Pán Čalhoun bol človek ako každý iný. Slovák s priemernou váhou a priemernou výškou. Doma nosieval najradšej tričko s obrázkom Phila Collinsa a jeho obľúbené tepláky aiaidiai s piatimi pásikmi. No ak nejakou úplnou záhadou vyšiel z jeho podkrovného bytu, vždy si obliekol ten istý oblek s hnedou kravatou s modrými pruhmi a škvrnou od krvi v tvare votrelca z rovnomenného filmu. Aby pán Čalhoun zakryl rednúci porast na svojej hlave, na verejnosti nosieval svoj neodmysliteľný cylinder.

Už som to načal, tak to dokončím: pán Čalhoun býval v malou podkrovnom byte vo veľkom dome Pani Ester Potomkovej niekde na boku Bratislavy. Pani Potomková nemala žiadneho potomka ani Potomka. A ako to býva vo filmoch, ak niekto nemá potomka ani Potomka, tak má veľa mačiek. Lenže pani potomková nemala žiadnu mačku. Mala iba tučné morské prasa Tibora. Ak niekoho pán Čalhoun nenávidel viac ako samého seba, tak to bola práve pani Potomková.

To je aj dôvod, prečo pán Čalhoun vychádzal zo svojho bytu čo najmenej, ako sa dalo. A okrem práce (pán Čalhoun pracoval v manufaktúrnej výrobe sekačiek trávy) teda nemal takmer žiadny dôvod vyjsť von. Jednoducho preto, lebo nemal žiadnych kamarátov (bol to domased) ani žiadnu priateľku. Mal iba jednu jedinú sestru, no tá sa v 87' odsťahovala do Phoenixu. Ak bol doma, tak buď hral počítačovú hru Supaplex na jeho vysoko výkonnom počítači, alebo pozeral jeho najobľúbenejšiu tv reláciu, Živú panorámu na Dvojke. No najčastejšie len tak ležal na posteli a myslel na časy slávy (v 79' dosiahol 7. miesto na Majstrovstvách Slovenska v Ping-pongu).

 Blog
Komentuj
 fotka
redeg  20. 10. 2007 14:39
Piste, ci mam pisat dalsie kapitoly
 fotka
luskacicka  20. 10. 2007 14:47
co ti sibeee akoze ja tie moje debiliny vymazem....respekt chlapce
 fotka
pashty  20. 10. 2007 14:48
len pekne pis dalej, pokracuj
 fotka
xi  20. 10. 2007 14:54
oko, prológ fajn, som zvedavý na zápletku (zádrhel) jeho existencie.
 fotka
zuzzynka  20. 10. 2007 17:28
jasneee, ze vahas, tesim sa na next
 fotka
martinesko  21. 10. 2007 14:56
kazdopadne urcite ano
Napíš svoj komentár