľko super vecí. Budem astronaut? Smetiar? Krasokorčuliarka? Krotitel duchov? Vedec? Špiónka? Modelka?... Alebo že, budem počúvať Metallicu alebo Depeche mode? Alebo napríklad či budem dobrý človek, alebo zlý..alebo čo ja viem aký.



No a to je strašne super. Milujte, prežívajte, hnevajte sa, rozhodnite sa a pozor na blikačky.

 Záchod
Komentuj
 fotka
coldrex  4. 2. 2014 19:35
k tomu poslednemu...tam som si predstavil fica, on sa narodil cerveny a zostal taky...a prve sa naucil klamat (to mozno este pred narodenim)...ale inak super blog
 fotka
coldrex  4. 2. 2014 19:35
a este ze sa nezacal narovnavat..ja len tak..
 fotka
ridiculousnotion  4. 2. 2014 19:37
@COLDrEX no to máš pravdu.. on sa nenarovnal, on je výnimočný jemu len hlava narástla do štvorca
 fotka
goldfish  4. 2. 2014 19:43
blikačky sú moje najoblúbenejšie
 fotka
willbebetter  5. 2. 2014 08:49
blikacky! dakujem za pekny clanok a za povzbudenie blikackami
 fotka
sveter  5. 2. 2014 19:23
... and it fucks you everyday! :-S

a blikačky sú super slovo!
 fotka
mcvpn  5. 2. 2014 19:32
no dobre teda
 fotka
seungshim  6. 2. 2014 00:11
Celý svoj život hľadám človeka, ktorý by sa rád nasieral, tak ako ja. Lebo jediný lepší pocit, ako sa tak dobre nasrať, je už len ten, keď to je komu povedať a ten človek presne chápe duševné rozpoloženie v danej situácií a už len jej opis ho dokáže minimálne naserinkať, ak už nie rovno nasrať 8)
 fotka
antifunebracka  6. 2. 2014 01:06
super, lubilo sa mi to velmi, tiez to s tymi blikackami najviac odkial mas tu myslienku?
10 
 fotka
ridiculousnotion  6. 2. 2014 07:45
@antifunebracka Ani neviem už, nejak z dlhodobého pozorovania a po viacerých neúspechoch som sa nejak tak naprogramovala, pomenovala to a odvtedy som nejak spokojnejšia
Napíš svoj komentár